|
Post by procrossaro on Apr 19, 2012 23:54:42 GMT 2
Αγάπιε ξέρω ότι σε ταλαιπώρησε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό.
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 20, 2012 8:52:27 GMT 2
Αγάπιε μια χαρά βγήκε...Γυαλίζει, γυαλίζει!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 20, 2012 10:08:45 GMT 2
Αγάπιε, είναι πολύ όμορφο! Το γυάλισμα εξαιρετικό και η βελτίωση στις λεπτομέρειες εντυπωσιακή! Με το καλό και στο επόμενο! (Μήπως Στρατηγό; Καλά θα ηταν...) : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 20, 2012 10:22:45 GMT 2
Θα συνεχίσω το πρήξιμο απο κοντά.... Δεν τη γλιτώνεις... ;D ;D Ευχαριστώ Χρηστάκο... Άσε, μετά τον iwata δεν παίζει ψηφιακή... ;D ;D Αγάπιε ξέρω ότι σε ταλαιπώρησε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό. Σε ευχαριστώ Πρόδρομε. Αγάπιε μια χαρά βγήκε...Γυαλίζει, γυαλίζει!!!!!!!!!!!! Αφού γυαλίζει μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα καλά ήμαστε ;D ;D Αγάπιε, είναι πολύ όμορφο! Το γυάλισμα εξαιρετικό και η βελτίωση στις λεπτομέρειες εντυπωσιακή! Με το καλό και στο επόμενο! (Μήπως Στρατηγό; Καλά θα ηταν...) Χαίρομαι που σου αρέσει Νεκ. Και ειδικά που κι εγώ βλέπω τη βελτίωση... Αλλά με κάθε μοντέλο μαθαίνω και δοκιμάζω καινούρια πράγματα... Όπως έχω πεί ξανα δεν θα χαράμιζα με τίποτα το charger που έχω στο stock μου για να γίνει στρατηγός. Είναι πολύ καλής ποιότητας κίτ και θέλω να το προσέξω πολύ όταν κατασκευαστεί... Προς το παρόν δουλεύω την Virago και ίσως και μια αμερικανικη καγκουριά ;D ;D ;D βλέπουμε..... Φιλικά, Αγάπιος
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 20, 2012 10:55:49 GMT 2
Ωραίο το τζαπάνι φίλε, αν και αντιμετώπισες διάφορα μέχρι να τελειώσει...
Χαλάλι του!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 20, 2012 13:21:27 GMT 2
Μια χαρά το Rx, Αγάπιε... Η βελτίωση είναι πολύ εμφανής, σε κάθε μοντέλο σου πλέον... Δώσε λίγο βάση στην καθαρότητα της δουλειάς σου... Πάνε το πράγμα λίγο πιο αργά... κάνε λίγα κομμάτια τη φορά, καθάριζε τα και πλένε τα σχολαστικά και μετά βάφε προσεχτικά... Μην φορτώνεις το πάγκο με πραμάτεια... : :
|
|
|
Post by alex78 on Apr 20, 2012 14:47:58 GMT 2
Αγάπιε πολύ μου αρέσει, το κατάφερες περίφημα φίλε!! Το έχω και γω στα ''στοκαρισμένα'' μου και πραγματικά αμφιβάλω εάν θα το φτάσω στα δικά σου standars κατασκευής.... Αλέξης : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 21, 2012 12:12:46 GMT 2
Ωραίο το τζαπάνι φίλε, αν και αντιμετώπισες διάφορα μέχρι να τελειώσει...
Χαλάλι του!!! Ευχαριστώ Απόστολε, για τις στραβές που μου κανε και πάλι καλό βγήκε... ;D ;D Μια χαρά το Rx, Αγάπιε... Η βελτίωση είναι πολύ εμφανής, σε κάθε μοντέλο σου πλέον... Δώσε λίγο βάση στην καθαρότητα της δουλειάς σου... Πάνε το πράγμα λίγο πιο αργά... κάνε λίγα κομμάτια τη φορά, καθάριζε τα και πλένε τα σχολαστικά και μετά βάφε προσεχτικά... Μην φορτώνεις το πάγκο με πραμάτεια... Τα είπαμε και τηλεφωνικά Γιώργο, δουλεύονται οι συμβουλές... Αγάπιε πολύ μου αρέσει, το κατάφερες περίφημα φίλε!!
Το έχω και γω στα ''στοκαρισμένα'' μου και πραγματικά αμφιβάλω εάν θα το φτάσω στα δικά σου standars κατασκευής....
Αλέξης Αλέξη ποιά στανταρ κατασκευής?... όταν το πιάσεις εσύ είμαι σίγουρος ότι θα το απογειώσεις (με την θετική-μεταφορική έννοια...γιατί εγώ φλερτάριζα με την κυριολεκτική ;D ;D) Φωτογραφίες του ολοκληρωμένου στο φώς του Ηλία μπορείτε να δέιτε εδώ: scalewheels-gr.com/index.cgi?action=display&board=com1&thread=695Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by rawshooter on Apr 21, 2012 20:07:48 GMT 2
Πολύ ωραίο το "RX" σου Αγάπιε : : : : Προσωπικά μου άρεσε ιδιαίτερα ο τομέας μοτέρ με την μπάρα των θόλων Οσο για το γυάλισμα θα συμφωνήσω οτι είναι πολύ ωραίο Eνα μικρό tip στα φώτα, σαν υπόστρωμα τώρα τελευταία χρησιμοποιώ λευκό τα "φωτίζει" καλύτερα απ' οτι το κλασικό silver
|
|