|
Post by m@ster k@frer on May 11, 2013 19:25:18 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on May 11, 2013 20:02:43 GMT 2
Mας την είπε κι ο admin... Σφάλλαμε κύριε, την πατήσαμε σαν νέωπες και το ξεχάσαμε! ;D ;D Όντως το κόκκινο φαίνεται πολύ καλύτερο σε φυσικό φως. Η σέλα παίρνει άριστα από μένα καθώς και η φιλοσοφία γύρω από το scribing και τις εφαρμογές του πέραν της κλασικής εμβάθυνσης γραμμώσεων. Το ότι το απόλαυσες είναι το κερασάκι στην τούρτα. Φοβερή βελτίωση σε όλους τους τομείς Αγαπούλη!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 11, 2013 20:19:16 GMT 2
Κουκλιτσα ειναι Αγαπιε και γυαλιζει οσο πρεπει
|
|
|
Post by alex78 on May 11, 2013 21:08:58 GMT 2
Αγάπιε τρομερή δουλειά φίλε, μπράβο σου!! Αλέξης
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on May 12, 2013 0:12:30 GMT 2
Αγάπιε σου βγήκε πολύ πολύ όμορφη. Πράγματι η υπέροχη καραμέλα του χρώματος και η ταιριαστή δυχρωμία στη σέλα, μου βγάζει και εμένα μια όμορφη αίσθηση ανάμνησης, παρότι είμαι πολύ νεότερος της εποχής.
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on May 12, 2013 8:39:47 GMT 2
Αγαπητέ Αγάπιε, η vespa σου έγινε πολύ όμορφη. Βέβαια, όχι απο μόνη της αλλά διότι το ταλέντο του δημιουργού δεν μπορεί να κρυφτεί. : : : : Σπύρος
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on May 12, 2013 11:49:26 GMT 2
Πανέμορφο το Vespa-κι σου Αγάπιε. : : : : : : : : : : : : Κινητήρας-μεταλλικά μέρη και τρομερό φινίρισμα στο χρώμα. Μια μόνο παρατήρηση φίλε.Στο πάτωμα τα σιρίτια ειναι και αυτά λαστιχένια για να μη γλυστράνε τα πόδια του οδηγου.Δεν ειναι διακοσμητικά.Σου προτείνω να τα βάψεις μαυρο ματ η αν εχεις κανενα rubber χρώμα,οσο για τις άκρες που έχεις κάνει μάυρες κανε τις νικελ. Ηλίας. : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 12, 2013 12:30:51 GMT 2
Κουκλιτσα ειναι Αγαπιε και γυαλιζει οσο πρεπει Αγάπιε σου βγήκε πολύ πολύ όμορφη. Πράγματι η υπέροχη καραμέλα του χρώματος και η ταιριαστή δυχρωμία στη σέλα, μου βγάζει και εμένα μια όμορφη αίσθηση ανάμνησης, παρότι είμαι πολύ νεότερος της εποχής. Παιδιά σας ευχαριστώ για το χρόνο σας άντε και στα επόμενα τώρα που έχουμε κέφια... ;D ;D Παναγιώτη, εγώ και αν είμαι νεότερος της εποχής... Δεν έχει να πεί όμως αυτό... Αγαπητέ Αγάπιε, η vespa σου έγινε πολύ όμορφη. Βέβαια, όχι απο μόνη της αλλά διότι το ταλέντο του δημιουργού δεν μπορεί να κρυφτεί. Σπύρος Σπύρο καλησπέρα, χαίρομαι που σου άρεσε, αλλά σιγά τρέχουν τα ταλέντα από τα μπατζάκια και δεν μπορούμε να τα μαζέψουμε... ;D Πανέμορφο το Vespa-κι σου Αγάπιε. Κινητήρας-μεταλλικά μέρη και τρομερό φινίρισμα στο χρώμα. Μια μόνο παρατήρηση φίλε.Στο πάτωμα τα σιρίτια ειναι και αυτά λαστιχένια για να μη γλυστράνε τα πόδια του οδηγου.Δεν ειναι διακοσμητικά.Σου προτείνω να τα βάψεις μαυρο ματ η αν εχεις κανενα rubber χρώμα,οσο για τις άκρες που έχεις κάνει μάυρες κανε τις νικελ. Ηλίας. Καλησπέρα Ηλία, Ευχαριστώ για το χρόνο σου.. Σωστότατη η παρατήρηση σου και δεν ξέρω γιατί είχα κολλήσει στο ότι είναι ασημένια τα σιρίτια... Ίσως φταίει εδώ αυτή η φωτογραφία όπου έχει νίκελ πλαίσιο στο λαστιχένιο σιρίτι... Τι να κάνουμε λαθάκια είπαμε έχει πολλά, τώρα γίνανε πολλά +1... ;D Παρόλα αυτά, δεν βάζω χέρι πάνω τώρα, απο τη στιγμή που έκλεισε... Προτιμώ να μείνει έτσι γιατί παραμονεύει η ζημιά... Τώρα ήδη έχει ξεκινήσει το επόμενο, πάλι δίτροχο... Σε ευχαριστώ πολύ που το επισήμανες.... Να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Φιλικά
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on May 12, 2013 14:03:43 GMT 2
Αγάπιε στην φωτο που μου λές (μαλον απο τις οδηγίες)δεν εχει γίνει λάθος. Στην πραγματικότητα αυτα τα σιρίτια ειναι αλουμίνια πλαίσια (ραγες)τα οποια πιάνουν με πριτσίνια πάνω στο σασι της Vespa και μέσα σε αυτα συρταρώνουν τα λάστιχα. Αρα κανονικά στις ακρες(απο το πλαι)ειναι νικελ και απο πανω μαυρα... Στις ακρες τώρα εμπρός και πίσω τα...''νύχια'' ειναι στην ουσία στοπερ για τα λάστιχα.Στις παλιές Vespa ηταν απο αλουμίνιο στις μεταγενέστερες πλαστικά. Ορίστε και δυο φωτο που βρήκα στα γρήγορα.Δεν ειναι τοσο καλές (κινητο) αλλα θα καταλάβεις. Ειναι απο μια αναπαλαίωση που έκανα με τον Πατέρα μου.Μας πήρε 2 χρόνια και τελίωσε το 2012. Οσο για το οτι δεν θα το πειράξεις πιστεψέμε και εγώ το ίδιο θα έκανα. Φιλικά Ηλίας : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on May 12, 2013 20:44:36 GMT 2
Αγάπιε καλησπέρα Το χέρι σου ανασταίνει και πεθαμένους(protar) Πολύ όμορφο αποτέλεσμα και λεπτομέριες που του δίνουν πολλά συν. Βάψιμο και γυάλισμα απλά εκπληκτικά. :respect: :respect: :respect:
|
|