|
Post by nikostheo on Mar 26, 2024 20:29:14 GMT 2
Καλή συνέχεια με το πανέμορφο τέρας! Ελπίζω να συνεχιστεί η κατασκευή απροβληματιστα!!
|
|
|
Post by ViL27 on Mar 29, 2024 21:42:04 GMT 2
Καλή συνέχεια με το πανέμορφο τέρας! Ελπίζω να συνεχιστεί η κατασκευή απροβληματιστα!! Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο! Η συνέχεια στην κατασκευή αφορούσε όλα τα decals του αμαξώματος.Οι ρίγες μπήκαν κόκκινες και ταίριαξαν όμορφα ,και τα διάφορα carbon decals πήραν τις θέσεις τους. Κατόπιν βερνικωσα το όχημα με decanted 513,από το οποίο ωστόσο δεν έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.Παρα την προσεκτική εφαρμογή των decals σε κάποια σημεία έχει δημιουργηθεί πρόβλημα,ενώ επίσης θεωρώ ότι ήμουν πιο επιθετικός απ' ότι έπρεπε.Ειναι και δύσκολο το σχήμα της κυρίας! Θα αφήσω να στεγνώσει και βλέπουμε,είναι αρκετά πιθανόν να κάνω κάποιες διορθώσεις και να ξαναβερνικωσω. Παραθέτω φωτογραφίες Πριν το βερνικι: Μετά το βερνικι:
|
|
|
Post by kadettoulas on Mar 30, 2024 20:37:14 GMT 2
Μπραβο Σπυρο! Φοβερο μοντελο! καλη συνεχεια και αναμενουμε να δουμετο τελικο αποτέλεσμα
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 31, 2024 1:17:03 GMT 2
Ωραίο έγινε αν κ δεν με χαλαγε καθόλου κ το ματ του παει θα έλεγα αλλα είναι κ η γυαλαδα αλλο πράγμα
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 31, 2024 8:30:27 GMT 2
Παραείσαι απαιτητικός με την ποιότητα του γυαλίσματος Σπύρο... Εγώ κουκλί το βλέπω! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 31, 2024 10:25:44 GMT 2
Το Β513 "κατεβαίνει" σχετικά, εύκολα οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Γενικά, χτίζε το βερνίκι σταδιακά και σε επίπεδα. Καλημέρα και καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 31, 2024 19:48:59 GMT 2
Θα συμφωνήσω με τον Κυριάκο παραπάνω, και αβερνίκωτο να το άφηνες εξίσου όμορφο θα έδειχνε. Όπως και να 'χει τρομερή σιλουέτα, ανυπομονώ για την συνέχεια φίλε.
|
|
|
Post by nektarios on Mar 31, 2024 21:50:25 GMT 2
Οι χαλκομανίες, αν και απαιτητικές, εφάρμοσαν άψογα! Όσο για τις όποιες ατέλειες με το βερνίκι, πιστεύω οτι δεν θα δυσκολευτείς να τις διορθώσεις. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 3, 2024 19:50:56 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον σχολιασμό!.Εντάξει να θα το φέρω κούτσα στραβά εκεί που θέλω απλά λογικά θα χρειαστεί δεύτερος κύκλος βερνικιου!Και το γυάλισμα θα είναι μια δυσκολη διαδικασία με τόσο πολύπλοκο design.Οσο για το ματ φινίρισμα,κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό,αλλά στην συγκεκριμένη κατασκευή ούτε μου πέρασε απ' το μυαλό!
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 5, 2024 19:06:59 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 5, 2024 20:53:50 GMT 2
Ζόρικες επιφάνειες αλλά νομίζω άξιζε ο κόπος Σπύρο, δούλεψες βελτιωτικό για το στρώσιμο?
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 6, 2024 10:35:59 GMT 2
Ζόρικες επιφάνειες αλλά νομίζω άξιζε ο κόπος Σπύρο, δούλεψες βελτιωτικό για το στρώσιμο? Σταθερά όλα τα χρόνια χρησιμοποιώ τα softer και setter της Mr Hobby Αλέξη,αν και πρόσφατα απέκτησα και τα αντίστοιχα της micro scale για δοκιμή. Καλημέρα!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 6, 2024 13:44:34 GMT 2
Μια χαρά, Σπύρο. Πολύ δουλειά. Έχω διαπιστώσει ότι τα setter - softer, "τρώνε" τα cf της Alpha Model. Μια λιγότερη ισχυρή λύση όπως τα microscale που πήρες ή λιγότερη ποσότητα, θα έδινε ίσως καλύτερο αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 6, 2024 17:43:03 GMT 2
Όλα πολύ όμορφα Σπύρο! Καταλαβαίνετε όλοι γιατί δεν ασχολούμαι με σύγχρονα μοντέλα; Διότι δεν έχουν carbon... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 6, 2024 22:46:45 GMT 2
Good to know Γιώργο, ευχαριστώ για το tip! Ευχαριστώ Κωνσταντίνε!Ταλαιπωρία τα carbon αλλά άμα τα έχεις έτοιμα κομμένα είναι πολύ πιο ευκολο
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 12, 2024 18:24:08 GMT 2
Καλησπέρα! Το επόμενο update της Laferrari περιλαμβάνει γενικές εργασίες,που έχουν γίνει αρκετές. -Το εσωτερικό έχει προχωρήσει αρκετά και πλέον βερνικωθηκαν τα περισσότερα τμήματα με semi gloss clear της Tamiya -Ο κινητήρας είναι κοντά στην ολοκλήρωση -Οι ζάντες έτοιμες σε χρώμα Magnesium της ZP,με τα μπουλόνια κόκκινα για να ακολουθούν το μοτίβο του αμαξώματος με τις κόκκινες λεπτομέρειες -Δισκοφρενα έτοιμα -Διαχυτης βερνικωθηκε με 2k Επίσης έχουν διορθωθεί οι ατέλειες που υπήρχαν μετα το πρώτο βερνικωμα και πέρασα σε δεύτερο κύκλο βερνικιου,με το αποτέλεσμα να με ικανοποιεί αυτή τη φορά
|
|