|
Post by Chris Fragkoulis on Aug 22, 2012 15:46:46 GMT 2
Φιλε Κωστα εχεις κανει πολυ ομορφη κ καθαρη δουλεια!! Καλη συνεχεια να εχεις
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 23, 2012 2:00:31 GMT 2
Πρωτα να ευχαριστησω τον Βαγγελη και τον Χρηστακη Και να προχωρησω με καποιες δουλιτσες που εγιναν στην 'μπανιερα' Ειναι η πρωτη φορα που κανω flocking και μαλιστα με αυτοσχεδιο φλοκο απο πριονιδι ... φιλε Ανδρεα. Γι'αυτο ζηταω την κριτικη σας (παρακαλω μονο την αληθεια) ;D Δεν εχω δουλεψει ποτε φλοκο του εμποριου και δεν εχω μετρο συγκρισης Το ταμπλο και τα εσωτερικα απο τις πορτες ειναι στα τελειωματα τους και ακομα ψαχνω για PE ζωνες ασφαλειας (δυο σημειων) Αυτα για την ωρα : : : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 23, 2012 8:31:57 GMT 2
Κώστα πάρα πολύ ωραία η προσπάθεια σου αλλά θεωρώ πως είναι εκτός κλίμακας...Σαν τελικό αποτέλεσμα δεν είναι ασχημο.
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 23, 2012 9:38:16 GMT 2
Ωραίο το εσωτερικό Κώστα... Η διχρωμία είναι άποψη Για το φλόκο θα συμφωνήσω με τον George... Τον σούρωσες με κάποιο τρόπο ρίχνοντάς τον? Πάντως, είναι καλή προσπάθεια και επειδή είναι με hand made υλικό, είναι αξιέπαινη, και αυτό έχει σημασία στο τέλος. ΥΓ. Αν δεν βρεις πόρπες, στείλε μου ένα Pm. Απλά θα κάνω λίγο χρόνο να σου τα στείλω γιατί είμαι τσιγγάνος τις τελευταίες μέρες...
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 23, 2012 11:36:34 GMT 2
Φιλοι μου Γιωργηδες σας ευχαριστω για την κριτικη σας. Ισως ο φωτισμος να το αδικει καπως, ναι ειναι λιγο 'αγριο', αλλα παλι, οπως ειπα δεν εχω μετρο συγκρισης... Οσο αφορα τις πορπες, οποιος εχει καποιο link με πορπες 2-3 σημειων ας μου το στειλει. Γιωργο εχω 2 πορπες για την ωρα, αλλα θα χαλασω ενα σετακι 6 σημειων που προοριζεται για την 934 και θελω να τις αντικαταστησω. Σ'εχαριστω παντως
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 23, 2012 12:11:28 GMT 2
Να σας πω και δυο λογια για το πως εφτιαξα το φλοκο Πηρα πριονιδι, το καθαρισα απο τα σκουπιδια και το περασα αρκετες φορες απο το σουρωτιρι Μετα το ανακατεψα με ακρυλικο χρωμα, το αραιωσα και το αφησα να στεγνωσει σε ενα δισκο. Το αποτελεσμα ηταν μαυροι σβωλοι, τους οποιους θρυματισα με μια σπατουλα και τους περασα παλι πολλες φορες απο το σουρωτιρι. Μετα η διαδικασια του flocking ειναι η γνωστη με την λευκη κολλα και το σουρωτιρι. Αν εχετε καποιες προτασεις βελτιωσεις της διαδικασιας, με χαρα να τις ακουσω. : :
|
|
|
Post by rous74 on Aug 23, 2012 12:24:26 GMT 2
Kωστή καλησπέρα...
Οι Γιώργηδες τα είπαν όλα... Καλή η προσπάθεια αλλά θεωρώ και εγώ ότι είναι εκτός κλίμακας... Επειδή η υπόλοιπη δουλειά που έχεις κάνει στο μοντέλο είναι πάρα πολύ καλή μου κάθεται λίγο άσχημα να χαλάει τη συνολική εικόνα το flocking και γι' αυτό προτείνω το εξής: Aν μπορείς αφαίρεσε το αυτοσχέδιο flocking και να επικοινωνήσουμε να σου στείλω εγώ κάποιο απο αυτά που έχω... Επίσης θα πρότεινα για να σπάσει η μαυρίλα να μη βάλεις μαύρο αλλά γκρί φλόκο, κατά τη γνώμη μου θα ταιριάζει καλύτερα...
