|
Post by alex78 on Feb 12, 2023 20:48:50 GMT 2
Ευχαριστώ αλεξ ναι ομορφο έγινε αλλα ειχα ενα θεμα σοβαρό ενω ήμουν έτοιμος να κλεισω το καπάκι μου εσταξε κολλα σε διάφορα σημεία πανω στο καπακι κ πηγαν ολα στραφεί...παμε παλι απο την αρχη....
Μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά Κυριάκο, μην αποθαρρύνεσαι φιλαράκι, άφησέ το για λίγο να καθαρίσει το μυαλό και πάμε πάλι δυναμικά για να μπεί βιτρίνα.
|
|
|
Post by kyriakos on Feb 12, 2023 23:25:57 GMT 2
Ωραίες δουλειές Κυριάκο και ωραίος ο χρωματικός συνδυασμός! Το flocking στα μάτια μου εκτός κλίμακας, αλλά δεν πειράζει - αυτό που μετράει είναι ότι εσύ το φχαριστήθηκες... Καλά τελειώματα! Ευχαριστώ Κωσταντίνε να είσαι καλα φίλε μου!
|
|
|
Post by kyriakos on Feb 12, 2023 23:27:43 GMT 2
Ευχαριστώ αλεξ ναι ομορφο έγινε αλλα ειχα ενα θεμα σοβαρό ενω ήμουν έτοιμος να κλεισω το καπάκι μου εσταξε κολλα σε διάφορα σημεία πανω στο καπακι κ πηγαν ολα στραφεί...παμε παλι απο την αρχη....
Μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά Κυριάκο, μην αποθαρρύνεσαι φιλαράκι, άφησέ το για λίγο να καθαρίσει το μυαλό και πάμε πάλι δυναμικά για να μπεί βιτρίνα. Αφού δεν το εσπασα εκείνη την στιγμή κ μου την γλύτωσε το έβαλα στην βιτρίνα ηρεμησα μια μερα κ μετα αφού δεν αντεχα να το βλέπω αρχισα πάλι απ την αρχή...
|
|
|
Post by czt on Feb 20, 2023 11:15:04 GMT 2
Πολυ γρηγορος εισαι Κυριακο. Οι ατυχιες ειναι μεσα στο προγραμμα κανε ενα ρεσταρτ και στο κιτ αλλα και σε εσενα και ολα οκ!
|
|
|
Post by kyriakos on Feb 20, 2023 12:03:35 GMT 2
Πολυ γρηγορος εισαι Κυριακο. Οι ατυχιες ειναι μεσα στο προγραμμα κανε ενα ρεσταρτ και στο κιτ αλλα και σε εσενα και ολα οκ! Ετσι ακριβώς είναι φίλε μου σιγα σιγα το πιάνω πάλι
|
|