|
Post by gtziaf on Feb 11, 2023 8:29:15 GMT 2
Να είσαι καλά Κυριάκο, καλημέρα
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 11, 2023 13:12:08 GMT 2
Θα σε χρειαστώ κάτι κι εγώ αλλά τα λέμε με pm. Όποτε θες!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 11, 2023 20:53:03 GMT 2
Υψηλού ρίσκου εγχείρημα που διευθετήθηκε με άψογο τρόπο, εύγε Γιώργο, καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 12, 2023 10:59:51 GMT 2
Καλημέρα, Άλεξ και σε ευχαριστώ για τη στήριξη. Το εγχείρημα ήταν πολύ ευχάριστο και ιδιαίτερα το στάδιο που αφορούσε τις εσωτερικές επενδύσεις στο χώρο αποσκευών και την πλαϊνή κολόνα, σημεία που οι εταιρείες, ως επί το πλείστον, παραλείπουν.
|
|
|
Post by nektarios on Feb 15, 2023 0:27:20 GMT 2
Τι τέλεια updates, τόσο το τελευταίο όσο και το προηγούμενο!!! Έτσι, να βλέπω κοπτοραπτική να ευφραίνεται η ψυχή μου! Το επίπεδο είναι φυσικά το αναμενόμενο!... Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια! Και μια ερώτηση: Τις επενδύσεις πίσω από τις πόρτες πώς τις έκανες καμπυλωτές (3D);
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 15, 2023 8:43:35 GMT 2
Καλώ τον να κι ας άργησε... Να είσαι καλά Νεκ, ευχαριστώ για την υποδοχή του θέματος ( πριν αυτό ολοκληρωθεί) Και μια ερώτηση: Τις επενδύσεις πίσω από τις πόρτες πώς τις έκανες καμπυλωτές (3D); Είναι απλό φύλλο πλαστικού, κολλημένο προσεκτικά. Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 15, 2023 20:21:04 GMT 2
Η προετοιμασία του αμαξώματος, σε πρώτο επίπεδο τουλάχιστον, ολοκληρώνεται με τις πόρτες και τα γύρω - γύρω τους. Έτσι αρχικά ξεκίνησα με την ένωση τους στο αμάξωμα, που αναπαραστάθηκε με φύλλο πλαστικού. Η δοκιμαστική εφαρμογή σε αυτό το σημείο, μου έδειξε τα κενά στο εμπρός μέρος τους αλλά και το τρίγωνο που απουσιάζει από την εφαρμογή τους με τον πίνακα οργάνων. Ακολούθησαν οι ανάλογες εργασίες στις επενδύσεις τους, όπου αφού χωρίστηκαν, ανοίχτηκε μια οπή που δινόταν κλειστή. Το σταθερό τους μέρος, κολλήθηκε στη μπανιέρα του χώρου αποσκευών, με τέτοιο τρόπο ώστε να αγκαλιάζουν το σημείο που εφάπτονται με το αμάξωμα, με βάση φώτο του πραγματικού. Επίσης, έλεγξα το κινούμενο μέρος της πόρτας, σε σχέση με τον χώρο που του δημιούργησα. Τέλος χώρισα τα πλαϊνά τζάμια.
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 15, 2023 20:30:06 GMT 2
|
|
celkay
Kart Driver
Χρήστος
|
Post by celkay on Feb 15, 2023 22:18:33 GMT 2
Πότε πρόλαβες να κάνεις τόση δουλειά... Εντυπωσιακό. Περιμένω με ενδιαφέρον τη συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 16, 2023 8:53:39 GMT 2
Καλημέρα, Χρήστο. Πότε πρόλαβες να κάνεις τόση δουλειά... Να πω την αλήθεια έκλεψα λίγο, αφού τα πλαστικά πίσω από τις πόρτες είχαν μπει από το προηγούμενο update, αλλά δεν ταίριαζαν θεματολογικά και τα έδειξα εδώ. Χρειάζονται αρκετές διορθώσεις, στις πόρτες κυρίως, αλλά ΟΚ, αναμενόμενο.
|
|
|
Post by alex78 on Feb 16, 2023 13:01:20 GMT 2
Φαντάζομαι πόσες ώρες απαιτήθηκαν για όλες αυτές τις δοκιμαστικές εφαρμογές Γιώργο. Όπως και να έχει πολλές και απαιτητικές εργασίες που έφερες εις πέρας απόλυτα επιτυχημένα φίλε.
|
|
|
Post by nektarios on Feb 17, 2023 0:19:47 GMT 2
Εξαιρετικές οι πόρτες! Μπράβο φίλε! Και ο μηχανισμός τους μου φαίνεται σχετικά εύκολο να κατασκευαστεί. (Οι ρυθμίσεις βέβαια για να εφαρμόσει η πόρτα και οι άπειρες δοκιμές που απαιτούνται είναι άλλο θέμα...). Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 17, 2023 9:01:19 GMT 2
Αλεξ και Νεκ, ευχαριστώ για τα σχόλια. Άλεξ, για να είμαι ειλικρινής δεν χρειάστηκαν αμάν και τι δοκιμαστικές. Χρησιμοποίησα την καμπύλη του firewall του κινητήρα για να φτιάξω τις ημικυκλικές τάπες μπροστά και πίσω από τις πόρτες, κάτι που μου γλύτωσε πολύ χρόνο στις μετρήσεις. Το τριγωνάκι που καλύπτει το κενό του πίνακα οργάνων, ήθελε προσαρμογή για να θηλυκώνουν οι πόρτες με τις επενδύσεις τους. Το πιο ζόρικο, είναι το σχήμα του αμαξώματος που δεν εύκολα βολεύει τα βάλε - βγάλε του σασί και των εσωτερικών τμημάτων. Όσο αφορά των μηχανισμό, που αναφέρθηκε και ο Νεκ, ήταν η δεύτερη προσπάθεια. Η πρώτη, με 2 βαθμούς ελευθερίας, ενώ αρχικά δούλευε καλά, κάπου κόλλησε στην επαναδοκιμή της και την ξήλωσα. Η συγκεκριμένη είναι η πιο απλή λύση, αν και έχω ενδοιασμό μήπως τραυματίζει το βερνίκι, κατά το άνοιγμα. Αλλά επειδή δεν πρόκειται να τις ανοιγοκλείνω συνέχεια, ελπίζω να μην έχω θέμα. Καλημέρα
|
|
|
Post by czt on Feb 17, 2023 13:02:24 GMT 2
Νεκατριε βγες απο το Γιωργο ! Πολυ δουλεια σκρατσοδουλεια κιολας με πολλες δυσκολιες και πολλα για τους υπολοιπους να μαθουμε! Εβλεπα κατι φωτο στο διαδικτυο και λεω αν τα βαλει ολα αυτα το κιτ θα απογειωθει πιστευω θα μπουν ολα οσα ειδα και αλλα ποσα δεν ειδα. Εξαιρετικες εργασιες μεχρι τωρα! Μπραβο!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 18, 2023 8:52:57 GMT 2
Καλημέρα, Κωστή. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό Νεκατριε βγες απο το Γιωργο Όχι δεν θα το βάψω με διάκοσμο επετειακού φάντομ, ούτε θα φάω μανιτάρια μεθαύριο στη συνάντηση.
|
|
|
Post by kyriakos on Feb 18, 2023 17:59:14 GMT 2
Τρομερές εργασίες φίλε μου μπράβο σου!!
|
|