|
Post by manos13 on Oct 12, 2012 22:07:14 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 12, 2012 22:34:58 GMT 2
Ευχαριστούμε Μάνο... Πολύ κατατοπιστική και αναλυτική παρουσίαση. Και το κιτάκι δείχνει σούπερ. Ψήνομαι για ένα μαύρο ματ με σήματα Valentino Rossi. ΥΓ. Μιας και η παρουσίαση σου ήταν τόσο αναλυτική την έβαλα στα kit reviews.
|
|
|
Post by manos13 on Oct 12, 2012 23:01:21 GMT 2
Και εγω ψηνομαι για Valentino, αλλα πες μου πως κρατας gloss τις χαλκομανιες και matt το χρωμα του αυτ/του ?Ψαξε λιγο για φωτο και θα δεις τι εννοω! www.flickr.com/photos/dade212/6454392935/Ευχαριστούμε Μάνο... Πολύ κατατοπιστική και αναλυτική παρουσίαση. Και το κιτάκι δείχνει σούπερ. Ψήνομαι για ένα μαύρο ματ με σήματα Valentino Rossi. ΥΓ. Μιας και η παρουσίαση σου ήταν τόσο αναλυτική την έβαλα στα kit reviews.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 12, 2012 23:07:47 GMT 2
Και εγω ψηνομαι για Valentino, αλλα πες μου πως κρατας gloss τις χαλκομανιες και matt το χρωμα του αυτ/του?Ψαξε λιγο για φωτο και θα δεις τι εννοω! www.flickr.com/photos/dade212/6454392935/
Ευχαριστούμε Μάνο... Πολύ κατατοπιστική και αναλυτική παρουσίαση. Και το κιτάκι δείχνει σούπερ. Ψήνομαι για ένα μαύρο ματ με σήματα Valentino Rossi.
ΥΓ. Μιας και η παρουσίαση σου ήταν τόσο αναλυτική την έβαλα στα kit reviews.
Για αυτό ψήνομαι Μάνο, επειδή είναι μοντελιστική σπαζοκεφαλιά. Το ξέρω το πρόβλημα δεν έχω σκεφτεί λύση, αλλά κάτι θα σκαρφιστεί το στραβό μου, αν το βάλω στο χέρι. Αν όχι θα το κάνω ματ και τελείωσε... Απλά θα έχω χάσει...
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 15, 2013 23:20:56 GMT 2
Παράλληλα με τα δεκάδες πιθλανα και απίθανα decals που έχουν κυκλοφορήσει για το Φιεστάκι της Beli, κυκλοφόρησαν και τα εξής ενδιαφέροντα από την Renaissance : -Correction set 1/24 για το καπό -Σετ ρητίνης με τα χερούλια στις πόρτες και την πίσω αεροτομή. Τα χερούλια πουλιούνται και ξεχωριστά. -Photoetch σετ πηγή spotmodels
|
|