|
Post by alex78 on Jan 27, 2014 0:23:29 GMT 2
Ε όχι και......''καραμήτρος'' η Revell που τα τελευταία χρόνια κάνει πλάκα στη Fujimi..... ;D. Βέβαια θα μου πείς άλλο το ένα άλλο το άλλο, αλλά ξέρω και γω βρέ Γιώργο, κράταω μικρό καλάθι, ποτέ δεν ξέρεις.....
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 27, 2014 17:36:55 GMT 2
Ε όχι και......''καραμήτρος'' η Revell που τα τελευταία χρόνια κάνει πλάκα στη Fujimi..... ;D. Βέβαια θα μου πείς άλλο το ένα άλλο το άλλο, αλλά ξέρω και γω βρέ Γιώργο, κράταω μικρό καλάθι, ποτέ δεν ξέρεις..... Ναι Άλεξ, δεν το είπα με μομφή για την ποιότητα της Revell που είναι ανοδική. Αλλά, όταν πας να ανταγωνιστής ένα από τα καλύτερα αυτοκινητιστικά πλαστικά κιτ που έχουν βγει ποτέ κι εσύ δεν έχεις μάθεις να φτιάχνεις ζάντες και το πλαστικό σου είναι χοντρό σαν σκαλοπάτι εκκλησίας, τότε δεν έχεις καμιά τύχη. Θα δούμε βέβαια, αλλά αν είναι καλύτερο θα σου χαρίσω την δική μου, μαζί με ότι βελτιωτικό θα έχω πάρει μέχρι τότε ;D ;D ;D : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Jan 27, 2014 21:52:06 GMT 2
Ναι Άλεξ, δεν το είπα με μομφή για την ποιότητα της Revell που είναι ανοδική. Αλλά, όταν πας να ανταγωνιστής ένα από τα καλύτερα αυτοκινητιστικά πλαστικά κιτ που έχουν βγει ποτέ κι εσύ δεν έχεις μάθεις να φτιάχνεις ζάντες και το πλαστικό σου είναι χοντρό σαν σκαλοπάτι εκκλησίας, τότε δεν έχεις καμιά τύχη. Έτσι όπως το θέτεις δεν έχεις και άδικο Γιώργο, θέλουν ακόμη δουλειά οι Γερμανοί..... Θα δούμε βέβαια, αλλά αν είναι καλύτερο θα σου χαρίσω την δική μου, μαζί με ότι βελτιωτικό θα έχω πάρει μέχρι τότε ;D ;D ;D Αμάν.....αυτά είναι , άντε βρε Revell κάνε το θαύμα σου...... ;D ;D
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 27, 2014 23:08:54 GMT 2
Τα ψυχολογικά προβλήματα του Admin μας δεν κρύβονται μετά τον γάμο. ;D ’κου παρομοίωση που έκανε... : "το πλαστικό σου είναι χοντρό σαν σκαλοπάτι εκκλησίας", φαντάσου πόσο μεγάλο και δύσκολο του φαινόταν το ανέβασμα.... χαχαχαχ ;D Έγραψες Γιώργο
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 28, 2014 17:53:48 GMT 2
Τα ψυχολογικά προβλήματα του Admin μας δεν κρύβονται μετά τον γάμο. ;D ’κου παρομοίωση που έκανε... : "το πλαστικό σου είναι χοντρό σαν σκαλοπάτι εκκλησίας", φαντάσου πόσο μεγάλο και δύσκολο του φαινόταν το ανέβασμα.... χαχαχαχ ;D Έγραψες Γιώργο Δεν θα έρθει και η σειρά σας... ;D ;D ;D : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 1, 2014 11:52:11 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Feb 1, 2014 17:37:41 GMT 2
Θα δούμε βέβαια, αλλά αν είναι καλύτερο θα σου χαρίσω την δική μου, μαζί με ότι βελτιωτικό θα έχω πάρει μέχρι τότε ;D ;D ;D Λοιπόν, η LaFerrari της Revell δείχνει πολύ καλή... Κάτι μου λέει ότι Δευτέρα πρωί κάποιος θα ταχυδρομεί μοντέλα...... ;D ;D ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 1, 2014 19:10:39 GMT 2
