|
Post by m@ster k@frer on May 6, 2013 16:15:22 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on May 6, 2013 23:24:11 GMT 2
Καλά βρέ μπαγάσα δεν βαρέθηκες ν'ανεβάσεις 33 φωτό και βαρέθηκες να μας γράψεις δυό λόγια για τα χρώματα....... ;D Πέρα απο την πλάκα τώρα μιλάμε για τον ορισμό της......καραμέλας φίλε, στο θέμα φινιρίσματος πέρνεις , αλλά και στο μοτέρ έκανες πραγματικά πολύ καλή δουλειά, εύγε!!! Ίσως η σέλα να ''σήκωνε'' ένα τόνο πιό σκούρο καφέ, ίσως...... Άντε και καλά τελειώματα! Αλέξης
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 7, 2013 11:05:22 GMT 2
Αγάπιε φοβερή η ιταλίδα σου φίλε! Το φινίρισμα είναι μπόμπα! Προσωπικά μου αρέσει πολύ το weathering στο μοτέρ.. Καλά τελιώματα φίλε : :
|
|
|
Post by nektarios on May 7, 2013 13:30:20 GMT 2
Φίλε Αγάπιε, Χριστός Ανέστη! [Και μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου, ήρθε και η "ανάσταση" της ξεχασμένης βέσπας ;D] Το update άργησε λίγο, αλλά πραγματικά άξιζε την αναμονή! Μού άρεσαν πολύ οι λεπτομέρειες σε τιμόνι και κινητήρα (+ το weathering, βεβαίως βεβαίως!), το πραγματικά εκτυφλωτικό βερνίκωμα, καθώς και οι ασημένιες λωρίδες! : : : : : : Αλήθεια, αυτές πώς τις έκανες τόσο πετυχημένες; Εύχομαι καλά τελειώματα! : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on May 7, 2013 14:03:03 GMT 2
Αγαπητέ Αγάπιε
η βέσπα σου έχει γίνει πολύ όμορφη.
Σπύρος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 7, 2013 14:49:25 GMT 2
Καλά βρέ μπαγάσα δεν βαρέθηκες ν'ανεβάσεις 33 φωτό και βαρέθηκες να μας γράψεις δυό λόγια για τα χρώματα....... ;D Πέρα απο την πλάκα τώρα μιλάμε για τον ορισμό της......καραμέλας φίλε, στο θέμα φινιρίσματος πέρνεις , αλλά και στο μοτέρ έκανες πραγματικά πολύ καλή δουλειά, εύγε!!! Ίσως η σέλα να ''σήκωνε'' ένα τόνο πιό σκούρο καφέ, ίσως...... Άντε και καλά τελειώματα! Αλέξης Καλησπέρα Άλεξ, Χαίρομαι που σου άρεσε.. Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου φαίνεται ομορφούλα, αν και με παιδεύει στο μοντάρισμα γιατί παλιό κιτ -> κακές συναρμογές και κακός τρόπος ενώσεων, αλλά δεν πειράζει... ;D ;D Τώρα που στάθηκε και όρθια ;D ;D ;D Για τη σέλα βγήκε ακριβώς στο χρώμα που ήθελα...Αλλά γούστα είναι αυτά εννοείται... Όσον αφορά τα χρώματα ρώτα εσύ και βλέπουμε αν θυμάμαι τι χρησιμοποιήθηκε ;D ;D Πέρα από την πλάκα για ποιο χρώμα θέλεις να μάθεις? Αγάπιε φοβερή η ιταλίδα σου φίλε!
Το φινίρισμα είναι μπόμπα! Προσωπικά μου αρέσει πολύ το weathering στο μοτέρ..
