dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Bimota?
Oct 17, 2012 20:32:01 GMT 2
Post by dmoshid on Oct 17, 2012 20:32:01 GMT 2
Γιώργο : : το πρόβλημα δεν είναι πραγματικά στην διάφορα μεταξύ της μπροστινής με την πίσω άλλα στο οβάλ που έχει η πίσω και λιγότερο η μπροστινή, πάντως θα προχωρήσει θέλω να πιστεύω!!! Ανδρέα δεν φταίω εγώ, ας μην έσπαγε το ελατήριο, τζάμπα σκόνη έτρωγε στο κομοδίνο της γιαγιάς!!!! ;D ;D ;D Όσο για την αλυσίδα και εγώ το εύχομαι, άλλα θέλει να διορθώσω και τον ζουμπά...... : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Bimota?
Oct 18, 2012 10:09:12 GMT 2
Post by georgenc on Oct 18, 2012 10:09:12 GMT 2
Γιώργο το πρόβλημα δεν είναι πραγματικά στην διάφορα μεταξύ της μπροστινής με την πίσω άλλα στο οβάλ που έχει η πίσω και λιγότερο η μπροστινή, πάντως θα προχωρήσει θέλω να πιστεύω!!! Οπότε γιατί δεν την ''τρώς'' εκεί που χρειάζεται για να βγεί στρογγυλή?
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Bimota?
Oct 18, 2012 15:54:50 GMT 2
Post by dmoshid on Oct 18, 2012 15:54:50 GMT 2
Γιατί και η ζάντα είναι οβάλ και τότε θα φαίνεται πιο πολύ!!! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Bimota?
Oct 18, 2012 17:11:08 GMT 2
Post by georgenc on Oct 18, 2012 17:11:08 GMT 2
Γιατί και η ζάντα είναι οβάλ και τότε θα φαίνεται πιο πολύ!!! Πες το έτσι!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Bimota?
Apr 12, 2013 22:15:26 GMT 2
Post by dmoshid on Apr 12, 2013 22:15:26 GMT 2
Καλησπέρα, μιας και με έπιασε η προκοπή, παίζει καμιά φώτο από κάνα μονοκυλιδρο μοτέρ για να δω πως πάνε οι καλωδιώσεις; Υποθέτω ότι είναι Bimota, εξάλλου μου πολύ what if!!! Θα επιστρέψω Δημήτριος!!! : :
|
|
|
Bimota?
Apr 13, 2013 10:22:10 GMT 2
Post by Kομνηνοs on Apr 13, 2013 10:22:10 GMT 2
Καλημερα Δημητρη. Η μοτοσυκλετα σιγουρα δεν ειναι bimota, ουτε καποια αλλη μοτοσυκλετα που υπαρχει στην πραγματικοτητα. Εχει καποια στοιχεια απο Ducati 1098 στο μουτρο, αλλα ολα τα αλλα ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας.(κυριως ο μονοκυλινδρος διχρονος κινητηρας απο.. σκουτερ!!). Αυτο μαλλον εγινε για να μην πληρωσουν πνευματικα δικαιωματα. ΙΔΕΑ.. Τι θα ελεγες να αντικαταστησεις τη μοτο που ετσι και αλλιως εχει "μαλλον" αισθητικη παιχνιδιου απο το jumbo και σε παιδευει με πολλα προβληματα στην κατασκευη.. με ενα χαρλεονι της tamiya στην 1/6??? Σιγουρα το κοστος ειναι ενα θεμα αλλα Πιστευω πως αυτη η αλλαγη θα αναδειξει πολυ καλητερα και την φιγουρα. Στο γκομενακι σιγουρα θα αρεσει πολυ αυτη η αλλαγη. ;D ;D Καλη συνεχεια.
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Bimota?
