georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 28, 2013 19:38:59 GMT 2
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!! : : : : Ίσως απο τις πιο προσεγμένες δουλειές που έχω δει!!! Καλή συνέχεια!!!!!! :respect: :respect: :respect: :respect:
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 28, 2013 21:31:30 GMT 2
Τι παρατηρησεις να σου γινουν Ανδρεα.Εδω δινεις ρεστα!!! Μπραβο σου!!! Μάνο, ευχαριστώ
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 28, 2013 21:32:25 GMT 2
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!! Ίσως απο τις πιο προσεγμένες δουλειές που έχω δει!!! Καλή συνέχεια!!!!!! Ευχαριστώ φίλε μου
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 28, 2013 21:34:27 GMT 2
Ανδρέα καλημέρα, Απο τις πιο καθαρές και μελετημένες δουλειές που έχω δεί σε δίτροχο !! Συγχαρητήρια φίλε και καλά τελειώματα πλέον ! Ανδρέα ευχαριστώ. Καλά τελειώματα...πότε ;
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 28, 2013 21:42:27 GMT 2
Ανδρέα η δουλεια σου ειναι πολύ καλή φίλε μου!!! Ολα φαινονται σαν αληθινά. Βάψε αλλο ενα χέρι τα παξιμάδια του πίσω γραναζιού και γενικότερα οτι εχεις βάψει με αυτο το πορτοκαλί . Οι κολήσεις στις βάσεις του κινητήρα με το σκελετό μου φαινονται υπερβολικές.Ισως να ήθελαν καλύτερο στρώσιμο... Καλή συνέχεια και καλά τελιώματα φυσικα!!! Ηλίας. Φίλε μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τις παρατηρήσεις σου. Tο clear orange, το χρησιμοποίησα βάσει των οδηγιών του κιτ. Μέσα στο κιτ, έχει κάποιες φωτογραφίες από την πραγματική μοτοσυκλέτα που την δείχνει κάπως έτσι. Προσωπικά να σου πω δεν μου αρέσει αυτό το πορτοκαλί αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο χρώμα ή να το περάσω πάλι ένα χέρι. Θα δούμε στο τέλος. Για τις κολήσεις, ίσως έχεις δίκιο..αλλά τώρα, άστο καλύτερα, στο επόμενο κιτ (μπα)
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 28, 2013 21:43:46 GMT 2
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Mar 17, 2013 11:11:38 GMT 2
Φίλοι καλημέρα Τελευταίο update πρίν την ολοκλήρωση του κιτ και προς το παρόν θα μπεί στην άκρη μέχρι να βρεθούν νέες χαλκομανίες. Σε συνέχεια του μονταρίσματος τοποθετήθηκαν τα καλάμια και ο μπροστινός τροχός.Το φτερό είναι βαμένο με Model master Aluminium plate Τοποθετήθηκαν το τιμόνι,η βάση του κοντέρ και οι μπροστινές ντίζες. Στη συνέχεια μπήκαν οι εξατμίσεις Και μερικές γενικές Οι κονέκτορες μπροστά απο τις εξατμίσεις και το μεταλλικό σωληνάκι είναι της Τ2Μ. Επόμενη εργασία ήταν το βάψιμο και βερνίκωμα του ντεπόζιτου και του πίσω καλύματος Και τα δύο βάφτηκαν με το italian red της Model master και για βερνίκι το 2Κ της Zero paints Λίγο πρίν το τέλος η κατασκευη της σέλας που βάφτηκε με γκρί αστάρι Humbrol και μετα με το μαυρο ματ 33 παλι της Humbrol. Όταν στέγνωσε μπήκε στο fornet επειδή δεν μου άρεσε το χρώμα για ξέβαμα μόλις όμως την ξέπλυνα βγήκε αυτό το αποτέλεσμα οπότε δεν την πείραξα καθόλου.Τα rivet είναι απο το σετ της ΤΑΜΙΥΑ. Και τελευταία δουλειά πρίν μπει στο κουτί του το βάψιμο του φέρινγκ. Το φέρινγκ περάστηκε με μαύρο 85 της humbrol και βάφτηκε με Model master Aluminium plate Εδώ κάπου τελειώνουν οι εργασίες(ελέω χαλκομανιών) μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστώ για την παρέα και τα σχόλια και ελπίζω κάποτε να τελείωσει
