|
Post by m@ster k@frer on Dec 5, 2012 22:43:29 GMT 2
Μιας που δεν έχει πολλή δουλειά σήμερα και είχα για καλή μου τύχη ανεβάσει τις φωτογραφίες που έβγαλα χθες στο postimage, είπα να σκοτώσω τον νεκρό χρόνο στη δουλειά, ανεβάζοντας την αμερικάνα στο Podium! Τελικά μετά από πολύ καιρό τελείωσε και το challenger που βασάνιζα.. Ήταν η πρώτη μου προσπάθεια σε τόσο εκτεταμένο (για τα δικά μου πάντα δεδομένα) modding και scratchbuilding (σιγά μη σκίσεις κανα καλσόν ;D ). Το κίτ τραγικό, παλιό matchbox, σε επανέκδοση με τη γνωστή "ποιότητα" της AMT. Δεν αξίζει να πιαστείτε με αυτό εκτός και αν θέλετε να επιδοθείτε σε πειραματισμούς και μετατροπές... Απο λεπτομέρεια στερείται σε πολλά σημεία και απο αληθοφάνεια επίσης... Οι οδηγίες ανύπαρκτες, οι εφαρμογές στο περίπου, το flash παντού και το ψωμί ΞΕΡΟ Αλλά από τη στιγμή που υπήρχε στο ράφι διάλεξα να δοκιμάσω τις αντοχές μου πάνω του αντί να το πετάξω... Και νομίζω πως ήταν αρκετά καλά για πρώτη φορά... Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι: Οι μετατροπές και οι προσθήκες που έγιναν πολλές και διάφορες. Και σε όλα τα σημεία του αυτοκινήτου, απο εσωτερικό έως και τον κινητήρα. Και αφού πέρασε όλα αυτά τα μαρτύρια στα χέρια μου, η "Challey" πλέον ένιωσε έτοιμη να βγεί στον ήλιο και να ποζάρει: Θέλω να βγάλω μερικές ακόμα φωτογραφίες σε φυσικό φώς, αλλά αυτά όποτε μας κάνει ξανά καλή μέρα... Αναλυτικά, τα στάδια της κατασκευής μπορείτε να τα δείτε εδώ: www.scalewheels-gr.com/index.cgi?board=wip1&action=display&thread=729Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Αγάπιος : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Dec 5, 2012 22:57:19 GMT 2
Αγαπιε μπραβο! ολες οι λεπτομεριες υπεροχες!το μοτερ σουπερ! οι πεταλουδες δεν παιζονται!πολυυυ καλες! και οι χειροπεδες ταιριαζουν με τον κινκι παρουσιαστικο! και οι χρωματικες επιλογες ωραιες! μπραβο!μπραβο! : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Dec 5, 2012 23:46:57 GMT 2
Πολύ ''δυνατή'' κατασκευή Αγάπιε σε όλους τους τομείς , μπράβο φίλε!! : : Αλέξης : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 6, 2012 11:10:21 GMT 2
Αγάπιε πολύ όμορφη η αμερινκανιά σου!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 6, 2012 11:20:37 GMT 2
Αγάπιε μια χαρά είναι το πλοίο... Όλα καλά εκτός από το όνομα... Τι είναι αυτό το "challey"? Πολύ ξενέρωτο ρε συ ;D ;D ;D Φυσικά τα συγχαρητήρια που "έδεσες" αυτό το συνονθύλευμα πλαστικού (καλά τι επική συμμαχία matchbox - AMT είναι αυτή ), είναι αυτονόητα. : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 6, 2012 13:56:05 GMT 2
Αγάπιε απίθανο το αποτέλεσμα φίλε και γουστάρω τέρμα ζαντικό και blower έξω από το καπό!!
Αλητεία!!
|
|
|
Post by procrossaro on Dec 6, 2012 18:32:57 GMT 2
Μπράβο Αγάπιε!!! Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Και σε αυτό το μοντέλο δοκίμασες για πρώτη φορά πολλές τεχνικές. Και πάλι μπράβο. : :
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Dec 8, 2012 11:51:44 GMT 2
Μπραβο Αγαπιε , πολυ muscle. Αν ηταν αληθινο με αυτη τη ζαντα θα μπορουσε να σκισει το λαστιχο με burnout σε λιγοτερο απο 2 λεπτα !
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 14, 2012 20:42:05 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε, Ιδιαίτερο, και κουκλάκι. Βγήκε πολύ όμορφο φίλε! Μπράβο! Απόστολος : :
|
|