georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 25, 2012 10:06:13 GMT 2
Ομορφη κατασκευή... : : Να είμαι ειλικρινεις...ναι είναι ιδιαίτερα τα χρώματα που επέλεξες, αλλά στα δικά μου μάτια δεν έιναι για ferrari. Το χρώμα του αμαξώματος, δεν είναι τόσο ασχημο όσο έλεγα, αλλά οι ζάντες ειναι too much.
|
|
|
Post by nektarios on Jul 25, 2012 10:19:47 GMT 2
Ένα ακόμη δείγμα της κλασικής "σχολής gtziaf"!!! Απόλυτη προσήλωση στη λεπτομέρεια και στο τελικό φινίρισμα! : : : : : : Νομίζω οτι ο χρωματικός συνδυασμός της οροφής με τις ζάντες είναι πολύ πετυχημένος! Συγχαρητήρια στην κυρά για την επιλογή της! ;D Επίσης, μου άρεσε πολύ το στεγνό πινέλο στον κινητήρα! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 25, 2012 11:04:21 GMT 2
Γιωργο καλημερα! Προσωπικα μου αρεσει πολυ, .....παρα πολυ(!!) αυτος ο συνδυασμος!! Κατασκευαστικα εισαι αψογος, οπως παντα κ οι χρυσες ζαντες δενουν πολυ ομορφα!! : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 25, 2012 15:26:22 GMT 2
Γιώργο, σίγουρα είναι ασυνήθιστη και πρωτότυπη η χρωματική επιλογή σου, αισθητικά θέλει χρόνο το μάτι για να την αποδεχτεί, αλλά σίγουρα ψηφίζω: ΝΑΙ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΎ!!! : : : : Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα ''στερεότυπα'' του τύπου: Ferrari = Κόκκινη κλπ, ας βλέπουμε εννίοτε και κάτι διαφορετικό..... Τώρα για τα της κατασκευής, όλα μελετημένα και εκτελεσμένα στό έπακρο, συγχαρητήρια φίλε!!! : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 25, 2012 18:08:51 GMT 2
Φίλοι μου, σας ευχαριστώ όλους για το σχόλιο και τα καλά λόγια. Γενικά, από κοντά δείχνει λιγότερο κραυγαλέο και με τον καιρό συνηθίζεται. Τώρα για τις ζάντες... καταλαβαίνετε... Γιώργαρε, όντως δεν είναι εμφάνιση ferrari, αυτό είναι ξεκάθαρο. Αν έφτιαχνα GTO, θα έβαφα το κάθε κομμάτι της με βάση το serial του αυτοκινήτου. Τώρα για στις σύγχρονες, έχεις το περιθώριο να αυτοσχεδιάσεις... Το παράκανα, το ξέρω, αλλά το καλοκαίρι, τα μπιτσόμπαρα και οι μπύρες είχαν επίδραση στην αισθητική επιλογή ;D
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 26, 2012 0:11:39 GMT 2
Φιλε Γιωργο, εγω που δεν ξερω απο Ferrari - χρωματα - κανονες, την βρισκω πολυ ομορφη. : : : : Το πρασινο με το χρυσο ταιριαζουν απολυτα στα ματια μου. Την οροφη βγαλτην... Cabrio ειπαμε, μην το ξεχνας!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 26, 2012 9:04:16 GMT 2
Κώστα, σε ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σου άρεσε. Την οροφη βγαλτην... Cabrio ειπαμε, μην το ξεχνας! Μόλις μπήκε στη βιτρίνα η οροφή βγήκε, μιας και δεν υπήρχε φόβος από τη σκόνη. ΥΓ. Μιας και μου άρεσε η παρέα το summer gb μάλλον θα ξεκινήσω και δεύτερη χαλαρή κατασκευή
|
|
|
Post by rawshooter on Aug 5, 2012 15:45:16 GMT 2
Giwrgo, ta eipame kai tilefonika, file i "348" soy "ta spaei" eilikrina....To prasino an kai ksenizei arxika parolla ayta me tin mpez koykoyla eimai moyrlia.....kai pali mprabo filaraki : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 7, 2012 13:26:04 GMT 2
Σε ευχαριστώ Παναγιώτη... Χαίρομαι που σου άρεσε. : :
|
|