|
Post by gtziaf on Mar 1, 2012 14:29:33 GMT 2
Το θέμα είναι ότι το σετάκι έχει 60 κομμάτια και οι οδηγίες δείχνουν τον τρόπο εφαρμογής για τα 20...Για τα υπόλοιπα δεν γίνεται λόγος και μιλάμε για το 80% του σετ... Δεν σου λείπουν οδηγίες Αλέξανδρε... Τόσες δίνει στα σετ της... Πάγια τακτική Welcome to the studio27 world!!!! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 1, 2012 14:31:37 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 1, 2012 14:36:08 GMT 2
Και τα υπόλοιπα ? Μαντεψια? Έτσι ακριβώς φίλε... Αλλά με ψάξιμο και εμπειρία, τα βρίσκεις σιγά - σιγά... Είναι μέρος της μυσταγωγίας... Ψάχνεις το πραγματικό, για να βρεις που πάνε τα κομμάτια του σετ και γίνεσαι κοινωνός της τεχνολογίας του μοντέλου σου... Απόλαυσε το... ΥΓ. Τί έγραψα πάλι ρε συ?... Καλά μην βαράτε : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 1, 2012 14:40:36 GMT 2
Ααααα..έτσι πάει... : : Καλά...πετάγομαι ως το Θιβέτ για λίγο meditation, κανα πράσινο τσαγάκι με κοπριά από λάμα και αφού φέρω σε αρμονία τα τσί μου, θα αρχίσω την τοποθέτηση... Πάω να ξυρίσω το κεφάλι μου και να αγοράσω πορτοκαλί σεντόνι ;D ;D
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 7, 2012 10:36:36 GMT 2
Απ'οτι φαίνεται θα βγεί φανταστική δουλειά!!!!!!! Πολύ ωραία βαψίματα με τέλεια χρώματα.
Οι εισαγωγές έτσι στραβές είναι κανονικά ή δεν μπορούσες να τις κάνεις πιο κάθετες?
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 21, 2012 22:01:33 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου! Ένα update για να δούμε που βρισκόμαστε... Πριν ξεκινήσω, πρέπει να πω, πως το κιτ δείχνει πολύ έντονα την ηλικία του, κάθως τα προβλήματα είναι αναρίθμητα αλλά και τα λάθη που έχει πολλά... Για παράδειγμα να πω πως οι εξατμίσεις είναι διαφορετικές...η μια πιο κοντή και η αλλη πιο μακρύα με αποτέλεσμα να μην καθονται στα πυράκια του καλουπιού...το προστατευτικό roll cage του κινητήρα είναι μικρότερο από ότι πρέπει και οι εκγοπές ασύμμετρες με αποτέλεσμα ο κινητήρας να κάθεται πιο κάτω από ότι πρέπει... Όπως καταλαβαίνεται το τρίψιμο έχει την τιμητική του και τα γαλλικά πάνε σύννεφο...Γενικότερα καταλληγω στο ότι είναι τρομερά υπερτιμημένο κιτ, το οποία κατασκευαστηκά δεν αξίζει τα λεφτά του, παρά μόνο σε όποιον το γουστάρει τρελά...βέβαια μπορεί να είναι και η δικιά μου κόπια χάλια και άλλα καλούπια να είναι τέλεια...who knows Αρκετά με την γκρίνια, και πάμε στο σασί: Αφού στοκαρίστηκε-τρίφτηκε-ασταρώθηκε-και πάλι απο την αρχή- εκατομμύρια φορές. περάστηκέ με primer και αλουμίνιο της Humbrol γιατί είναι σκουρότερο από της Alclad. Στην συνέχεια μπήκε το θερμομονοτικό υλικό της Hiro. Εδώ μιας και γίνετε χαμός από reference pics άσχετα μεταξύ τους, ο καθένας έβαζε την μόνωση αυτή όπου ήθελε...στο τούνελ για την προστασία των ηλεκτρονικών μονάδων, στα πόδια του οδηγού...παντού...οπότε και αυτοσχεδίασα και εγώ... Έπειτα συρναμολογήθηκαν η πίσω μετάδοση και τα πίσω φρένα...εδώ ζήσαμε μια άλλη τραγωδία...καθώς τα p.e. της Studio 27 είναι μεγαλύτερα από τους δίσκους...οπότε μετρήματα και κοψίματα πήραν φωτιά...όταν ήρθαν στα μέτρα, οι δίσκοι βάφτηκαν με αλουμίνιο και από πάνω metal cote για να πάρουν αυτήν την απόχρωση. Τέλος μια μικρή ιδέα από τα τις μπροστινές εισαγωγές αέρα με τα p.e. τους. Σκέφτομαι να τις κάνω carbon ή μαύρο ματ...αυτά είναι τα κυρίαρχα χρώματα σε διάφορες φωτό...τι λέτε εσείς? Το σασί θέλει πολύ δουλειά ακόμα και θα πέσει πολύ λεπτομέρεια...ελπίζω τα δύσκολα να έχουν περάσει και να μην αντιμετωπίσω άλλα θρίλερ. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 21, 2012 22:23:21 GMT 2
Kαλησπέρα Αλέξη, το update σου όμορφο και αρκετά μεγάλο. Πρέπει να κρύβει πλλύ δουλειά από πίσω μαζί με τα γαλλικά σου... ;D ;D ;D Το χρώμα στο σασί βγήκε πολυ ωραίο και οι εξατμίσεις έδειξαν ακόμα πιο πολύ στη θέση τους : : : : Με το καλό και η συνέχεια των εργασιών φίλε. Αγάπιος : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 21, 2012 23:07:23 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξανδρε Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο πολύ ''ανώμαλο'' ;D το κίτ, ομως πιστεύω χαλάλι ο κόπος και η ταλαιπωρία αφου το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει πλήρως. Τις εισαγωγές θα πρότεινα carbon.... Πολύ όμορφο αποτέλεσμα, καλή συνέχεια και υπομονή! Ασχετο: Την επιφάνεια κοπής απο που την αγόρασες??
