|
Post by nasosampa on Dec 23, 2012 16:22:15 GMT 2
Κωστή καλησπέρα, στο τέλος όπως το πας το μοντέλο υπό κλίμακα, θα είναι πιό πιστό με το πρωτότυπο, παρά το 1/1. : : Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by alex78 on Dec 23, 2012 17:28:36 GMT 2
Βλέπω Κωστή ο ''μπόμπος'' σου προχωράει πολύ μεθοδικά και μερακλίδικα, μπράβο φίλε!! :respect: : : Το ''κολάζ'' των φωτό πως το κάνεις Αλέξης : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 23, 2012 22:49:24 GMT 2
Κώστα εκπληκτική η λεπτομέρεια που έχεις κάνει φίλε! Πργματικά εξελείσεται σε υπόδειγμα μπόμπου : : : : Καλή συνέχεια : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Dec 24, 2012 1:48:33 GMT 2
Φιλοι μου χαιρομαι που σας αρεσει η δουλεια μου και η παρουσιαση της Αλεξη, το μονταζ το κανω με photoshop. Εχει αρκετη δουλιτσα, αλλα πιστευω αξιζει τον κοπο. Νασο, το κιτακι θα προσπαθησω να το κανω συμφωνα με το πρωτοτυπο. Το δικο μου 1:1 ειχε υποστει καποιες τροποποιησεις-βελτιωσεις, οπως π.χ. αμορτισερ, καρμπυρατερ και ψυκτρες για να ειναι δυνατοτερο και ασφαλεστερο στο δρομο. Τωρα πια βεβαια δεν το χρησιμοποιω αλλα στολιζει το σαλονι μου. Θα επανελθω συντομα με νεες φωτο : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Dec 27, 2012 4:04:17 GMT 2
Οπως υποσχεθηκα φωτογραφισα 2-3 εργασιες που εκανα στο μπομπο Δυστυχως τα φλας τα δινει το κιτ απο συμπαγες μαυρο πλαστικο και αν το εβαφα με ασημι και πορτοκαλι δεν θα ειχαν βαθος. Ετσι αποφασισα να τα αφαιρεσω και να κοψω απο συμπαγες διαφανο πλαστικο 4 κυλινδρακια. Το ιδιο προβλημα ειχα και με το μπροστα φωτιστικο. Ο αγαπητος Αποστολος μου εδωσε ενα κρυσταλο, 3 χιλιοστα μεγαλυτερο, το οποιο μικρυνα με μια λιμα περιμετρικα. Κατασκευασα επισης κωνικο κατοπτρο απο φυλλο αλουμινιου (nescafe) και το κεφαλι απο μια καρφιτσας θα παιξει το ρολο της λαμπας. Συνεχεια εχει το 'σταντ', στο οποιο προστεθηκε πυρος και ελατηριο επαναφορας. Τελος κατασκευαστηκε το 'βρυσακι' ON/OFF τροφοδοσιας καυσιμου, το οποιο θα 'βιδωθει' στο τεποζιτο και με ενα σωληνακι θα τροφοδοτει το καρμπυρατερ ;D Αυτα για την ωρα Καλες γιορτες σε ολους : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Dec 27, 2012 10:02:22 GMT 2
Κώστα Χρόνια Πολλά με υγεία!! Οι επεμβάσεις που έχεις κάνει ειναι σωστές.Αυτές οι λεπτομέριες ειναι που δίνουν άλη μορφή στο μοντελο!!! Πολλά μπράβο!!! : : : : : : : : Ηλίας : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 27, 2012 11:20:02 GMT 2
Μπράβο Κώστα, όμορφες λεπτομέριες!!!!!!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Dec 27, 2012 11:41:57 GMT 2
Κώστα καλημέρα !
Πολύ όμορφες όλες οι λεπτομέρειες που έχεις προσθέσει, θα βγεί κανόνι ο μπόμπος !!
Καλά τελειώματα !
|
|
|
Post by alex78 on Dec 30, 2012 6:18:01 GMT 2
Καλημέρα Κώστα και Χρόνια σου Πολλά! Εντυπωσιακές αλλά και απαραίτητες οι προσθήκες σου, τα ''φωτιστικά'' δε υπέροχα δίνουν άλλο ''αέρα'' στη κατασκευή!! Καλή συνέχεια φίλε μου! Αλέξης
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 30, 2012 20:57:53 GMT 2
Κώστα αξιέπαινη η δουλειά σου φίλε! Οι προσοχή στην λεπτομέρεια σε προχωράει σε άλλα επίπεδα και φυσικά απογειώνει το μοντέλο! Πολλά Μπράβο : : : : Τα διαφανή κυλιμδράκια, τα έβαψες με πινέλο ή αερογράφο? Βάση της φωτό φαίνεται να έχει "χτίσει" το χρώμα...