Καλή συνέχεια φίλε !
|
|
|
Post by alex78 on Aug 23, 2012 21:21:41 GMT 2
Κωστή είσαι άξιος συγχαρητηρίων φίλε μου μόνο και μόνο που πειραματείστηκες και δεν ακολούθησες την πεπατημένη οδό του εμπορίου! Αλέξης : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 23, 2012 22:41:52 GMT 2
Λοιπον αγαπητοι φιλοι, μετα απο ψηφοφορια που εκανα, αποφασιστηκε (δημοκρατικα) οτι αξιζει στο πορσικο κατι καλυτερο, οποτε ο αυτοσχεδιος φλοκος ξηλωνεται και θα γινει μια δευτερη προσπαθεια, με φλοκο εμποριου (και μαλιστα γκρι σκουρο), τον οποιο παρηγγειλα απο τα βαθη της Ασιας ;D και θα αργησει καπως Σας ευχαριστω για την ειλικρινεια σας και τις συμβουλες σας : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Aug 24, 2012 11:23:35 GMT 2
Συγχαρητήρια για την επιλογή Κώστα... πίστεψε με ότι θα δικαιωθεί ο κόπος σου... Το είπες και μόνος σου άλλωστε... το πορσικό αξίζει καλύτερο flocking για να μην τσαλακώσει την υπέροχη υπόλοιπη δουλειά που έχεις κάνει !!!
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 27, 2012 12:22:59 GMT 2
Εν αναμονη φλοκου, εγινα καποιες ψιλοδουλειες. Πριν ομως σας τις παρουσιασω, να πω, για οσους δεν το ξερουν ηδη, οτι αν αποτυχει το φλοκινγ δεν ειναι προβλημα να αφαιρεθει. Κανουμε την ''μπανιερα μας'' μπανιερα, δηλαδη την γεμιζουμε με νερο, μετα απο λιγα λεπτα, η λευκη κολλα λιωνει και με ενα μικρο πινελακι απαλα αφαιρουμε το φλοκο και την κολλα. Στο πορσικο μας τωρα, τοποθετηθηκαν καποιες χαλκομανιες και βαφτηκε το αναγλυφο ''Boxster'' με μαυρο ακρυλικο. Ανδρεα επειδη το ειχαμε συζητησει απο κοντα, βρηκα την εξης λυση για το αναγλυφο: Εφαρμοσα την μεθοδο ταμπον-σφραγιδα. Δηλαδη, πηρα ενα φιλτρακι απο τα τσιγαρα μου, το βυθισα σε χρωμα και αφου το καθαρισα λιγο σε ενα κομματι χαρτι το ακουμπησα ελαφρα πανω στα γραμματα. Τη διαδικασια αυτη την επανελαβα 3 φορες ανα 15 λεπτα. Το αποτελεσμα ειναι καλο στα ματια μου, αλλα θα το κρινετε και εσεις ;D : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Aug 27, 2012 12:28:40 GMT 2
Κώστα είναι πολύ καλό !!! Όλα δείχνουν ότι το πορσικό θα είναι μια υπέροχη κατασκευή...
Καλή συνέχεια φίλε !!!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Aug 28, 2012 20:52:27 GMT 2
Μπραβο Κωστα πολυ ομορφο!! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 29, 2012 12:05:21 GMT 2
Μπράβο Κώστα, άψογη η ιδέα σου με τα φιλτράκια....
Το αμάξωμα το έχεις περάσει βερνίκι?
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 30, 2012 0:16:02 GMT 2
Ανδρεα, Βαγγελη και Γιωργο σας ευχαριστω.
Γιωργο, ναι εχει περαστει Β-513 τις Gunze σε σπρει. Δεν γυαλιζει αρκετα?
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 30, 2012 9:56:56 GMT 2
Νομίζω πως όχι, ίσως βέβαια το αδικούν οι φωτο....
|
|