pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 28, 2012 0:18:14 GMT 2
Αλεξη μια χαρα τα πας !!!!
ωραια δουλεια
|
|
|
Post by alex78 on Nov 28, 2012 2:20:16 GMT 2
Γιώργο, Αλέξανδρε, Σπύρο και Παναγιώτη σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!! Επειδή δεν φαίνεται καλά στις φωτό, τα δισκόφρενα τα 'εχεις τρυπήσει? Όχι, τα παρείχε τρυπητά το κίτ...... Αλέξης : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Nov 28, 2012 9:03:11 GMT 2
Πολύ καλή δουλεια μεχρι τώρα Αλέξη!! : : : : : : Μονο τις δισκόπλακες τις βλέπω σαν να έχει πέσει παραπάνω χρώμα... Μπορεί να ειναι και θέμα φωτογράφισης... Καλή συνέχεια φίλε!!! : : : : : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 28, 2012 11:25:40 GMT 2
Εισαι μηχανακιας τελικα Αλεξ Αυτο που μαρεσει ειναι που κιτ με το κιτ το πας ακομα πιο μεθοδικα και προσεκτικα! Αντε κηπ ιτ απ! Καλη συνεχεια : :
|
|
|
Post by alex78 on Nov 29, 2012 12:55:49 GMT 2
Πολύ καλή δουλεια μεχρι τώρα Αλέξη!! Μονο τις δισκόπλακες τις βλέπω σαν να έχει πέσει παραπάνω χρώμα... Μπορεί να ειναι και θέμα φωτογράφισης... Καλή συνέχεια φίλε!!! Και όμως δεν σε ξεγελούν οι φωτό Ηλία, έχεις απόλυτο δίκιο, ήδη ''μπανιαρίζονται'' σε καθαριστικό φούρνων....... Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε!! Αλέξης : : Εισαι μηχανακιας τελικα Αλεξ Αυτο που μαρεσει ειναι που κιτ με το κιτ το πας ακομα πιο μεθοδικα και προσεκτικα! Αντε κηπ ιτ απ! Καλη συνεχεια Δημήτρη σ'ευχαριστώ για το σχόλιο, χαίρομαι που σ'αρέσει φίλε μου!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on Dec 4, 2012 1:30:05 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά! Μεγάλη μέρα η σημερινή αφού κατάφερα και έβαψα με αερογράφο παρόλο τον αέρα που είχε....... Και όμως πλάκα-πλάκα έχω θέσει ώς αυτοσκοπό να μειώσω την χρήση των sprays, ενώ αντιθέτως ν'αυξήσω την χρήση του αερογράφου σταδιακά κυρίως για λόγους κόστους, αλλά τσπ μη σας ζαλίζω άλλο πάμε στην ουσία...... Οι ζάντες τελειώσαν αφού πρώτα ασταρώθηκαν, βάφτηκαν με το ''Gloss'' της σειράς Metalizer της Gunze. Οι εντυπώσεις άψογες, το χρώμα έστρωνε καταπληκτικά, αποφεύγεις τον ''πονοκέφαλο'' της αραίωσης (αφού δινονται έτοιμα....), στέγνωμα σε χρόνο dt και ο αερογράφος καθαρίζεται πανεύκολα. Τι άλλο λοιπόν να ζητήσει κανείς απο ένα χρώμα, σίγουρα θα προτιμηθούν και στο μέλλον.......Τέλος τοποθετήθηκαν τα λάστιχα αφού πρώτα με λεπτό 3/0 πινελάκι βάφτηκαν οι βαλβίδες με ασημί και μαύρο ακρυλικό. Ύστερα ψεκάστηκε η μισή καρίνα και τα πλαινά ''καπάκια'' με ''Burn Iron'' επίσης της Gunze. Επίσης έχει πέσει ένα χεράκι βερνίκι για προστασία του χρώματος αλλά και για υποδοχή χαλκομανιών (ξέχασα την αντίστοιχη φωτό, sorry....). Τα αλυσιδογράναζα αφού βάφτηκαν με μαύρο σατινέ, η αλυσίδα και τα κέντρα των γραναζιών περαστήκαν με τ'αντίστοιχα μαρκαδοράκια. Τέλος κάποια μέρη του φέρινγκ ψεκάστηκαν με το καταπληκτικό βερνίκι ''B-513'', ενώ σέλα, προστατευτικό υποπλαισίου και πλάισιο με επίσης βερνίκι αλλά αυτή τη φορά σατινέ ωστε ν'αποκτήσουν την πρέπουσα ''υφή''. Αυτά για την ώρα, το ξέρω ότι το πάω σαν χελώνα αλλά τουλάχιστον προχωράει, έχω βάλει σαν στόχο να το τελειώσω έως τις Γιορτές.....για να δούμε..... Ευχαριστώ για το χρόνο σας, να είστε όλοι καλά!! Αλέξης
