|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 25, 2013 23:24:50 GMT 2
Ωραίος είναι Χρηστάρα. Και το σκηνικό φωτογράφησης επίσης. Δεν κατάλαβα βέβαια γιατί δεν έκανες ρεσετ το wash, αλλά εσύ είσαι το αφεντικό ;D και θα συμφωνήσω με το Θάνο για τις μικρολεπτομέρειες που ειπώθηκαν και δεν ειπώθηκαν που δεν έχουν και τόση σημασία, γιατί χάνουμε... το δάσος στο τέλος. Πάμε για τα επόμενα Γιωργο σ'ευχαριστω Δεν εκανα ρισετ γιατι το βοβηθηκα. Με ολα τα εξαρτηματα κολλημενα στο αμαξωμα, το να κανω ρισετ στο wash μου μοιαζει λιγο βουνο Δεν ξερω, ισως καποια μερα που θα εχω αρκετα καλη διαθεση να το επιχειρησω Πολύ καλή δουλειά Χρήστο τόσο στο κατασκευαστικό όσο και στο εικαστικό κομμάτι, μπράβο φίλε!!! Σ'ευχαριστω πολυ Αλεξη Τα πολλά λόγια ειναιι περιττά Χρήστο. Πολύ καλή δουλειά σε όλλους τους τομείς!!! Μπράβο σου φίλε μου!!! Σ'ευχαριστω πολυ Ηλια για τα καλα σου λογια Χρήστο εξαιρετική δουλειά φίλε ! Για το wash θα συμφωνήσω με τους υπόποιλπους μιας και δείχνει να χαλάει τη συνολική εικόνα του μοντέλου... Επίσης μ' άρεσε πολύ και το σκηνικό που έστησες για να το φωτογραφίσεις καθώς προσθέτει επιπλέον πόντους στο σύνολο ! Μπράβο φίλε ! Ανδρεα σ'ευχαριστω πολυ Για το wash σε παραπεμπω στην απαντηση που εδωσα στον Γιωργο
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 3, 2013 0:25:34 GMT 2
Πολύ ωραίος αγορίνα... Θα τα πούμε και τηλεφωνικώς, καιρό έχουμε...
Αγάπιος
|
|