|
Post by alex78 on Jul 31, 2015 17:44:58 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 31, 2015 19:25:30 GMT 2
To scania τα σπάει! Πολύ ενδιαφέρον...
|
|
|
Post by alex78 on Jul 31, 2015 20:40:58 GMT 2
To scania τα σπάει! Πολύ ενδιαφέρον... Ειδικά το ασημί με τα κόκκινα σιρίτια....σκέτη τρέλα φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 31, 2015 21:19:02 GMT 2
To scania τα σπάει! Πολύ ενδιαφέρον... Ειδικά το ασημί με τα κόκκινα σιρίτια....σκέτη τρέλα φίλε! Ναι πολύ ευφάνταστο, όντως. Πάντως εγώ μάλλον θα έφτιαχνα το κόκκινο (τι άλλο ) κυρίως γιατί με ενθουσίασε η ιδέα με τις νυχιές του αετού
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 16, 2015 20:16:40 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Aug 17, 2015 7:33:37 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 17, 2015 9:13:00 GMT 2
Μαθαίνω πως ήδη εκεί στα βόρεια κάποιοι ετοιμάζουν να σπάσουν κουμπαράδες... Ναι, κάποιος γνωστός μας το περίμενε με αγωνία. Βέβαια, έχουμε κάπιταλ κοντρολς και δεν ξέρω πως μπορεί να αγοραστει αλλά η ελπίδα... Νεκ για σένα λέμε, καλά το κατάλαβες Επικοινώνησα με το ModelMakerShop και πιθανόν δεν θα το βάλουν στο e-shop. Οπότε για παραγγελιές επικοινωνείτε απευθείας μαζί τους... www.modelmakershop.com/modelmakershop/shop_content.php?coID=7&XTCsid=ndsjf2nkfsvc0o2kn6cshhm5o6
|
|
|
Post by nektarios on Aug 17, 2015 9:33:53 GMT 2
Είμαι ήδη με τον πήλινο κουμπαρά-γουρουνάκι των παιδικών μου χρόνων στο ένα χέρι και με το σφυρί στο άλλο! Βέβαια το από πού και κυρίως το πώς μπορεί να παραγγελθεί είναι ένας δυσεπίλυτος γρίφος... Μπήκα στο modelmakershop, δεν το αναφέρει καθόλου, στη συνέχεια επιστράτευσα και τα λιγοστά γερμανικά μου προσπαθώντας να βγάλω άκρη από το site του κατασκευαστή, ούτε από ΄κει βγήκε νόημα... Ίσως η απευθείας ερώτηση (με mail) στο modelmakershop να δώσει κάποια λύση... Πάντως αν τελικά τα καταφέρω, σίγουρα θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε!
|
|
|
Post by alex78 on Aug 17, 2015 9:52:13 GMT 2
Είμαι ήδη με τον πήλινο κουμπαρά-γουρουνάκι των παιδικών μου χρόνων στο ένα χέρι και με το σφυρί στο άλλο! Φαντάζομαι την εικόνα αυτή μέσα στο μυαλό μου.... Βέβαια το από πού και κυρίως το πώς μπορεί να παραγγελθεί είναι ένας δυσεπίλυτος γρίφος... Η αλήθεια είναι ότι ένα απο τα τρία μοντελάδικα του ''τριγώνου'' ενημερώνεται συνεχώς και φέρνει σχεδόν αμέσως (και σε λογικές τιμές) ότι νέο κυκλοφορεί απο την Italeri. Οπότε κάνε λίγο υπομονή μπορεί να γλυτώσεις κόπο και χρόνο φίλε.
