|
Post by gtziaf on Aug 2, 2012 8:52:20 GMT 2
Σε ευχαριστώ Κώστα... Χαίρομαι που σου άρεσαν... : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 2, 2012 9:22:13 GMT 2
Το χρώμα στο εσωτερικό πάρα πολύ ωραίο και οι εξατμίσεις άψογες.... : : Τελικά τι χρώμα θα το κάνεις έξω?
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 2, 2012 15:02:48 GMT 2
Γιώργο σε ευχαριστώ... Τελικά τι χρώμα θα το κάνεις έξω? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, καθώς δεν έχω τα χρώματα μου μαζί (είναι στη Καβάλα ), μιας και δεν είχα υπολογίσει να ξεκινήσω και δεύτερο μοντέλο για το GB μέσα στις διακοπές. Πιθανότερη επιλογή, είναι τελικώς το grigio ingrid, αλλά θα πρέπει να περιμένω είτε τον Παναγιώτη (που είναι διακοπές) που έχει μια παλιά παραγγελία με χρώματα με διαθέσιμο το συγκεκριμένο είτε θα εκμεταλλευτώ την προσφορά του Ανδρέα να μου στείλει αυτός το χρώμα (σε ευχαριστώ φίλε, και μόνο η κίνηση, παρόλο που είσαι διακοπές με συγκινεί)... Θα δείξει... : :
|
|
|
Post by alex78 on Aug 3, 2012 2:07:00 GMT 2
Γιώργο πραγματικά ενδιαφέρουσες οι χρωματικές επιλογές που ακολούθησες, άψογα όλα!! Επιτέλους βλέπουμε και μερικά ''εναλλακτικά'' μαύρα, ''βαρέθηκα'' να βάφω με το 85άρι της Humbrol...... ;D Αλέξης
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 3, 2012 10:46:44 GMT 2
Αλεξ σε ευχαριστώ πολύ... Για τα μαύρα, το έχω ξαναγράψει, είναι ένα "κολπάκι", να χρησιμοποιώ διάφορες αποχρώσεις. ώστε να δίνει ποικιλία και ενδιαφέρον στο μάτι του παρατηρητή. Τελευταία μου ανακάλυψη, μετά από συμβουλή το Παναγιώτη, αυτό της Valejo. Πραγματικά απίστευτο και ότι πιο κοντινό στα μαύρα μαλακά πλαστικά - βινύλια των εσωτερικών... : : : :
|
|
|
Post by rawshooter on Aug 5, 2012 15:47:00 GMT 2
Ayta einai!!!!! Aksios o admin, emeis "paleyoyme" akoma me to prwto (symmetoxi) kai o Mr Admin mas "perase" stin foul epi8esi me 2o kit : : : : Kali synexeia filaraki
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 7, 2012 13:24:42 GMT 2
Σε ευχαριστώ Παναγιώτη... Ήμουν σε μοντελιστική δημιουργικότητα τον Ιούλιο Οι εξελίξεις θα καθυστερήσουν μιας και απομακρύνθηκα από τον πάγκο μου, αλλά θα επιστρέψω δριμύτερος : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 8, 2012 10:05:10 GMT 2
Μπορεί να είμαι μακριά από τον πάγκο μου και τις μοντελιστικές δραστηριότητες, αλλά σύνδεση ιντερνετ υπάρχει , οπότε σας δείχνω που έχουν φτάσει οι εργασίες με την superamerica. Αρχικά, μιας και οι καμένες Ferrari είναι της μοδός, τώρα τελευταία ;D, είπα να προσθέσω αντιπυρική επιφάνεια στις εξατμίσεις... Στη συνέχεια κολλήθηκαν οι αναρτήσεις και έγιναν τα βασικά βαψίματα στον κινητήρα. Οι κυλινδροκεφαλές είναι σαγρέ, οπότε επέμεινα στο αστάρι για να αποκτήσει ανάλογο εφέ το κόκκινο χρώμα τους. Στη συνέχεια έγινα 12 τρύπες για τα μπουζοκαλώδια και βάφτηκαν μαύρες οι αναμονές τους. Με ασημί έγινα οι βίδες τους. Θα ακολουθήσει η προσθήκη ανάλογης καλωδίωσης. Τέλος, ασχολήθηκα με το αμάξωμα... Όπως έχω ξανα-αναφέρει, το πλαστικό της revell, είναι πολύ χοντρό και θέλει μια σχετική προετοιμασία. Οπότε, επ' ευκαιρίας