Καλά τελιώματα φίλε Καλησπέρα Αλέξανδρε Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Χαίρομαι που σου άρεσε.... Στο μοτέρ ξεκίνησα για στεγνά για τη μεταλλική υφή και κατέληξα να παίζω σαν παιδάκι με τα λερώματα ;D ;D Φίλε Αγάπιε, Χριστός Ανέστη! [Και μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου, ήρθε και η "ανάσταση" της ξεχασμένης βέσπας ;D] Το update άργησε λίγο, αλλά πραγματικά άξιζε την αναμονή! Μού άρεσαν πολύ οι λεπτομέρειες σε τιμόνι και κινητήρα (+ το weathering, βεβαίως βεβαίως!), το πραγματικά εκτυφλωτικό βερνίκωμα, καθώς και οι ασημένιες λωρίδες! Αλήθεια, αυτές πώς τις έκανες τόσο πετυχημένες; Εύχομαι καλά τελειώματα! Γεια σου Νέκ, Χρόνια πολλά φίλε. Οι λωρίδες δεν είναι τίποτα εξεζητημένο, με μαρκαδόρο Tamiya έγιναν... Χαίρομαι που σου άρεσε.. Ελπίζω να πάμε για πανηγυρικό φινάλε... Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου... Αγαπητέ Αγάπιε η βέσπα σου έχει γίνει πολύ όμορφη. Σπύρος Καλώς το Σπύρο, Μακάρι να πείς το ίδιο και στο τελειωμένο φίλε... ;D ;D Να είσαι καλά Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by alex78 on May 7, 2013 14:58:36 GMT 2
Όσον αφορά τα χρώματα ρώτα εσύ και βλέπουμε αν θυμάμαι τι χρησιμοποιήθηκε ;D ;D Πέρα από την πλάκα για ποιο χρώμα θέλεις να μάθεις? Αφού τώρα ξέρεις την εμμονή μου με τα χρώματα..... : : ;D Θέλω χρώματα κοστουμιού, μηχανικών μερών και σέλας, αν είναι εύκολο φυσικά...... Όντως τα ''σιρίτια'' σου βγήκαν ΑΨΟΓΑ φίλε!! Αλέξης
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 7, 2013 15:11:41 GMT 2
Όσον αφορά τα χρώματα ρώτα εσύ και βλέπουμε αν θυμάμαι τι χρησιμοποιήθηκε ;D ;D Πέρα από την πλάκα για ποιο χρώμα θέλεις να μάθεις? Αφού τώρα ξέρεις την εμμονή μου με τα χρώματα..... ;D Θέλω χρώματα κοστουμιού, μηχανικών μερών και σέλας, αν είναι εύκολο φυσικά...... Όντως τα ''σιρίτια'' σου βγήκαν ΑΨΟΓΑ φίλε!! Αλέξης Λοιπόν. Για το κουστούμι χρησιμοποιήθηκε το Ferrari Rosso Corsa - 300 της ZP, για τη σέλα το Tan (H27) της Gunze... Ερχόμενοι στα μηχανικά έχουμε ένα σχετικό κενό... ;D ;D Το χρώμα βάσης είναι το Aluminium της Alclad kai απο εκεί και πέρα έγιναν στεγνά πινέλα με διάφορες αποχρώσεις (σίγουρα aluminium και steel και κανα 2 ακόμα αλλά δε θυμάμαι) και τα λερώματα με μαύρο ακρυλικό και με το oil της Gunze... Σίγουρα ψέκασα τοπικά και με κάποια ακόμη χρώματα, αλλά πάλι ;D δεν θυμάμαι τι και πώς... Ελπίζω να σε κάλυψα με αυτά που ΔΕΝ θυμόμουν... Αγάπιος : :
|
|
|
Post by alex78 on May 7, 2013 15:15:47 GMT 2
Αυτά είναι, κατατοπιστικός σε βαθμό.....αηδίας..... : : ;D Σοβαρά με κάλυψες μια χαρά φίλε! Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 8, 2013 10:05:36 GMT 2
Αγάπιε, δυναμική επιστροφή και πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Το σιρίτι τα σπάει και το βάψιμο-βερνίκωμα πολύ καλό! Αφού έκανες τον κινητήρα χρέπι , ρίξε κάνα δυο στεγνά πινέλα στη σέλα παραπάνω. Να δέσει το γλυκό... Καλά τελειώματα : :
|
|
|
Post by rous74 on May 8, 2013 13:56:18 GMT 2
Αγάπιε άργησε να προχωρήσει η vespa αλλά μας αποζημίωσες και με το παραπάνω !!
Πολύ καλή δουλειά και προσεγμένο φινίρισμα !
