|
Post by ViL27 on Dec 6, 2023 19:02:16 GMT 2
Ευχαριστώ Κώστα!Το αγόρασα από DModelkits αλλά δεν προτείνω να αγοράσεις από αυτό το μαγαζί,μου έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλα προβλήματα σε επόμενη παραγγελία,την οποία ούτε μου στέλνουν ούτε μου επιστρέφουν τα λεφτά. Άμα θες να το προμηθευτείς προτείνω κατευθείαν από το site της Fire Scale Modeler (Πορτογαλία)
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 6, 2023 19:48:46 GMT 2
Ευχαριστώ Σπύρο, καλό βράδυ!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 6, 2023 22:12:09 GMT 2
Πολύ ωραίο το εσωτερικό, Σπύρο. Μου άρεσε και η υφή του texture. Πολλά μπράβο
|
|
|
Post by alex78 on Dec 6, 2023 22:27:03 GMT 2
Πολλή και εξαίρετη δουλειά Σπύρο. Αν και βλέπω ήδη τις πόρπες, οι ζώνες θα τοποθετηθούν αργότερα? Τι χρώμα σκέφτεσαι να έχουν? Καλά κλεισίματα.
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 7, 2023 1:59:13 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο και Αλέξη! Αλέξη οι μπροστά ζώνες εκ των πραγμάτων θα πρέπει να μπουν μετά την ένωση του εσωτερικού με το αμάξωμα,όπως και στην GT3 RS.Οι πίσω ζώνες μπορουσαν να μπουν από τώρα αλλά δεν τις έχω βάψει ακόμα και ήθελα να ανεβάσω το update σήμερα. Μαύρες λέω να τις κάνω τις ζώνες καθώς δυσκολεύομαι να δω τι άλλο μπορεί να ταιριάζει. Έχεις καμιά ιδέα??Το πιο extreme που σκέφτηκα ήταν να τις κάνω πράσινες όπως τα δισκόφρενα αλλά μάλλον θα είναι παραταιρες σε σχέση με την πιο "σοβαρή" διχρωμία του εσωτερικού
|
|
|
Post by alex78 on Dec 7, 2023 2:24:07 GMT 2
Μαύρες λέω να τις κάνω τις ζώνες καθώς δυσκολεύομαι να δω τι άλλο μπορεί να ταιριάζει. Έχεις καμιά ιδέα??Το πιο extreme που σκέφτηκα ήταν να τις κάνω πράσινες όπως τα δισκόφρενα αλλά μάλλον θα είναι παραταιρες σε σχέση με την πιο "σοβαρή" διχρωμία του εσωτερικού
Προσωπικά θα τολμούσα κόκκινες. Υπερτούμπανο Audi είναι εξάλλου, του ταιριάζει νομίζω.....
|
|
|
Post by nektarios on Dec 7, 2023 21:52:49 GMT 2
Πολύ όμορφο το εσωτερικό Σπύρο, η διχρωμία απολύτως ταιριαστή, ενώ μου άρεσε ιδιαίτερα η κεντρική κονσόλα! Για τις ζώνες, προσωπική μου άποψη οι "σοβαρές" μαύρες... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 9, 2023 11:38:54 GMT 2
Πολύ όμορφο το εσωτερικό Σπύρο! Καλή ολοκλήρωση!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 9, 2023 14:32:25 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 9, 2023 22:53:44 GMT 2
Όμορφο το γυάλισμα Σπύρο! Με τόσες ακμές σε όλο το αμάξωμα σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολη διαδικασία! Στην τελευταία φωτό με τις ζώνες, τι υλικό χρησιμοποίησες; Κάτι δεν μου αρέσει πάνω τους, δείχνουν κάπως περίεργες, ίσως να φταίει και η φωτο που μεγενθύνει όλες τις λεπτομέρειες/ατέλειες. Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 10, 2023 10:18:20 GMT 2
Όμορφο το γυάλισμα Σπύρο! Με τόσες ακμές σε όλο το αμάξωμα σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολη διαδικασία! Στην τελευταία φωτό με τις ζώνες, τι υλικό χρησιμοποίησες; Κάτι δεν μου αρέσει πάνω τους, δείχνουν κάπως περίεργες, ίσως να φταίει και η φωτο που μεγενθύνει όλες τις λεπτομέρειες/ατέλειες. Καλό βράδυ! Καλημέρα φίλε! Ναι ήθελε λίγη προσοχή το γυάλισμα,ωστόσο τα σφουγγάρια είναι λιγότερο επικίνδυνα από τα micromesh. Ναι και μένα μου φαίνονται υπερβολικά πλεκτές οι ζώνες,μάλλον έπρεπε να χρησιμοποιήσω τις μεταλλικές του κιτ. Το μαύρο ύφασμα είχε περισσέψει από το Polo WRC της Belkits
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 10, 2023 13:29:10 GMT 2
Πάρα πολύ ωραίο το γυάλισμα, Σπύρο. Μπράβο και καλά κλεισίματα.
|
|
|
Post by nektarios on Dec 12, 2023 22:42:13 GMT 2
Φίλε Σπύρο, καταρχήν χρόνια πολλά και ευλογημένα για την ονομαστική σου εορτή! Με υγεία και κάθε ευτυχία, και με πολλές πολλές μοντελιστικές επιτυχίες! Το γυάλισμα είναι όντως πολύ πετυχημένο! Οι ζώνες δείχνουν κάπως παράξενες, αλλά αφενός δεν θα φαίνονται, και αφετέρου μετά από λίγες μέρες από την ολοκλήρωση δεν θα σε απασχολεί πλέον. Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 13, 2023 0:10:18 GMT 2
Φίλε Σπύρο, καταρχήν χρόνια πολλά και ευλογημένα για την ονομαστική σου εορτή! Με υγεία και κάθε ευτυχία, και με πολλές πολλές μοντελιστικές επιτυχίες! Το γυάλισμα είναι όντως πολύ πετυχημένο! Οι ζώνες δείχνουν κάπως παράξενες, αλλά αφενός δεν θα φαίνονται, και αφετέρου μετά από λίγες μέρες από την ολοκλήρωση δεν θα σε απασχολεί πλέον. Καλά τελειώματα! Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε να είσαι καλά φίλε!!Να ξέρεις το επόμενο μου project θα το λατρέψεις!Θα είναι Honda... @Γιωργο ευχαριστώ φίλε!Είχα ξεχάσει 2 μερες ανάποδα το Audi πάνω σε χαρτί κουζινας και μου έκανε σημαδακια στην οροφή...οπότε το φρεσκαρα και λίγο το γυάλισμα. Γενικά είμαι στα κλεισίματα και λογικά θα περάσω κατ' ευθείαν στην τελική φωτογράφιση σε κάνα δυο μέρες! Το preview:
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 15, 2023 7:24:42 GMT 2
Καθυστερημένες ευχές για την ονομαστική σου γιορτή Σπύρο! Μου διέφυγε τελείως! Πολύχρονος. Καλημέρα!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 15, 2023 15:22:28 GMT 2
Καθυστερημένες ευχές για την ονομαστική σου γιορτή Σπύρο! Μου διέφυγε τελείως! Πολύχρονος. Καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ Φάνη να είσαι καλά φίλε μου!
|
|