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Mar 17, 2013 12:45:54 GMT 2
αντρέα η κατασκευή σου μου αρέσι πάρα πολύ!!!!είναι καθαρή, προσεγμένη σε κάθε στάδιο και με πολύ λεπτομέρια!!!! το μοτερ φοβερό! : : : : καλη τύχη με τα decals
|
|
|
Post by alex78 on Mar 17, 2013 16:38:22 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα! Πραγματικά αψεγάδιαστο και όσο μοντάρετε δείχνει η τρομερά ποιοτική δουλειά που έχεις κάνει συνολικά!!! Η ''ταλαιπωρημένη'' σέλα (αν και άψογη) προσωπικά δεν πιστεύω οτι ταιριάζει στη συνολική εικόνα της μοτοσυκλέτας που τα πάντα πάνω της δείχνουν στην εντέλεια καθαρά και γυαλισμένα. Επίσης κάτι που αγνοούσα και το παρατήρησα τώρα στο wip σου είναι ότι αυτά τα μηχανάκια εποχής διέθεταν και αμορτισσέρ τιμονιού (strabilizater). Καλή συνέχεια...... Αλέξης
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Mar 18, 2013 16:24:39 GMT 2
Ανδρέα φίλε ειναι χάρμα οφθαλμών!!!! Πολύ πρασεγμένες δουλειές!!! : : : : : : : : : : : : Για τις χαλκομανίες θα σε κανονίσω οπως τα ειπαμε....Κανε λίγο υπομονη να βρω λιγο χρόνο και ενα σκάνερ... Καλά τελιώματα!!!
|
|
|
Post by rous74 on Mar 18, 2013 16:34:32 GMT 2
Συνονόματε η δουλειά σου είναι καταπληκτική !!
’ντε να βρεθεί και η άκρη με τις χαλκομανίες να θαυμάσουμε όλοι ένα σούπερ δίτροχο !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 18, 2013 18:45:45 GMT 2
Ανδρέα, πράγματι εκπληκτική δουλειά και ελπίζω να βρεις λύση με τα σήματα, για την θαυμάσουμε και ολοκληρωμένη. ΥΓ. Το hlj, Ξεκίνησε λέει ξανά την αποστολή τμημάτων αντικατάστασης. Δεν τους κάνεις μιας ερώτηση. Επίσης κάποια στιγμή είχα βρει απευθείας link επικοινωνίας με την tamiya: scalewheels-gr.com/index.cgi?board=sh1&action=display&thread=1148 (αν πας μέσα από το site τους, θα σε παραπέμψουν στον αντιπρόσωπο και...). Αξίζει μια δοκιμή... : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 18, 2013 19:58:35 GMT 2
Ανδρέα εκπληκτική κατασκεύη φίλε!
Σεμιναριακού επιπέδου :respect:
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 18, 2013 20:41:12 GMT 2
Ανδρέα η Honda σου είναι πανέμορφη.
Πολλά συγχαρητήρια.
Σπύρος
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 7, 2013 22:24:50 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Απολαυστική η κατασκευή σου, οι φωτογραφίες τα λένε όλα και τα λόγια είναι λίγα... Ελπίζω να βρεις τη λύση με τις χαλκομανίες και να τελειώσει σύντομα η κούκλα. Μπράβο!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 3, 2013 12:54:36 GMT 2
Κουκλάρα βγαίνει ανδρέα,
πραγματικά χαζεύω την κατασκευή... Ελπίζω να βγάλεις άκρη με τις χαλκομανίες...
Καλή συνέχεια,
Αγάπιος
|
|