Θα δούμε βέβαια, αλλά αν είναι καλύτερο θα σου χαρίσω την δική μου, μαζί με ότι βελτιωτικό θα έχω πάρει μέχρι τότε ;D ;D ;D Λοιπόν, η LaFerrari της Revell δείχνει πολύ καλή... Κάτι μου λέει ότι Δευτέρα πρωί κάποιος θα ταχυδρομεί μοντέλα...... ;D ;D ;D Κάνε χώρο Αλέξη ;D ;D ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 8, 2014 9:01:12 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Feb 14, 2014 20:10:21 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 12, 2014 18:18:49 GMT 2
Αυτή τη φορά δεν είναι μια νέα κυκλοφορία, αλλά ο τρόπος να επηρεάσουμε το επόμενο κιτ της Revell Μέσα από το πρόγραμμα 'Share your Dream'... Με μια απλή εγγραφή, μπορούμε να θέσουμε σε ψηφοφορία το μοντέλο που θα θέλαμε να κατασκευάσει η Revell ή να ψηφίσουμε για να στηρίξουμε κάποιες από τις ήδη υπάρχουσες προτάσεις. Εγώ μεταξύ κάποιων σύγχρονων Ferrari (FF, Speciale και 458 Spider), πρότεινα την Lancia S4 Group B... ideas.revell.de/ideas/item/1406/Εδώ, πολύ ενδιαφέρον είναι και το Audi S1 που είχε ήδη προταθεί και φυσικά το ψήφισα. Επίσης, πρότεινα και την Ferrari 375 F1 του 1951 στην 1/20 με την οποία η Scuderia πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Silverstone. ideas.revell.de/ideas/item/1412/Εσείς τι θα προτείνετε ή ψηφίσετε? Well done Revell : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 12, 2014 19:07:58 GMT 2
Έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα που αν μη τι άλλο δείχνει να λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους οι Γερμανοί τις επιθυμίες του αγοραστικού τους κοινού. Μπράβο Revell !!! : : : : Με μια πρώτη ματιά διαπιστώνει κανείς την τάση του κοινού σε διαχρονικές αξίες π.χ. ''group b'' , (ριξτε μια ματιά στα likes των S4, S1, maxi5 και θα καταλάβετε ), μακάρι λοιπόν να δούμε σύντομα και κάτι υλοποιήσιμο...... Προσωπικά έριξα απο μια ψήφο σε κάθετι ''πολιτικο όχημα'' που είναι ανεβασμένο, έτσι ρε παιδί για να βγάλω το άχτι μου..... : : ;D ;D : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 13, 2014 8:21:03 GMT 2
Με μια πρώτη ματιά διαπιστώνει κανείς την τάση του κοινού σε διαχρονικές αξίες π.χ. ''group b'' , (ριξτε μια ματιά στα likes των S4, S1, maxi5 και θα καταλάβετε ), μακάρι λοιπόν να δούμε σύντομα και κάτι υλοποιήσιμο..... Άλεξ, μου έκανε εντύπωση που κανένας δεν είχε βάλει ήδη την S4. Αλλά, όπως ήταν αναμενόμενο, αφού βάλαμε το χεράκι μας , πάει πολύ καλά. Μάλιστα, πιστεύω ότι είναι κάτι εφικτό αφού η Revell έχει τα καλούπια της Hasegawa για την 037 (είχε κυκλοφορήσει τη δική της), οπότε μεγάλο μέρος των κομματιών είναι έτοιμα. Το maxi δεν το είχα δει, και φυσικά πήρε την ψήφο μου... Λέτε να βάλω και μια fulvia?! : :
|
|
|
Post by iliasbass on Mar 13, 2014 12:05:11 GMT 2
fulvia & 4c!!!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 13, 2014 13:37:10 GMT 2
Πρότεινα κ εγώ ένα κιτ που θα ήθελα κολασμένα να δώ σε παραγωγή... Αν και νομίζω πως τα λεφτά θα πάνε σε παραγωγή στρατιωτικών θεμάτων, μπορούμε πάντα να ελπίζουμε
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 13, 2014 14:06:44 GMT 2
|
|