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 25, 2014 14:11:13 GMT 2
Μετα απο αρκετους μηνες, ο μπομπος ξανα-βγηκε απο το κουτι του Τους τελευταιους 2-3 μηνες εγινε καποια προοδο. Ειχα ξενερωσει γιατι δεν καθοταν το βερνικι στο τεποζιτο και εσπαγε. Αποφασισα λοιπον να κανω reset. Το ξεβαψα, εφυγαν τα ασταρια και παμε απο την αρχη. Μαλλον εφταιγε καποιος ασταρι σε συνδυασμο με το ακρυλικο χρωμα. Δυο χερια βερνικι και μπηκαν και τα ντεκαλς. Υπολοιπονται 2-3 χερια βερνικι και τελος Στο εμπροσθιο φωτιστικο το τζαμι αντικατασταθηκε με διαφανη και περιμετρικα τοποθετηθηκε νικελ στεφανι. Στο κοντερ τοποθετηθηκε τζαμακι. Το ενδεικτικο λαμπακι της 'νεκρας' δεν υπηρχε και φτιαχτηκε, οπως και η κεντρικη κλειδαρια Στο εμπροσθιο φρενο/ταμπουρο εγιναν καποιες βελτιωσεις. Στο πιρουνι προστεθηκε ενα 'αυτακι' για να κοντραρει το ελατηριο της ντιζας. Και τελος τα παξιμαδια του εμπροσθιου τροχου, ευγενικη χορηγια του φιλου Αποστολου. Η σχαρα με το πισω φωτιστικο σωμα και το ντεκαλ στη σελα. Στο καπακι της μπαταριας φτιαχτηκε ντεκαλ σε μεταλλικο αυτοκολλητο (με εγχρωμο laser printer). Δεν εχω αποφασισει αν θα ριξω βερνικι, γιατι το original δεν εχει. Εσεις τι λετε? Και τελος εγινε ενα dry-fit για να δουμε που βρισκομαστε Αυτα για την ωρα, ελπιζω μεχρι το τελος του καλοκαιριου να εχει μπει στη βιτρινα : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jul 26, 2014 20:16:22 GMT 2
Κώστα πολύ χαίρομαι που ξαναγύρισες στον πάγκο σου φίλε! Ο μπόμπος είναι φοβερός!! Καλά τελειώματα : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 27, 2014 16:02:41 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Κωστή, ειδικά σέλα, τεπόζιτο, ζάντες και πίσω φώτα (το μισό μηχανάκι δλδ.... ;D) όλα τα λεφτά!! :respect:
Το ''στεφάνι'' στον προβολέα και το ''λαμπάκι'' της νεκράς με τι τα έκανες?
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Aug 8, 2014 14:26:13 GMT 2
Πολυ προσεγμενη και μερακλιδικη δουλεια. Μονη ενσταση ισως τα πριτσινια της σελας που δειχνουν υπερβολικα για την κλιμακα. Καλα τελειωματα και το περιμενουμε στην εκθεση να το θαυμασουμε απο κοντα. : : : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Aug 9, 2014 18:02:39 GMT 2
Καλησπέρα Κωστή, Αστέρι ο μπόμπος!!!!!! Άντε καλά τελειώματα. Απόστολος : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 12, 2014 13:36:30 GMT 2
Αλεξανδρε, Αλεξ, Κομνινε και Αποστολε σας ευχαριστω! Αλεξ το στεφανι ειναι φτιαγμενο απο φυλλο πλαστικου βαμμενο με alclad chrome και το λαμπακι ειναι καρφιτσα με ασπρο κεφαλακι, απο αυτες που εχουν καποια πουκαμισα στη συσκευασια τους Ο σκοπος ειναι να εχει τελειωσει και να το κατεβασω στην Εκθεση. Γι'αυτο και εχω περασει ακομα δυο χερια 513 το τεποζιτο και περιμενω να στεγνωσει για να το γυαλισω. Αρχες Σεπτεμβριου θα εχουμε το τελευταιο update. : :
|
|