Apr 13, 2013 18:43:20 GMT 2
Post by dmoshid on Apr 13, 2013 18:43:20 GMT 2
Καλημερα Δημητρη. Η μοτοσυκλετα σιγουρα δεν ειναι bimota, ουτε καποια αλλη μοτοσυκλετα που υπαρχει στην πραγματικοτητα. Εχει καποια στοιχεια απο Ducati 1098 στο μουτρο, αλλα ολα τα αλλα ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας.(κυριως ο μονοκυλινδρος διχρονος κινητηρας απο.. σκουτερ!!). Αυτο μαλλον εγινε για να μην πληρωσουν πνευματικα δικαιωματα. ΙΔΕΑ.. Τι θα ελεγες να αντικαταστησεις τη μοτο που ετσι και αλλιως εχει "μαλλον" αισθητικη παιχνιδιου απο το jumbo και σε παιδευει με πολλα προβληματα στην κατασκευη.. με ενα χαρλεονι της tamiya στην 1/6??? Σιγουρα το κοστος ειναι ενα θεμα αλλα Πιστευω πως αυτη η αλλαγη θα αναδειξει πολυ καλητερα και την φιγουρα. Στο γκομενακι σιγουρα θα αρεσει πολυ αυτη η αλλαγη. ;D ;D Καλη συνεχεια. Φίλε μου καλησπέρα, δεν ξέρεις πόσο δίκιο έχεις, από την πρώτη στιγμή που άνοιξα το κουτί και είδα την μοτοσυκλέτα, μου μπήκε η ιδέα να την αλλάξω με κάποια άλλη, στην 1/6 άλλα η τιμή είναι ένα θέμα!!! το μεγαλύτερο θα έλεγα!! Ακόμα και χθες που καθάριζα τα υπόλοιπα κομμάτια...... το έχω μετανιώσει, που το πήρα για να είμαι ειλικρινής, άλλα ήξερα ότι ήταν what if!!!! Στο κάτω κάτω προέρχεται από καρτούν!!! Άλλα μάλλον θα μπει στο κουτί του για μια ακόμα φορά : :
|
|
|
Bimota?
Apr 13, 2013 19:02:11 GMT 2
Post by gtziaf on Apr 13, 2013 19:02:11 GMT 2
Καλημερα Δημητρη. Η μοτοσυκλετα σιγουρα δεν ειναι bimota, ουτε καποια αλλη μοτοσυκλετα που υπαρχει στην πραγματικοτητα. Εχει καποια στοιχεια απο Ducati 1098 στο μουτρο, αλλα ολα τα αλλα ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας.(κυριως ο μονοκυλινδρος διχρονος κινητηρας απο.. σκουτερ!!). Αυτο μαλλον εγινε για να μην πληρωσουν πνευματικα δικαιωματα. ΙΔΕΑ.. Τι θα ελεγες να αντικαταστησεις τη μοτο που ετσι και αλλιως εχει "μαλλον" αισθητικη παιχνιδιου απο το jumbo και σε παιδευει με πολλα προβληματα στην κατασκευη.. με ενα χαρλεονι της tamiya στην 1/6??? Σιγουρα το κοστος ειναι ενα θεμα αλλα Πιστευω πως αυτη η αλλαγη θα αναδειξει πολυ καλητερα και την φιγουρα. Στο γκομενακι σιγουρα θα αρεσει πολυ αυτη η αλλαγη. ;D ;D Καλη συνεχεια. Φίλε μου καλησπέρα, δεν ξέρεις πόσο δίκιο έχεις, από την πρώτη στιγμή που άνοιξα το κουτί και είδα την μοτοσυκλέτα, μου μπήκε η ιδέα να την αλλάξω με κάποια άλλη, στην 1/6 άλλα η τιμή είναι ένα θέμα!!! το μεγαλύτερο θα έλεγα!! Ακόμα και χθες που καθάριζα τα υπόλοιπα κομμάτια...... το έχω μετανιώσει, που το πήρα για να είμαι ειλικρινής, άλλα ήξερα ότι ήταν what if!!!! Στο κάτω κάτω προέρχεται από καρτούν!!! Άλλα μάλλον θα μπει στο κουτί του για μια ακόμα φορά Δημήτρη το yen έχει πέσει πολύ οπότε μπορείς να βρεις τις επανακυκλοφορόυσες!!! harley της tamiya σε λογικές τιμές. π.χ. www.hlj.com/product/TAM16010/Autwww.1999.co.jp/eng/10011193www.hlj.com/scripts/hljlist?GenreCode2=all&Word=1%2F6+harley&x=14&y=23Κι εμένα μου άρεσε η ιδέα του Κομνηνού : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Bimota?
Apr 13, 2013 20:37:20 GMT 2
Post by dmoshid on Apr 13, 2013 20:37:20 GMT 2
Γιώργο το είδα και εγώ, άλλα προσανατολίζομαι μάλλον σε αγωνιστικό!! μου αρέσουν πιο πολυ και μαλλον προσανατολίζομαι στα της ιταλερι!! Μπορεί να μην έχουν την ποιότητα της Ταμιγια άλλα έχουν την θεματολογία που θέλω!! Θα αλλάξει η μηχανή όπως και να έχει γιατί εκτός το άλλων και το πιρούνι που δοκίμασα να κάνω δοκιμή......ο θεός ας το κάνει πιρούνι!! : :
|
|