σας δείχνω τις εργασίες αυτές, που καλό είναι να κάνουμε σε όλα τα αμαξώματα μας. Αρχικά λέπτυνα τα χείλη των αεραγωγών, με το κοπίδι από τη μέσα πλευρά και τις πέρασα με ντουκόχαρτο στη συνέχεια, για να ομαλοποιηθούν. Η εμβάθυνση των γραμμώσεων είναι, σχεδόν πάντα, απαραίτητη και μπορεί να γίνει με το scriber ή τον κόφτη. Απλά θέλει προσοχή... Τέλος ανοίχτηκαν οι τρύπες για τα φλας (το κιτ δίνει χαλκομανίες ) και περάστηκε αστάρι της humbrol. Αυτά για τώρα... Το επόμενο θα καθυστερήσει, οπότε μέχρι τότε να είστε καλά : :
|
|
|
Post by nektarios on Aug 8, 2012 10:38:55 GMT 2
Οι επεμβάσεις στο αμάξωμα είναι καταπληκτικές! : : : : : : Επίσης, από το προηγούμενο update, μου άρεσαν πολύ το βάψιμο της κονσόλας και η κατασκευή του χειρόφρενου! [Η χειρολαβή του από τι είναι φτιαγμένη;] Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 8, 2012 11:18:52 GMT 2
Thanks Nec ;D Η χειρολαβή του από τι είναι φτιαγμένη Από φύλο πλαστικού είναι όλο... Στη χειρολαβή πρόσθεσα, εκατέρωθεν, δύο μήκη πλαστικού ακόμα για να δώσω όγκο και στη συνέχεια το έτριψα, με κλίση, για να κάνω τη στρογγυλάδα. Τέλος, με μικρή στρόγγυλη λίμα, έκανα τις λαβές... : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 8, 2012 20:02:05 GMT 2
Για άλλη μια φορά το update σου ήταν super....
Για φλάς τι θα χρησιμοποιησεις?
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 9, 2012 0:08:40 GMT 2
Γιωργο πολυ ποιοτικη δουλεια, οπως παντα : : Αν θες, μας αποκαλυπτεις τι υλικο χρησιμοποιησες για ''αντιπυρικη επιφανεια'' να μαθαινουμε και εμεις οι 'νεοι' : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Aug 9, 2012 6:49:10 GMT 2
Γιωργο το τελευταιο διαστημα δεν προλαβαινα να βλεπω updates στις κατασκευες σου!! απ'οτι καταλαβα βρηκες μπολικο χρονο και του εδωσες και καταλαβε!!
το μοντελο δειχνει αψογο!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 9, 2012 9:10:22 GMT 2
Γιώργο, Κώστα και Παναγιώτη σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια και την υποστήριξη. Για φλάς τι θα χρησιμοποιησεις? Ζεσταμένο και τεντωμένο πλαστικό (διαφανές) που θα διαμορφωθεί κατάλληλα μετά από τρίψιμο και θα βαφτεί διαφανές πορτοκαλί. Υπάρχουν νομίζω έτοιμα φλας, αλλά δεν έχω βρει κάτι για 1/24. Αν κάποιος έχει βρει κάτι σχετικό, ας το δημοσιεύσει, θα είναι χρήσιμο. Αν θες, μας αποκαλυπτεις τι υλικο χρησιμοποιησες για ''αντιπυρικη επιφανεια'' Κωστή σόρρυ, το χρησιμοποίησα στην 348 και στο αντίστοιχό wip των Maranello, οπότε δεν το ανέφερα... Είναι το αυτοκόλλητο firewall της MFH (πολύ καλό πραγματικά). Γιωργο το τελευταιο διαστημα δεν προλαβαινα να βλεπω updates στις κατασκευες σου!! απ'οτι καταλαβα βρηκες μπολικο χρονο και του εδωσες και καταλαβε!! Ναι, Παναγιώτη του έδωσα και κατάλαβε Τώρα θα πάμε πιο χαλαρά και από Σεπτέμβριο θα συνεχίσουμε και με τις εκκρεμότητες. Το ευχαριστήθηκα πάντως Να είστε καλά : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Aug 11, 2012 0:38:09 GMT 2
Πολυ καλη δουλεια Γιωργαρα!!! Καλη συνεχεια φιλε!! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 11, 2012 11:10:53 GMT 2