|
|
|
Post by rawshooter on Aug 18, 2015 12:12:26 GMT 2
Απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω απο "πηγές" εκ "μαμάς" Italeri, δεν πρόκειται μόνο για "limited edition" αλλά ειδικότερα για "dedicated limited edition" δλδ για κιτ περιορισμένης παραγωγής που "παραγγέλθηκε" και θα πωλείται μόνο απο το συγκεκριμένο κατάστημα!!!! Με λίγα λόγια το εν λόγω κατάστημα ήρθε σ' επικοινωνία και συμφωνία με την Italeri και παρήγγειλε την παραγωγή 1000 κιτ του τράκτορα για αποκλειστική και μόνο πώληση/διάθεση. Επίσης μετά απο επικοινωνία με φίλο καταστηματάρχη στη Βιέννη για το αν μπορούμε να το παραγγείλουμε μου είπε τα εξής "Dear friend Panagiotis unfortunately this time I can't help you because the kit will be sold only through this shop; We shall not even order it via their e-shop as they gonna sell it only at the shop's cash carts". Πρόκειται για μια νέα στρατηγική πωλήσεων της Italeri δλδ κιτ + κουτί + box art κατα παραγγελία....πρώτο δείγμα ήταν η σειρά WoT (World of Tanks) στην 1/35. Πάντως πολλοί ιταλοί "θρέφουν" ελπίδες οτι το κιτ θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή κανονικά με άλλο box art και άλλα σήματα κτλ, απλά μόλις "καταλαγιάσει" το όλο θέμα με τα 1000 special edition -- Πάντως έχω μιλήσει με τον φίλο Enzo που επιμελείται κατα 99% τα box art της Italeri, αν έχει καμμιά πληροφορία να στείλει mail
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 18, 2015 12:23:08 GMT 2
Πολύ χρήσιμο Παναγιώτη, ευχαριστούμε
|
|
|
Post by alex78 on Aug 18, 2015 12:23:41 GMT 2
Παναγιώτη σ'ευχαριστούμε, πραγματικά πολύτιμες οι πληροφορίες σου! Πρόκειται για μια νέα στρατηγική πωλήσεων της Italeri δλδ κιτ + κουτί + box art κατα παραγγελία.... Ποια η γνώμη σου για την νέα αυτή ''πολιτική''....?
|
|
|
Post by rawshooter on Aug 18, 2015 12:49:04 GMT 2
Άλεξ κατ' εμέ όπως όλες οι "πολιτικές πωλήσεων" έχει τα υπέρ και τα κατά.......Υπέρ με την έννοια ότι έχει ήδη πληρωμένα και εξασφαλισμένα τα καλούπια και τα 1000 κουτιά αλλά και κατά με την έννοια ότι περιορίζει το αγοραστικό κοινό και δεν μπορεί (έστω προσωρινά) να επεκταθεί σε μεγαλύτερο (αγοραστικό κοινό). Βέβαια υπάρχουν και πολλές άλλες παράμετροι όπως τ' οτι δοκιμάζει την απήχηση του εν λόγω κιτ πριν ίσως μια μεγαλύτερη παραγωγή του, δημιουργεί μια τεχνητή ζήτηση απο τους fan του είδους (νταλικο-μοντελισμός), δημιουργία μιας "inclusive" παραγωγής που ίσως ενδιαφέρει και άλλους (π.χ. Union Auto Museum κτλ κτλ), αυξημένη τιμή σε πιθανή μεταπώληση των κιτ......Επίσης σκέφτομαι οτι ένεκα τρομερής παραγωγής εξ Κίνας και των χαμηλών εργατικών σε σχέση με την Ευρώπη και την ανάλογη παραγωγή (ευρωπαική), ίσως να αποτελεί και στρατηγικό σχεδιασμό ώστε να υπάρχει πιο συγκεκριμένη παραγωγή (ως θεματολογία) και γιατί οχι με "σπόνσορες". Μην ξεχνάμε οτι κάτι ανάλογο είχε κάνει διαδικτυακά και η Revell!!! Πάντως είναι σίγουρο οτι απο τα 1000 ήδη θα έχουν "κρατηθεί" πάνω απο τα μισά, ενώ σύντομα τα πρπ 70-90 ευρώ (που ακούγεται οτι θα κοστίζει) θα εκτοξευτούν σε δημοπρασίες στο ebay πάνω απο τα 140-150 ευρώ
|
|
|
Post by alex78 on Aug 18, 2015 13:56:01 GMT 2
Με κάλυψες απόλυτα Παναγιώτη. Η δική μου σκέψη είναι ότι αργά ή γρήγορα θ'αναγκαστούν ν'ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές αυτό το μονοπάτι για χάρη της ''επιβίωσης'' τους.
