|
Post by gtziaf on Jan 1, 2013 22:45:14 GMT 2
Πολύ ωραία Αλέξη. Η μάσκα ξεχωρίζει όντως. Καλή συνέχεια και εύχομαι ένα δημιουργικό 2013... : :
|
|
|
Post by alex78 on Jan 2, 2013 2:53:49 GMT 2
Ανδρέα, Ηλία, Σπύρο και Γιώργο σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά και ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!! Τα καρμπ/τερ και η αλυσίδα σε παρακαλάνε για wash!!! Σεν τα ακούς ;D Αν θέλεις τα πριτσίνια (αυτα που ενώνουν τα κέντρα των δίσκων με τις δισκόπλακες)στις δισκόπλακες βάψε τα ενα λιγο ποιο σκουρο ασημι η ακόμα και gun metal και θα δίξουν πολυ καλύτερες!!! ......να συμπληρώσω πολύ στεγνό πινέλο ένα τόνο πιό σκούρο στις δισκόπλακες και βερνίκι στη μάσκα τα υπόλοιπα κελαιδάνε. Ηλία και Σπύρο ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σας, θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό....... Αλέξης : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jan 3, 2013 18:19:18 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξη, Καλή χρονιά φίλε, και να έχεις καλές θάλασσες! Μου αρέσει πολύ η δουλειά σου μέχρι τώρα, και κάτι μου λέει ότι θα βγει κουκλάκι. Συμφωνώ με τα σχόλια του Ηλία για το wash. Θα δείξουν πολύ πιο όμορφα! Καλή συνέχεια φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by alex78 on Jan 4, 2013 22:01:17 GMT 2
Καλησπέρα Απόστολε και καλή χρονιά φίλε μου! Πάντα είσαι με τον καλό τον λόγο και σ'ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου!!! Αλέξης : :
|
|