Καλά τελειώματα !!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 9, 2013 9:16:11 GMT 2
Αγάπιε πάρα πολύ όμορφη και προσεγμένη!!! Ο συνδυασμός με το χρώμα της σέλας ταιριάζει απόλυτα... : : Καλά τελειώματα!!!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 10, 2013 15:30:47 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια... Πάμε στο τελευταίο update και μετά θα μπεί στα ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ (παναθεμά με ήμουν και "αν"εύθυνος για το GB ;D ) τελειωμένα... Λοιπόν μερικές φωτογραφίες από τα τελευταία στάδια της κατασκευής... Και μερικές της ολοκληρωμένης σε φυσικό φώς με κακή μέρα όμως, δυστυχώς ήταν λίγο μουντή. Προστέθηκαν κάποιες λεπτομέρειες, η σέλα, η πίσω πινακίδα και κατασκευάστηκαν βίδες για την πίσω πινακίδα τις οποίες η Italeri έδινε ζωγραφισμένες στη χαλκομανία... Και δυο φωτογραφίες με φλάς για να δούμε περίπου πως φαίνεται. Περισσότερες στα Completed, με ήλιο ελπίζω!!! Και μια σύνοψη για το μοντέλο από την προσωπική μου οπτική γωνία. Ενδιαφέρον θέμα, σε κλίμακα που σηκώνει όσες βελτιώσεις αντέχει το νευρικό σύστημα και τα εκάστοτε κέφια του καθενός... Ποιοτικά, πολύ κακό καλούπι με εφαρμογές στο περίπου και με πολλά κομμάτια να ενώνουν με "κακό" τρόπο πχ εμπρός φτερό... Τα πάντα θέλουν πολύ καλό καθάρισμα, ακόμα και τα λαστιχένια κομμάτια. Έγινε μια υποτυπώδης προσπάθεια για λειτουργικές αναρτήσεις από την Italeri(το καλούπι περιέχει κάποια κομμάτια τα οποία οι οδηγίες λένε να παραλείψεις). Θετικότατα για μένα τα λάστιχα, τα οποία είναι καλής ποιότητας και δίνονται επίσης λαστιχένια, οι τάπες για τον ορθοστάτη,το πατάκι στην κεντρική κονσόλα και οι χειρολαβές.. Και οι χαλκομανίες της Italeri, επίσης συμπαθητικές και σε σφραγισμένο σακουλάκι για να μην χαλάνε.. Δεν θα πρότεινα να το πάρει κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί με μηχανές, ή που δεν γουστάρει πολύ το θέμα γιατί θα τον παιδέψει και μάλλον θα το αφήσει... Αν έβγαινε από κάποια άλλη εταιρία πχ Tamiya 1/12 σαφώς και θα το προτιμούσα, αλλά συμβιβαζόμαστε με το "παλιο-καλούπι" της protar ;D ;D Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, καθώς υπάρχουν πολλά λαθάκια στο μοντέλο, αλλά παρόλα αυτά την χαζεύω και μου βγάζει ένα όμορφο συναίσθημα, ίσως φταίει που είχα και καιρό να τελειώσω μοντέλο ή ίσως να απορώ που τελικά βγήκε μοντέλο από τα σκόρπια πλαστικά του κίτ... Όπως και να χει το ευχαριστήθηκα,ειδικά στα τελικά στάδια με τα λερώματα κτλ... Αυτά τα ούκ ολίγα προς το παρόν, να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Sakis on May 10, 2013 21:05:35 GMT 2
Μανίτσα βάλ'το στα completed να σου ποστάρω εκεί εντυπώσεις γιατί τώρα βαριέμαι. Αν και τα είπαμε από κοντά...
|
|
|
Post by gtziaf on May 10, 2013 21:51:51 GMT 2
Πολύ όμορφη Αγάπιε. Και αφού το ευχαριστήθηκες είναι ακόμη καλύτερα. Τώρα μικρο αβαρίες, σε τόσο δύστροπο κιτ, είναι πταίσματα. Μπράβο και πάλι... Μανίτσα βάλ'το στα completed να σου ποστάρω εκεί εντυπώσεις Δεν σχολιάζουμε στα τελειωμένα των GB ;D ;D
|
|
|
Post by nektarios on May 11, 2013 8:36:20 GMT 2
Αγάπιε, το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο, : : : : δεδομένης και της δυσκολίας του κιτ, συγχαρητήρια για την υπομονή και την επιμονή σου, αλλά βάλε ρε φίλε καμιά φωτό της προκοπής, ώστε να αναδειχθεί η δουλειά που έχεις κάνει! : :
|
|