|
|
|
Post by nektarios on Aug 21, 2015 12:35:23 GMT 2
Φίλε Παναγιώτη, γειά! Το συγκεκριμένο μοντέλο με ενδιαφέρει στα σοβαρά, και παρακολουθώ τις σχετικές εξελίξεις εδώ και καιρό. Διαβάζοντας τα όσα πραγματικά "ψαγμένα" ( ) γράφεις, σε συνδυασμό με ό,τι κατάφερα να βρω κοιτάζοντας στο Ίντερνετ (δηλαδή σχεδόν τίποτε...), αντιλαμβάνομαι οτι το να αποκτήσω κάποιο από τα περιζήτητα 1.000 αντίτυπα είναι μάλλον δύσκολο... Σκόπευα να στείλω ένα mail στο συγκεκριμένο κατάστημα και να τους ρωτήσω σχετικά. Με βάση την εμεπειρία και τις γνώσεις σου, πιστεύεις οτι αξίζει τον κόπο να δοκιμάσω;
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 22, 2015 13:25:20 GMT 2
Ενημέρωση από το Modelmakershop για το κιτ. Υπάρχουν 270 προπαραγγελίες (από τα 1000 κιτ σύνολο) αλλά περιμένει τα κιτ της Italeri. Πιθανόν θα πάρει χρόνο αν προπαραγγελθεί σήμερα. Η τιμή είναι 150 € και 18,30 τα μεταφορικά. Η επικοινωνία έγινε μέσω του λινκ που έχω σε παραπάνω post. Αναλυτικά: Hello George,
many thanks for your e-mail inquiry about my new limited ITALERI truck model kit of the SCANIA R730 8x4 HEAVY HAULAGE TRACTOR ( No.3900 ) in the scale 1:24.
Yes it is true that this limited ITALERI truck model kit arrived now my shop and store but at the moment I must complete the ITALERI base kits with the new and additional designed and produced CNC milled Polystyrene parts, the Resin parts and the photo etched parts and send it then to the international customers and truck model colleagues which have pre-order such an limited ITALERI truck model kit.
And at the moment if have more then 270 pre-orders for this kit and I’m still a 1-men company – so it takes some time to complete and proceed all incoming orders.
But if you want buy one of this limited ITALERI SCANIA truck model kits please let me know by e-mail and I will proceed your order in the next days.
In the meantime I send you the link to the making report of the prototype model where you can see all the additional CNC milled Polystyrene parts, the Resin parts and the photo etched parts which are all included in this limited ITALERI truck model kit.
Here is the link to this making report ( unfortunately in German ):
www.die-leitplanke.de/1-herzlich-willkommen/4-modelle-im-bau-gebaut-seite-2/scania-r-730-8x4-heavy-haulage-tractor-m1-24-no-3900-mt/ The price of my new limited ITALERI SCANIA R730 8x4 HEAVY HAULAGE TRACTOR ( No.3900 ) in the scale 1:24 is Euro 150,--.
The insured shipment with the Austrian Post from Wettmannstätten/Styria/Austria to Greece cost Euro 18,30.
Therefore a grand total of Euro 168,30 ( limited ITALERI truck model kit with the insured shipment from Austria to Greece ) is the result.
And of course you can use PayPal for your payment – this is no problem.
I hope that I have answered your e-mail inquiry to your satisfaction and of course available for your further questions and informations.
Now I thank you again for your e-mail inquiry, wish you a beautiful Friday and remain with kind regards from Wettmannstätten/Styria to Greece
Heinz/Modelmakershop
|
|