Αλέξης
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 22, 2012 9:47:27 GMT 2
Αλεξανδρε καλημερα! Ουτε κ εγω πιστευα οτι ειναι τοσο ζορικο.....χαλαλι ομως που λεει κ ο Αλεξης!! Το πατωμα δειχνει πολυ ομορφο, οι εξατμισεις συνεχιζουν να ειναι κουκλες κ μονωση πολυ καλη προσθηκη!! Τις εισαγωγες σκεφτεσαι να τις ντυσεις με χαλκομανια?! Αν ναι τοτε χαρα στο κουραγιο σου!! Πρεπει να βρουμε επιγοντως σωστο pattern σιτας : : Καλη συνεχεια : :
|
|
|
Post by jvolume on Mar 22, 2012 12:15:50 GMT 2
Αλέξη καλημέρα
Η αλήθεια είναι ότι κανένας δε περίμενε ότι η άλφα θα είναι τόσο ζόρικη, αλλά δε σε φοβάμαι. Έχεις προϋπηρεσία σε "περίεργα" κιτ.
Πάντως το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δικαιώνει πλήρως τους κόπους σου. Το "μωρό" βγαίνει σούπερ.
Καλή συνέχεια και περιμένουμε σύντομα update.
Γιάννης
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 22, 2012 12:31:20 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Ούτε εγώ περίμενα τέτοιο ζόρι μιας και είχα την λογική Tamyia= εύκολο και στρωτό...αλλά δεν... Τις εισαγωγές για carbon τις σκέφτομαι και εγώ, αλλά θα επιχειρήσω βάψιμο και όχι αυτοκόλλητο...για να δούμε πως θα πάει... 0,99€ από Jumbo στα είδη για τις χειροτεχνιες σχολείου.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 22, 2012 15:57:42 GMT 2
0,99€ από Jumbo στα είδη για τις χειροτεχνιες σχολείου. Πλάκα κάνεις έτσι δεν είναι?? Έφυγα για Jumbooooo......... : : : : : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 22, 2012 19:11:45 GMT 2
Αλέξανδρε τέλειο βγαίνει... Το θερμομονωτικό άψογο... Δίνει ένα διαφορετικό τόνο στο μοντέλο... Το κιτ το είχα φτιάξει (πολύ) παλιότερα και δεν είχε τέτοια θέματα (π.χ. εξατμίσεις). Φαίνεται η χρήση του καλουπιού, στα νεότερα μοντέλα... Μην μασάς πάντως... Ούτε εγώ περίμενα τέτοιο ζόρι μιας και είχα την λογική Tamyia= εύκολο και στρωτό Tamiya, σημαίνει σωστός σχεδιασμός συνήθως (machining ). Από πολυπλοκότητα και εφαρμογές ποικίλουν ανάλογα με την ηλικία και το θέμα... Δατς μάι πόιντ ;D : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 17, 2012 23:56:40 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξανδρε, Θα συμφφωνήσω με το Γιώργο, ούτε στη δική μου 155 θυμάμαι να είχα αντιμετωπίσει προβλήματα όμοια με τα δικά σου... Πάντως η κατασκευή σου πάει πολύ καλά!!! Απόστολος : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 18, 2012 8:34:10 GMT 2
Τέλειο βγάινει!! Τα βαψίματα στις εξατμίσεις, η μόνωση...Μπράβο!!! Και γω θα συμφωνήσω για carbon. Θα δείξει super...
Καλή και απροβλημάτιστη συνέχεια...
|
|
|
Post by nektarios on Apr 18, 2012 14:38:41 GMT 2
Αλέξανδρε, η υπομονή και η μεθοδικότητά σου εξακολουθούν να αποδίδουν εξαιρετικούς καρπούς! Καλή συνέχεια!
|
|