|
Post by alex78 on Mar 10, 2022 17:15:34 GMT 2
Μια ψήφο στη χρυσή ζάντα παρακαλώ...
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 10, 2022 20:10:00 GMT 2
Μια ψήφο στη χρυσή ζάντα παρακαλώ... Μ αρέσεις Άλεξ κ εγώ προς εκεί γέρνω ..
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 3, 2022 2:17:14 GMT 2
Γεια σας φίλοι μου σιγα σιγα κ σταθερα προχωράει ο ταύρος γινανε καποιες εργασίες στο εσωτερικό του να καλυφθεί με φύλλο πλαστικού ενα κενο που υπάρχει ανάμεσα στα καθίσματα κ εβαλα κ εποξικο στοκο σε ενα καθισμα που ηταν σπασμένο Περαστικε με γκρι ασταρι το καπάκι κ στην συνέχεια λευκο κ μετα ξεκινησα το βαψιμο με τα συγκεκριμένα χρώματα Περαστικε 3 χέρια το part 1 Part2
Στην συνέχεια περαστικε το βερνίκι 2Κ τις zp παρόλο το χουνερι την προηγούμενη φορά ειπα να του δωσω μια ευκαιρία κ ευτυχώς ολα πηγαν καλα. Βάφτηκαν κ τα υπόλοιπα κόμματια κ οσο θα περιμένω να στεγνώσει το βερνίκι εχω δουλεια να ασχοληθω με καποια μασκαρισματα κ βαψιματα,αυτα...
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 3, 2022 2:19:54 GMT 2
Συμπληρώνω
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 3, 2022 6:22:11 GMT 2
Ωραία προχωράει Κυριάκο! Ευτυχώς που κάθισε αυτή τη φορά το βερνίκι... Και το "μαντάρισμα" με τον εποξικό, αριστοτεχνικό! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 3, 2022 8:44:07 GMT 2
Ωραία προχωράει Κυριάκο! Ευτυχώς που κάθισε αυτή τη φορά το βερνίκι... Και το "μαντάρισμα" με τον εποξικό, αριστοτεχνικό! Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλ καλημέρα!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 3, 2022 11:25:48 GMT 2
Ωραία τα βαψίματα, Κυριάκο. Καλημέρα και καλή συνέχεια
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 3, 2022 14:23:30 GMT 2
Ωραία τα βαψίματα, Κυριάκο. Καλημέρα και καλή συνέχεια Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 7, 2022 9:15:04 GMT 2
Πολύ ωραία προχωράει Κυριάκο.
Καλή συνέχεια.
Αγάπιος
|
|
|
Post by czt on Apr 7, 2022 22:50:46 GMT 2
Παρα πολυ ωραια προχωραει Κυριακο τα βαψιματα παρα πολυ ωραια!
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 8, 2022 5:52:11 GMT 2
Παρα πολυ ωραια προχωραει Κυριακο τα βαψιματα παρα πολυ ωραια! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλά!
|
|
|
Post by kyriakos on Nov 5, 2022 20:55:33 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Nov 6, 2022 1:31:02 GMT 2
Δυνατός πολύ Κυριάκο και πετυχημένη η κοπτοραπτική σου. Δεν ξέρω πως θα βγεί το μαύρο, όμως το κοκκινάκι σωστό κουφέτο.... Καλή επιτυχία με την συνέχεια φίλε.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 6, 2022 11:09:30 GMT 2
Καλημέρα, Κυριάκο. Στεναχωρήθηκα για το κόκκινο, αφού ήταν πράγματι πολύ όμορφο, αλλά τι να κάνουμε. Πολύ δουλειά στις επεμβάσεις, επίσης. Αυτό που λέω πάντα, και προσωπικά πολλές φορές παραλείπω στα 24άρια μου, είναι ότι ένα δοκιμαστικό στήσιμο στην αρχή μπορεί να μας βοηθήσει να οργανώσουμε τις εργασίες που πρέπει να γίνουν, να ανακαλύψουμε πιθανά προβλήματα και να αποφύγουμε πισωγυρίσματα στο μέλλον. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by kyriakos on Nov 6, 2022 15:06:46 GMT 2
Δυνατός πολύ Κυριάκο και πετυχημένη η κοπτοραπτική σου. Δεν ξέρω πως θα βγεί το μαύρο, όμως το κοκκινάκι σωστό κουφέτο.... Καλή επιτυχία με την συνέχεια φίλε. Ευχαριστώ πολύ αλεξ εκ πρώτης όψεως φαίνεται ωραίο το εβαψα εχθές κ αναμένουμε την συνέχεια
|
|
|
Post by kyriakos on Nov 6, 2022 15:09:45 GMT 2
Καλημέρα, Κυριάκο. Στεναχωρήθηκα για το κόκκινο, αφού ήταν πράγματι πολύ όμορφο, αλλά τι να κάνουμε. Πολύ δουλειά στις επεμβάσεις, επίσης. Αυτό που λέω πάντα, και προσωπικά πολλές φορές παραλείπω στα 24άρια μου, είναι ότι ένα δοκιμαστικό στήσιμο στην αρχή μπορεί να μας βοηθήσει να οργανώσουμε τις εργασίες που πρέπει να γίνουν, να ανακαλύψουμε πιθανά προβλήματα και να αποφύγουμε πισωγυρίσματα στο μέλλον. Καλή συνέχεια Έχεις δικιο Γιώργο θα συμφωνήσω απόλυτα την πατησα με αυτο το κιτ πραγματικά,δεν πειράζει λιγο υπομονή κ δουλειά ακομα κ ολα θα γίνουν
|
|