|
Post by gtziaf on Feb 23, 2012 0:23:47 GMT 2
Πρόσφατα είδα μια δημιουργία της Γερμανικής Momira και ονομάζεται Model Car Cleaning System και υπόσχεται ότι μπορεί να μας απαλλάξει απο το ξεσκόνισμα των μινιατούρων αυτοκινητών . Πρόκειται στην ουσία για ένα κουτί όπου στο εσωτερικό υπάρχει ειδικό πανί που μαγνητίζει την σκόνη και είναι διαθέσιμο για μινιατούρες 1:87, 1:43, 1:24 και 1:18 με αρχική ενδεικτική τιμή από €34.99 και φτάνει έως τα €49.99 με τα ανταλλακτικά του να κοστίζουν €19.99. www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wZJ2ea6hjZI Δεν ξέρω αν κάνει για στατικά μοντέλα, αλλά είναι ενδιαφέρον... Το παρόν δεν αποτελεί διαφήμιση... Είναι ενημέρωση προς τους χρήστες του forum...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 23, 2012 12:56:08 GMT 2
Γιωργο το εχω δει κ εγω αλλα αμφιβαλω αν κεραιες, καθρεπτες κ αλλα μπιχλιμπιδια θα βγουν αλοβητα απο το κουτι...Λογικα για diecast θα ειναι μια χαρα!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 24, 2012 10:42:53 GMT 2
Καλό σαν ιδέα..άκυρο σαν προιόν. Έμενά με 300 τμχ diecast θα με βόλευε αρκετά, απλά θα χρειαζόταν να χάσω όλους του καθρέπτες, κεραίες και γυαλοκαθαριστήρες. Εχει δίκιο ο Chris... όσο μαλακό να είναι σαν υλικό θα μπλεχτεί με τα κομμάτια και θα τα σπάσει. Πολλές φορές τα κάνω με το swefer της γυναίκας μου (ειδικά τώρα που έιναι στην βιτρίνα και δεν μαζευουν πολύ σκόνη), που έιναι μαλακό, βεβαια με μεγάλη προσοχή για να μην μπλεχτεί και κάθε φορά βρίζω!!!!!!
|
|