billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 10, 2013 10:57:16 GMT 2
Χρήστο καλημέρα. Το κιτ είναι ο ορισμός της μετασκευής(πόρτες κινητήρας ελλατήρια κ.α). Ήρεμη και μεθοδική δουλειά δίνει αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα και τα καλύτερα σίγουρα έρχονται : : : : : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 10, 2013 13:19:14 GMT 2
Χρήστο καλημέρα, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά έχεις κάνει σε όλους τους τομείς ! Το σασί ρεαλιστικότατο , ο κινητήρας με τις προσθήκες και τα σωστά καψίματα στην εξάτμιση είναι και αυτός κανόνι! Για το εσωτερικό τι να πώ... πέτυχες πιστεύω την πιο σούπερ απόχρωση για τα καθίσματα και με το wash αναδείχθηκαν ακόμα περισσότερο. Η προσθήκη με το κουτί του 695 πολύ έξυπνη ! Καλά τελειώματα φίλε ! Καλησπερα Ανδρεα! Σ'ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια!! Η αληθεια ειναι οτι ειχα μια αγωνια για το αν θα βγουν ομορφα τα καθισματα μιας και δεν εχω εμπειρια σε πολιτικα εσωτερικα Χρηστό !!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά έχεις κάνει σε όλους τους τομείς ! +1000 Στο έχω ξαναπεί... Όταν βλέπω ποιοτικές σου δουλειές, το χαίρομαι όπως χαίρομαι όταν βγάζω κάτι καλό σε δικό μου μου μοντέλο. Και ίσως πιο πολύ Παρεμπίπτοντος, welcome to the 3D effect zone ;D Μην ξεχάσεις να βάλεις κεφαλές από καρφίτσες ή pe rivets, στις πόρπες που έχεις στο πάτωμα και να απομακρύνεις κάποιες σκόνες, πριν το κλείσεις. Αααα και φυσικά να μην βιαστείς στο τέλος ΥΓ. Η σημαία της σκουάντρα ατζούρα στην οροφή τα σπάει, που λέτε κι εσείς οι νέοι Και εγω χαιρομαι που χαιρεσαι και εσυ με τη σειρα σου Σ'ευχαριστω πολυ Γιωργο!! Για τα rivets θα το κοιταξω και δεν θα βιαστω Χρήστο καλημέρα. Το κιτ είναι ο ορισμός της μετασκευής(πόρτες κινητήρας ελλατήρια κ.α). Ήρεμη και μεθοδική δουλειά δίνει αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα και τα καλύτερα σίγουρα έρχονται Καλησπερα Βασιλη! Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου!! Τα βασανιζω τα μοντελα μου ολιγον τι, αλλα δειχνει να δουλευει και δεν διαμαρτυρονται ;D
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 10, 2013 17:56:39 GMT 2
Χρηστάρα στο έχω πει πολλές φορές φίλε!
Το ταλέντο δεν κρύβεται! Πολύ χαίρομαι που βλέπω τα έργα σου φίλε, και αποτελείς έμπνευση για βελτίωση!
:respect:
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 11, 2013 11:28:56 GMT 2
Χρήστο υπέροχη κατασκευή με άψογο φινίρισμα σε όλους τους τομείς... : : : : Καλά τελειώματα!!!!!!!!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 11, 2013 12:18:20 GMT 2
Φίλε μου Χρήστο, όταν οι προηγούμενοι έχουν γράψει όσα διθυραμβικά έγραψαν, εγώ τι να προσθέσω; Μόνο αυτό: :respect: Η ιδέα για το κουτί στη θέση του συνοδηγού είναι πολύ ευρηματική και μού άρεσε ιδιαίτερα! : : : : Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 11, 2013 21:00:28 GMT 2
Χρηστάρα στο έχω πει πολλές φορές φίλε! Το ταλέντο δεν κρύβεται! Πολύ χαίρομαι που βλέπω τα έργα σου φίλε, και αποτελείς έμπνευση για βελτίωση! Αλεξανδρε σ'ευχαριστω πολυ!!! Η θετικη ενεργεια που αντλω απο καθε σχολιο σας μου δινει ενεργεια Χρήστο υπέροχη κατασκευή με άψογο φινίρισμα σε όλους τους τομείς... Καλά τελειώματα!!!!!!!! Σ'ευχαριστω Γιωργο Φίλε μου Χρήστο, όταν οι προηγούμενοι έχουν γράψει όσα διθυραμβικά έγραψαν, εγώ τι να προσθέσω; Μόνο αυτό: Η ιδέα για το κουτί στη θέση του συνοδηγού είναι πολύ ευρηματική και μού άρεσε ιδιαίτερα! Καλή συνέχεια! Νεκταριε σ'ευχαριστω πολυ!! Θες και εσυ ενα κουτακι για το S800??
