|
Post by Sakis on Dec 5, 2011 14:07:55 GMT 2
Ένα άρθρο (στην αγγλική) που μου έλυσε πολλές απορίες σχετικά με τους τύπους χρωμάτων και την εφαρμογή τους. Το δεύτερο μέρος μιλάει για τα Alclad και είναι επίσης χρήσιμο. www.swannysmodels.com/Alclad.html
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Dec 6, 2011 0:52:27 GMT 2
Θανάση το άρθρο για τους τύπους των χρωμάτων και ιδιαιτέρως για τα χρώματα alclad που εγώ χρησιμοποιώ, είναι πολύ κατατοπιστικό. Συγχαρητήρια.
Σπύρος
|
|
|
Post by Sakis on Dec 6, 2011 1:01:40 GMT 2
Να ΄σαι καλά Σπύρο,χαίρομαι που βοήθησα!Με βοήθησε κι εμένα πολύ είναι η αλήθεια οπότε έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας.
|
|
|
Post by gtziaf on May 7, 2012 21:53:08 GMT 2
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 12, 2012 14:38:58 GMT 2
Εχω μια ερωτηση, σχετικα με τα ALCAD CHROME & POLISHED ALUMINIUM, αν μπορει καποιος να με βοηθησει: Τι βερνικι (clear coat) περναμε πανω στα Alclad? Εχω παρει το ALCAD2 AQUA GLOSS ALC 600 που τα προστατευει μεν, τα θολωνει λιγο δε. Το Mr.Super Clear (B-513) παιζει? Και μια δευτερη ερωτηση σχετικα με το προιον FUTURE που αναφερεται στο πολυ καλο αρθρο απο τον Θανο: Που χρησιμοποιειται & πως? Για να γυαλιζουμε διαφανεις επιφανειες? Ποιο ειναι το αντιστοιχο προιον που κυκλοφορει στην χωρα μας? Ps. Ισως οι απαντησεις, στις ερωτησεις μου να υπαρχουν στο παραπανω αρθρο, αλλα η ορολογια στη Αγγλικη δεν ειναι το φορτε μου
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 12, 2012 17:19:22 GMT 2
Κώστα στο Alclad, μόνο το δικό του βερνίκι... Τα υπόλοιπα, στην καλύτερη, θα καταστρέψουν την υφή τους. Φυσικά υπάρχουν και οι δοκιμές. Πιθανόν με πολύ απαλά χέρια και ένα wet στο τέλος το 513 να "πιάσει", αλλά είναι ευθύνη που την παίρνεις μετά από δοκιμή. Το future είναι η γνωστή παρκετίνη. Δεν εισάγεται στην Ελλάδα το συγκεκριμένο αλλά μπορείς να βρεις αντίστοιχά προϊόντα αλλά όχι της ίδιας "απόδοσης". Κάποιοι το χρησιμοποιούν πολύ και στα αυτοκίνητα (οι αεροπλανάδες κατά κόρον) αλλά εγώ δεν βρήκα πλεονέκτημα από τη χρήση του. Αυτό φυσικά είναι απλά η προσωπική μου γνώμη. Κάποιο από τα παιδιά που τη χρησιμοποιούν, θα έχει πιο εμπεριστατωμένη άποψη. : : : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 12, 2012 17:49:27 GMT 2
Δηλαδη το ALCAD2 AQUA GLOSS ALC 600 ειναι το πιο καταλληλο? Στα μικρα κομματια, οπως τα μερη ενος μοτερ, μηπως δεν χρειαζεται καθολου βερνικι?
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 12, 2012 17:53:40 GMT 2
Δηλαδη το ALCAD2 AQUA GLOSS ALC 600 ειναι το πιο καταλληλο? Στα μικρα κομματια, οπως τα μερη ενος μοτερ, μηπως δεν χρειαζεται καθολου βερνικι? Ναι x2 Κώστα Απόλυτα σωστός : :
|
|