minas
Kart Driver
|
Post by minas on Nov 21, 2022 12:41:55 GMT 2
Πολύ καθαρή δουλειά Μηνά! Όταν τις ατέλειες τις βλέπει μόνο ο κατασκευαστής, είναι πολύ καλή ένδειξη! Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ πολύ για τον σχολιασμό !!!
|
|
minas
Kart Driver
|
Post by minas on Nov 21, 2022 12:53:58 GMT 2
Ωραία προχωράει Μηνά. Ίσως ένα ελαφρύ αραιωμένο καφέ wash στις εσοχές θα ομαλοποιούμε το πολύ κίτρινο χρώμα (ιδιαίτερα στα καθίσματα). Πιστεύω ότι aftermarket αγκράφες για τις ζώνες είναι κάτι που μπορείς να προμηθευτείς σχετικά φθηνά (ΚΑ models, Goffer Racing, Hobby Design, κτλ) - ο λόγος είναι ότι οι hand made αγκράφες, σπάνια βγαίνουν ομοιόμορφες. Θα σε παρότρυνα να στοκάρεις και να τρίβεις τα sink marks στον ουρανό. Ξέρω, σε ευθεία θέση δεν φαίνονται, και πολλοί το αμελούν, αλλά νομίζω είναι κάτι που εύκολα μπορεί να γίνει. Καλή συνέχεια! Δεν θα διαφωνήσω για τα καθίσματα αλλά έχω προσπαθήσει δύο φορές σε άλλα κιτ να γίνει wash και η εμπειρία δεν ήταν τόσο καλή, έτσι κι αλλιώς έτυχε να είναι τα τελευταία μοντέλα που έχω φτιάξει με ανοιχτόχρωμα εσωτερικά, τα περισσότερα είναι σκούρα ή μαυρα. Όσο για τις ζώνες έχω PE ζώνες αλλά δεν ήθελα να τις ''χαλάσω'' για ένα κιτ που δεν θα φαίνονται πολύ και να χρησιμοποιηθούν σε κιτ που είναι πιο εμφανές όπως φόρμουλες, κάμπριο κ.α.
Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια και τις συμβουλές, καλή συνέχεια !!!
|
|
minas
Kart Driver
|
Post by minas on Nov 21, 2022 12:57:40 GMT 2
Καλά προχωράει, Μηνά. Στο επόμενο βάψε (κάψε) τις εξατμίσεις με 2-3 αποχρώσεις για να είναι πιο ρεαλιστικές και όμορφες. Υ.Γ. Σε κάποιες παλαιές δημοσιεύσεις δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες αυτών που τις έχουν ανεβάσει λέγοντας πως η εφαρμογή εμφάνισης δεν είναι διαθέσιμη. Έχει κανείς το ίδιο θέμα ή ξέρει τον λόγο που γίνεται αυτό ή το θέμα είναι δικό μου ? Συμβαίνει γιατί κάποια στιγμή ο server της postimage που χρησιμοποιούσαμε τότε κατέρρευσε με συνέπεια να χαθεί υλικό. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο σε σένα. Αν σε ενδιαφέρει κα΄ποια συγκεκριμένη κατασκευή από αυτές που δεν βλέπεις, στείλε μου ένα πμ, μήπως μπορέσω να σε βοηθήσω. Καλημέρα Νομίζω πως όντως στο επόμενο επιβάλλεται λίγο κάψιμο.
Κατάλαβα, αν χρειαστώ κάποιες φώτο θα επικοινωνήσω, Ευχαριστώ πολύ !!!
|
|
minas
Kart Driver
|
Post by minas on Nov 21, 2022 12:58:37 GMT 2
Γεια σου φίλε Μηνα κ από εμένα καλως ηρθες στην παρέα μας!μια χαρα το εργαλείο προχωραει πολύ ωραίο πρότζεκτ διαλεξες Καλώς σας βρήκα !!!
Ευχαριστώ για το σχόλιο !!!!
|
|
|
Post by nikostheo on Nov 24, 2022 0:46:22 GMT 2
Καλώς ήρθες Μηνά, και καλές κατασκευές εύχομαι! Ασχολείσαι χρόνια με το χόμπι;
Υ.Γ πολύ ωραία το πας μέχρι στιγμής
|
|
minas
Kart Driver
|
Post by minas on Nov 26, 2022 22:37:04 GMT 2
Καλώς ήρθες Μηνά, και καλές κατασκευές εύχομαι! Ασχολείσαι χρόνια με το χόμπι; Υ.Γ πολύ ωραία το πας μέχρι στιγμής Σε ευχαριστώ για το σχόλιο !!! Ασχολούμαι σοβαρά με το χόμπι αυτό από το 2015
|
|