|
|
|
Post by alex78 on Feb 12, 2013 15:18:48 GMT 2
Χρήστο ειλικρινά έσκισες φίλε, μπράβο!!! : : : : Πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα με το σαλόνι να κυριαρχεί με αυτή την απίστευτα υπέροχη απόχρωση που πέτυχες!! :respect: Το ταλέντο δεν κρύβεται! Πολύ χαίρομαι που βλέπω τα έργα σου φίλε, και αποτελείς έμπνευση για βελτίωση! +1000 !!!Έχω όμως και δυό αποριούλες: - Απο την στιγμή που τα ''φρυδάκια'' στα φτερά έχουν βίδες και τοποθετούνται ''κουμπωτά'', γιατί ταλαιπωρήθηκες με στοκοτριψίματα.....? - Οι ζώνες ασφαλείας και ιδιαίτερα οι αγωνιστικού τύπου δεν είναι λίγο too match σ'ένα τόσο ρετρώ όχημα΄......? Καλή συνέχεια φιλαράκι...... Αλέξης : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 12, 2013 16:33:39 GMT 2
Χρήστο ειλικρινά έσκισες φίλε, μπράβο!!! Πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα με το σαλόνι να κυριαρχεί με αυτή την απίστευτα υπέροχη απόχρωση που πέτυχες!! Το ταλέντο δεν κρύβεται! Πολύ χαίρομαι που βλέπω τα έργα σου φίλε, και αποτελείς έμπνευση για βελτίωση! +1000 !!!Σ'ευχαριστω πολυ Αλεξ!!! Έχω όμως και δυό αποριούλες: - Απο την στιγμή που τα ''φρυδάκια'' στα φτερά έχουν βίδες και τοποθετούνται ''κουμπωτά'', γιατί ταλαιπωρήθηκες με στοκοτριψίματα.....? - Οι ζώνες ασφαλείας και ιδιαίτερα οι αγωνιστικού τύπου δεν είναι λίγο too match σ'ένα τόσο ρετρώ όχημα΄......? Καλή συνέχεια φιλαράκι...... Αλέξης - Κι ομως, δεν ειναι ολα κουμπωτα! + οτι τα φουσκωσα λιγακι παραπανω farm5.staticflickr.com/4113/5087441369_fe8c1113db_z.jpgi43.servimg.com/u/f43/17/03/76/55/fiat_a14.jpg- Υποθετικα το αυτοκινητο ειναι βελτιωμενο μεταγενεστερα, εξου οι ζωνες, η πολυεστερικη λευκη οροφη(!!) και ο κινητηρας! Γενικα ειναι "μαρκαλεμενο" ;D
|
|
|
Post by alex78 on Feb 12, 2013 16:53:53 GMT 2
Δεν έχεις άδικο, απλώς εγώ είχα ως σημείο αναφοράς την φωτό στο πρώτο σου post...... - Υποθετικα το αυτοκινητο ειναι βελτιωμενω μεταγενεστερα, εξου οι ζωνες, η πολυεστερικη λευκη οροφη(!!) και ο κινητηρας! Γενικα ειναι "μαρκαλεμενο" ;D Ok, τότε πάω πάσο...... Αλέξης : :
|
|
|
Post by procrossaro on Feb 13, 2013 0:55:13 GMT 2
μαρκαλεμένο, ξεμαρκαλεμένο εμένα μου αρέσει!!! ;D
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Feb 13, 2013 12:10:29 GMT 2
Γουστάρω την ελεύθερη απόδοση της κατσαρίδας Δώστα όλα Χρηστάρα και κάνε την υπέβαση (κάτι που δεν κατάφερα ποτέ προσωπικά ;D) Πολύ προσεγμένα σφαξίματα και ωραίες υπερβάσεις στις προσθήκες. Keep modelling. : : : : : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 13, 2013 21:48:16 GMT 2
Πολυ τουμπανιασμενη κατσαριδα!!! Μπραβο Χρησταρα φοβερη δουλεια!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Feb 15, 2013 13:36:47 GMT 2
Χρησταρα ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα τοσο για την δουλεια που εχεις ριξει στο Φιατακι οσο και για τις προτοτυπες ιδεες σου πχ οροφη η το μοντελο στο καθισμα...Αψογος σε ολους τους τομεις.! Καλη συνεχεια... : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 3, 2013 23:53:37 GMT 2
Καλησπερα φιλοι μου! Σας ευχαριστω πολυ για τη στηριξη : : Φτανουμε στο προτελευταιο update της κατασκευης! Εχει μεσολαβησει αρκετο διαστημα αλλα πλεον εχει μπει στην τελικη ευθεια ο Σκορπιος! Αμαξωμα: Εγινε μεταγγιση του TS-26 της ΤΑΜΙΥΑ και ψεκαστηκε στο αμαξωμα. Επειδη δεν εμεινα 100% ευχαρηστημενος, στεγνωσε μια μερα, περαστηκε ολο με 3600 μικρομεσιτη και ψεκαστηκε αλλο ενα χερι, πιο πλουσιο διοτι η τονικοτητα ειχε ηδη διαμορφωθει. Βαφτηκαν και οι ταπετσαριες με τον ιδιο τροπο οπως τα καθισματα και απομενει να βαφουν τα χερουλια. Στηριγματα Πισω Καπω: Ενας πραγματικα μεγαλος πονοκεφαλος.... Αμετρητες προσπαθειες διοτι δεν μπορουσα να υπολογισω το φαλτσο του 3ου στηρηγματος.... Αυτο που με εσωσε ειναι οτι σας ειπα οτι θα το φτιαξω και επρεπε να το κανω Οροφη: Η οροφη ειχε ηδη βαφει με τον ιδιο τροπο λευκη. Επειτα μασκαριστηκε η λευκη λωριδα της σημαιας και βαφτηκε εκατερωθεν πρασσινη και κοκκινη με Tamiyοχρωματα. Καλο βραδυ
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Mar 3, 2013 23:58:00 GMT 2
Κουκλι βγαινει Χρησταρα!!! Φοβερη δουλεια! : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 4, 2013 0:03:05 GMT 2
Στα ποιοτικά standars που μας έχεις συνηθίσει τα βαψίματα σου Χρήστο , συγχαρητήρια φίλε και καλά τελειώματα!! Αλέξης
|
|