|
Post by rous74 on Feb 12, 2013 15:50:50 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα,
Μιας και τυχαίνει να σε γνωρίζω προσωπικά και να ξέρω απο πρώτο χέρι τις μεγάλες δυνατότητες που έχεις ως μοντελιστής είχα προβλέψει όταν πρωτοξεκίνησες την honda το υψηλό επίπεδο των εργασιών σου !!!
Η κατασκευή σου είναι εξαιρετική απ' όπου και να την κοιτάξει κανείς και ανυπομονώ για την συνέχεια !!!
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 21, 2013 19:07:38 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα! Η δουλειά σου είναι πολύ αριστοτεχνική και το τελικό αποτέλεσμα προβλέπεται αν μη τι άλλο τουλάχιστον εντυπωσιακό....... Καλή συνέχεια...... To χρώμα στην καμπάνα των δίσκων έγινε με ΑΝΑΠΤΗΡΑ........!!! Αλέξης Αλέξη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η τεχνική με την φλόγα είναι πολύ απλή. Περνάς το photo-eched που θες με σχετικά γρήγορες κινήσεις πάνω από φλόγα αναπτήρα ή κεριού και παίρνει την κοκκινίλα ή μαυρίλα που θες. It works for me!
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 21, 2013 19:08:43 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα, Μιας και τυχαίνει να σε γνωρίζω προσωπικά και να ξέρω απο πρώτο χέρι τις μεγάλες δυνατότητες που έχεις ως μοντελιστής είχα προβλέψει όταν πρωτοξεκίνησες την honda το υψηλό επίπεδο των εργασιών σου !!! Η κατασκευή σου είναι εξαιρετική απ' όπου και να την κοιτάξει κανείς και ανυπομονώ για την συνέχεια !!! Συνονόματε, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 21, 2013 19:15:18 GMT 2
Ρε παιδιά θέλω να εκφράσω ένα παράπονο για την TAMIYA και νομίζω πως δεν είμαι ο μόνος.
Πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για να πάρεις ένα κιτ .... οκ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ Κ@Λ@ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΕΣ ;;;;;;;;
Κάνε ρε παιδί μου μια συνεργασία με κάποια εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτό.
Οπως καταλάβατε....υπάρχει ένα μικρό θεματάκι με αυτές.
Ζητώ μια φωτοτυπία, ένα email, ότι έχετε ευχαρίστηση για να συνεχίσω.
Ευχαριστώ.
|
|
|
Post by rous74 on Feb 21, 2013 19:51:22 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα !
Και σύ θύμα των χαλκομανιών ?
Επιδημία μάλλον θα έχει πέσει...
Το κίτ το είχα αγοράσει παλιότερα ( όταν είχε πρωτοβγεί) με όλα τα παρελκόμενα όπως εσύ αλλά επειδή όσο το κοίταζα τόσο μ' έπιανε ποκοκέφαλος το έδωσα σε κάποιον που ενδιαφέρθηκε να το φτιάξει... αλλιώς θα μπορούσα να βοηθήσω...
|
|
|
Post by alex78 on Feb 21, 2013 23:32:00 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα! Αναρρωτιέμαι γιατί η Cartograf συνοδεύει ΜΟΝΟ την ''motogp'' θεματολογία της εταιρείας, ειδικά σε ακριβά κίτ (όπου μεταξύ άλλων θεωρώ και το RC166) θα έπρεπε να ισχύει το λεγόμενο ''value for money''....... Καλή δύναμη για την συνέχεια...... Αλέξης
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 26, 2013 21:49:37 GMT 2
Φίλοι καλησπέρα Εργασιών συνέχεια και σειρά στον πάγκο πήραν τα μπροστινά καλάμια. Η βάση των μπροστινών είναι πλαστικό που δίνει το κιτ βαμένο με classic black της Μodel Master ενω το άνω μέρος είναι μεταλλικό απο το σετ βελτιωτικών της ΤΑΜΙΥΑ,και είναι λειτουργικό. Στη συνέχεια πάμε στα πίσω αμορτισέρ. Τα αμορτισέρ είναι βαμένα με Aluminium Alclad. Μετά ξεκίνησε το μοντάρισμα του σκελετού με τα επιμέρους τμήματα Τοποθετήθηκε ο κινητήρας και η αλυσίδα στον σκελετό. Οι τεντωτήρες της αλυσίδας είναι απο Ρ.Ε της ΤΑΜΙΥΑ. Στη συνέχεια μπήκε ο πίσω τροχός και μπήκε η αλυσίδα στο γρανάζι και μερικές φωτογραφίες απο το μέχρι τώρα σύνολο
Παρατηρήσεις και σχόλια ευπρόσδεκτα προς βελτίωση και τελιοποιήση τεχνικής Ευχαριστώ
|
|
|
Post by manos13 on Feb 26, 2013 23:50:06 GMT 2
Τι παρατηρησεις να σου γινουν Ανδρεα.Εδω δινεις ρεστα!!! Μπραβο σου!!!
|
|
|
Post by rous74 on Feb 27, 2013 7:18:54 GMT 2
Ανδρέα καλημέρα,
Απο τις πιο καθαρές και μελετημένες δουλειές που έχω δεί σε δίτροχο !!
Συγχαρητήρια φίλε και καλά τελειώματα πλέον !
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 27, 2013 10:42:14 GMT 2
Θα συμφωνήσω με τον Ανδρέα (rous)!!!
παίζει να είναι από τις πιο καθαρές δουλειες που έχω δει σε μηχανή φίλε!
Στολίδι κανονικό :respect:
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Feb 27, 2013 17:28:03 GMT 2
ΑΨΟΓΟ
Σπύρος
|
|
|
Post by alex78 on Feb 27, 2013 18:29:26 GMT 2
Έλα, ρίξε και καμιά μανιβελιά να τελειώνει η πλάκα....... ;D Πραγματικά αψεγάδιαστη η δουλειά σου Ανδρέα, καλή συνέχεια να έχεις!! Αλέξης
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Feb 28, 2013 9:31:38 GMT 2
Ανδρέα η δουλεια σου ειναι πολύ καλή φίλε μου!!! Ολα φαινονται σαν αληθινά. : : : : : : Βάψε αλλο ενα χέρι τα παξιμάδια του πίσω γραναζιού και γενικότερα οτι εχεις βάψει με αυτο το πορτοκαλί . Οι κολήσεις στις βάσεις του κινητήρα με το σκελετό μου φαινονται υπερβολικές.Ισως να ήθελαν καλύτερο στρώσιμο... Καλή συνέχεια και καλά τελιώματα φυσικα!!! Ηλίας. : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 28, 2013 10:20:32 GMT 2
Φοβερή δουλειά Ανδρέα. Πραγματικά υπερλεπτομέρεια!!! Θα συμφωνήσω με τον Ηλία για το πορτοκαλί. Ίσως ένα κούπερ? Και πάλι μιλάω από αισθητικής άποψης, γιατί δεν ξέρω τι παίζει με το πραγματικό. Καλή συνέχεια : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 28, 2013 12:03:49 GMT 2
Ανδρεα μαλλον μας δουλευεις!!!! Εχεις βγαλει φωτο το πραγματικο! Φιλε δεν εχω να πω τιποτα απλα :respect: :respect:
|
|
|
Post by nektarios on Feb 28, 2013 14:50:33 GMT 2
Κόσμημα!!! : : : : : : : : : :
|
|