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 4, 2012 12:14:02 GMT 2
Όλα όμορφα και μεθοδικά Αλεξάκο, Αλλά θα σε μαλώσω... Τις ραφούλες στις ζάντες γιατί τις άφησες Την επόμενη φορά καλύτερο καθάρισμα γιατί θα δαγκώνει ο Αγάπιος ;D ;D ;D ;D Πέρα από την πλάκα, μην κάνεις καμιά βλακεία και πας να τις καθαρίσεις τώρα, θα σε δείρω.. δεν αξίζει να το χαλάσεις.. Απλά στο επεσήμανα να το έχεις στο νού σου για τα επόμενα... Καλή συνέχεια φίλε!! Πάντα φιλικά και με καλή διάθεση. Αγάπιος
|
|
|
Post by alex78 on Dec 4, 2012 13:09:36 GMT 2
Δεν έχεις και άδικο, πολύ σωστή παρατήρηση, καλά έκανες και το επισήμανες ώστε να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και λίγο....... Να σαι καλά φίλε, σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου! Αλέξης : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Dec 4, 2012 13:11:37 GMT 2
Αλεξη πολύ καθαρή δουλειά φίλε!! : : : : : : : : Τα χρυσαφικά σου πετυχημένα!!! ;D Χωρίς πλάκα οι ζάντες βγήκαν πολύ καλές φίλε!! Καλή συνέχεια!! : : : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Dec 4, 2012 13:33:14 GMT 2
Ηλία καλησπέρα και σ'ευχαριστώ για το χρόνο και το σχόλιο σου, η αλήθεια είναι ότι και μένα μου αρέσουν οι ζάντες ;D, να σαι καλά φίλε μου!! Αλέξης : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Dec 4, 2012 16:27:54 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα, όμορφα πράγματα βλέπω. Το πάς μια χαρά το μηχανάκι. Υ.Γ. Μη ξεχάσεις να ¨τρίψεις¨τα λάστιχα. Ξέρεις, ντουκόχαρτο και στις ραφές αλλά και σ'όλο το πέλμα που πατάει η μοτο. Σπύρος : :
|
|
|
Post by alex78 on Dec 4, 2012 17:13:24 GMT 2
Καλησπέρα φίλε Σπύρο! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά και για την υπενθύμιση στα λάστιχα! Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 4, 2012 17:27:21 GMT 2
Μια χαρά Αλεξ... Πάμε γερά Τα χρυσαφικά σου πετυχημένα!!! Χωρίς πλάκα οι ζάντες βγήκαν πολύ καλές φίλε Συμφωνώ κι επαυξάνω ! Καλή συνέχεια...
|
|
|
Post by alex78 on Dec 4, 2012 17:38:03 GMT 2
Γιώργο να σαι καλά, ευχαριστώ. : : Η μοτοσυκλέτα έχει πολύ δουλειά ακόμη (να φανταστείτε δεν έχω ξεκινήσει ακόμη το κινητήρα.....), αλλά η συνεχής ενασχόληση μαζί της είναι μια ευχαρίστηση για μένα αφου με καλύπτει και ως θεματολογία αλλά και ως κίτ...... Αλέξης : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 5, 2012 14:31:08 GMT 2
Αλέξη πολύ όμορφη η δουλειά σου! Και τα χρώματα έχουν κάτσει πολύ στρωτά! Οι ραφές τώρα...στο επόμενο δεν θα υπάρχουν Καλή συνέχεια : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Dec 5, 2012 14:42:20 GMT 2
Σ'ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε, οι ραφές είναι αλήθεια οτι με ξενερώσαν λιγάκι αλλά πλέον είμαι βέβαιος και γω στο επόμενο δεν θα υπάρχουν ούτε για δείγμα...... : : Αλέξης : :
|
|