|
Post by AlexAmarandos on Feb 4, 2013 14:42:58 GMT 2
Ανδρέα φοβερή η κατασκευή σου ρε φίλε!
Το αμάξωμα τα σπάει, αλλά και η δουλειά που έχεις ρίξει στα καθίσματα είναι καθαρή και άψογη!
Καλή συνέχεια :respect:
|
|
|
Post by rous74 on Feb 4, 2013 16:58:49 GMT 2
Αλέξανδρε σ' ευχαριστώ πολύ φίλε !
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 4, 2013 17:20:29 GMT 2
Ανδρέα πολύ όμορφη πρόοδος. Το χρώμα της οροφής το πέτυχες, νομίζω, απόλυτα. Αλήθεια το χώρο του κινητήρα με τι το έβαψες? Εγώ το ΠΣΚ δεν..., αλλά τώρα την έβαλα στο βαφείο οπότε κάτι θα σας δείξω αύριο-μεθαυριο : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 4, 2013 19:47:30 GMT 2
Μπραβο Ανδρεα! Αψογος φιλε!! :respect:
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 4, 2013 20:15:13 GMT 2
Πολύ ωραίο βάψιμο φίλε. :respect: Μπράβο!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Feb 4, 2013 20:22:23 GMT 2
Γιώργο Βαγγέλη και Απόστολε σας ευχαριστώ πολύ παιδιά !
Τον χώρο του κινητήρα Γιώργο τον έβαψα με rubber black της tamiya σε spray όμως που έκανα μετάγγιση σε μπουκαλάκι γιατί έχει διαφορετική λάμψη και ελαφρώς πιο σατινέ μορφή απο το rubber σε ακρυλικό. Εναλλακτικά θα μπορούσε κάποιος να προσθέσει λίγο glooss βερνίκι στο ακρυλικό rubber για να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα... Σκέφτομαι όμως μήπως ντύσω τον χώρο του κινητήρα με carbon τελικά μιας και το ίδιο θα κάνω και με τον διαχύτη στο πίσω μέρος...
|
|
|
Post by alex78 on Feb 4, 2013 22:38:54 GMT 2
Έχει καταντήσει εξαιρετικά μονότονο να μην σου βρίσκουμε πουθενά ψεγάδι Ανδρέα! Δίνω τα πάντα να δώ απο κοντά για μια φορά ένα σου βάψιμο φίλε μου!! Εξαιρετικός και αψεγάδιαστος για μία ακόμη φορά, τα σέβη μου!!! :respect: : : Αλέξης : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 4, 2013 23:22:10 GMT 2
Έχει καταντήσει εξαιρετικά μονότονο να μην σου βρίσκουμε πουθενά ψεγάδι Ανδρέα! Δίνω τα πάντα να δώ απο κοντά για μια φορά ένα σου βάψιμο φίλε μου!! Εξαιρετικός και αψεγάδιαστος για μία ακόμη φορά, τα σέβη μου!!! Αλέξης Θα συμφωνήσω απόλυτα... Τα είπε όλα ο φιλος Alex...
|
|
|
Post by rous74 on Feb 5, 2013 14:36:50 GMT 2
Αλέξη και Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας !
|
|
|
Post by rous74 on Feb 5, 2013 15:09:55 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Μόλις παρέλαβα τις ζάντες οι οποίες είναι εξαιρετικές και σε διάσταση και σε καθαρότητα Στην παρακάτω φώτο διακρίνονται χωριστά τα κομμάτια και η μια ζάντα τοποθετημένη σε ελαστικό της tamiya (aston martin dbs) το οποίο κάθεται ιδανικά θα έλεγα στη ζάντα... Γιώργο όσο αφορά το φάρδος των ελαστικών της dbs έκανα λάθος και δεν είναι όμοια και τα τέσσερα όπως αρχικά σου είπα στο τηλέφωνο πράγμα που σημαίνει ότι το απόλυτο μοντάρισμα είναι αυτό με τα στενά ελαστικά και για τους τέσσερις τροχούς γιατί τα πιο φαρδιά απο την πίσω πλευρά εξέχουν... Να και μια σύγριση με τον τροχό της revell... Eπίσης αυτό που παρατήρησα είναι ότι η tuner δίνει θηλυκές υποδοχές ενώ η δική μου σκέψη είναι η κατασκευή αρσενικής υποδοχής με τα μεταλλικά πυράκια και άνοιγμα στο κέντρο του δισκόφρενου τρύπας τέτοιας έτσι ώστε να χωρέσει να περάσει ο μεταλλικός πύρος... Όπως και να 'χει το πράγμα θέλει σωστή μελέτη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 5, 2013 18:14:07 GMT 2
Ανδρέα, οι ζάντες δείχνουν τρομερή ανακάλυψη Χαίρομαι που έσπασα τις δικές μου. Γι το θέμα λάστιχα θα είμαστε in touch... Πάμε τώρα και στα τις δικιάς μου κατασκευής, όπου η 599 μπήκε στο βαφείο. Με βάση τις φώτο αναφοράς και με έμπνευση αυτές : όσο αφορά την ύπαρξη πλαισίου αριθμών στο πλάι, την έβαψα και την βερνίκωσα. Η πρώτη φώτο είναι με φλας, η δεύτερη άνευ... Ελπίζω να σας αρέσει η απόχρωση Φυσικά θα γυαλιστεί με τη γνώστη διαδικασία, στη συνέχεια... Συνέχεια έχει το εσωτερικό, όπου με βάση την γραμμή που ακολουθήθηκε στο εξωτερικό θα αποκτήσει αγωνιάρικα στοιχεία μαζί με κάποιες ρετρό πινελιές (που ελπίζω να παραπέμπουν στην original GTO). Τα λέμε σύντομα
|
|
|
Post by rous74 on Feb 5, 2013 19:01:48 GMT 2
Τρομερή απόχρωση Γιώργο και υπέροχο το βάψιμό σου φίλε !
Μ' αρέσει πολύ, και ανυπομονώ και για το εσωτερικό το οποίο έτσι όπως μου το έχεις περιγράψει αναμένεται αχτύπητο και αυτό !!
Καλή συνέχεια...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 5, 2013 22:08:36 GMT 2
Φοβερή απόχρωση και φοβερό βάψιμο!!!!!! Πολύ ωραία... Καλή συνέχεια... : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 5, 2013 22:30:47 GMT 2
Γιώργο το χρώμα έχει δέσει φοβερά με το αμάξωμα φίλε! Από τις πιο ωραίες χρματικές επιλογές για μένα προσωπικά! Και stripe μου δίνει ένα τόνο "αμερικ(λ)ανίας" : : : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 5, 2013 23:27:42 GMT 2
Γιωργο φοβερη αποχρωση και βαψιμο! Εγω εξαλλου αυτο ειχα ψηφισει! Καλη συνεχεια!!! : : : :
|
|
|
Post by jvolume on Feb 6, 2013 14:05:04 GMT 2
Γιώργο και Αντρέα πραγματικά και οι δύο έχετε δώσει ρεσιτάλ βαψίματος. :respect: Και τα δυο χρώματα έχουν την δική τους ξεχωριστή ομορφιά. Το κυριλέ "μπορντό" και το "αλήτικο" μπλε με την άσπρη ρίγα. Ορίστε μια ιδέα για τίτλο: "Η λαίδη και ο αλήτης" ;D ;D Καλή συνέχεια κύριοι : : : :
|
|