|
Post by alex78 on Jan 28, 2022 15:07:28 GMT 2
Τα χρώματα εκτός λευκού είναι χαλκομανιες?
Οι ''ρίγες'' δίνονται σε decals. O Γιώργος δεν νομίζω, λόγω χρόνου, να το έκανε μασκαριστό.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 28, 2022 18:39:20 GMT 2
Το γοργόν και χάριν έχει... Καλή συνέχεια! Δεν έχουμε πιάσει ρυθμό ακόμη, λόγω παγωνιάς και ανειλημμένων, αλλά ευελπιστώ να γίνει σύντομα! Τα χρώματα εκτός λευκού είναι χαλκομανιες? Οι ''ρίγες'' δίνονται σε decals. O Γιώργος δεν νομίζω, λόγω χρόνου, να το έκανε μασκαριστό.
Πολύ σωστά, τα λέει ο Αλέξης. Είναι χαλκομανίες της cartograf, αρκετά ποιοτικές, αλλά όχι στα υψηλότερα στάνταρ της εταιρείας. Τόσο από πλευράς μετρήσεων - ακρίβειας όσο και ποιότητας. Σόρυ που δεν είδα την ερώτηση.
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 29, 2022 10:46:19 GMT 2
Γιώργο τις έχεις εφαρμόσει τόσο ωραία που είναι λες και εβαψες!Ειδικά η πίσω αεροτομή δεν ήταν καθόλου ευκολη.Καλημερα
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 29, 2022 12:19:13 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Γιώργο με τα decals κ το βερνίκι μπράβο σου!
|
|
|
Post by nasosampa on Feb 2, 2022 18:11:40 GMT 2
Πω Πω Πω ... Έχεις πάρει φωτιά, δεν προλαβαίνουμε της ενημερώσεις !! Πάει πολύ όμορφα η πισωκούνα και το όλο project με τα Group B!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 2, 2022 22:32:26 GMT 2
BelKits Opel Manta 400 GR.B Tour de Corse 1984 #4Ευχαριστώ για τη στήριξη, κύριοι. Έχοντας κολλήσει με την Άλφα Ρομέο, περιμένοντας τα braided lines, βρήκα ευκαιρία και προχώρησα την Μάντα, ολοκληρώνοντάς το σασί και το εσωτερικό. Φυσικά, ακολουθήθηκε ο γρήγορος ρυθμός με μόνες προσθήκες την αντικατάσταση της απόληξης της εξάτμισης, τα πλαστικά ελατήρια με σύρμα και μερικά μπουλόνια εδώ κι εκεί. Στο εσωτερικό κυρίως πρόσθεσα αρκετή καλωδίωση, χωρίς όμως να το ψειρίσω με αναμονές - δεσίματα, όπως κάνω στα 12άρια. Λίγη δουλειά έγινε επιπλέον στον πίνακα οργάνων, όπου προστέθηκαν διακόπτες, μπουτόν και φωτάκια, στη θέση των ανάγλυφων του κιτ αλλά και στο φως του συνοδηγού, που τυλίχτηκε με σύρμα. Δυστυχώς οι τελικές φωτογραφίες του εσωτερικού αστόχησαν, όποτε διάλεξα 2 που ψιλοβλεπόταν (λέμε τώρα)... Στο επόμενο, αν όλα πάνε καλά θα το δείτε ολοκληρωμένο... Καλό βράδυ
|
|
|
Post by alex78 on Feb 2, 2022 22:41:57 GMT 2
Τσακ μπαμ προχωρά, όμως εγώ έπαθα πλάκα με το ταμπλό φίλε, καλό κλείσιμο.
|
|
|
Post by nektarios on Feb 2, 2022 23:39:56 GMT 2
Ακόμη και οι όχι και τόσο ποιοτικές φωτό είναι αρκετές για να μας κάνουν να ζηλέψουμε! Επίσης, η εφαρμογή των χαλκομανιών στο προηγούμενο update εξαιρετική! Καλά τελειώματα φίλε!
|
|
|
Post by ViL27 on Feb 3, 2022 8:11:06 GMT 2
Σφαίρα είσαι!Καλά κλεισίματα!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 3, 2022 9:56:03 GMT 2
Καλημέρα κι ευχαριστώ για τον σχολιασμό.
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 3, 2022 12:41:59 GMT 2
Super Γιώργο! Ακόμη και οι «βιαστικές» εργασίες σου κάνουν πολλούς από εμάς να τις ζηλεύουμε φίλε (με την καλή έννοια)! Πολύ όμορφη η καλωδίωση στο εσωτερικό και φυσικά το βάψιμο στον dash. Αλήθεια τα 4 έξτρα κομμάτια που πρόσθεσες στο dash είναι 43αρια PE Dzus fasteners; Τι παριστάνουν? Ευχαριατώ. Καλή συνέχεια!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Feb 3, 2022 12:47:31 GMT 2
Πως τα προλαβαινεις ολα ρε θηριο!!!!
μπραβο !!!
|
|
|
Post by kyriakos on Feb 3, 2022 20:33:08 GMT 2
Που να ασχολιοσουν κιόλας τι θα βλέπανε τα ματάκια μας! μπράβο τρομερή δουλειά για άλλη μια φορά!
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 4, 2022 18:42:25 GMT 2
Κατά τη γνώμη μου, η δουλειά που παρουσιάζεις στο πλαίσιο αυτού του πρότζεκτ Γιώργο είναι από τις πιο χρήσιμες για την κοινότητα, γιατί δείχνει πώς μπορεί κανείς, στα γρήγορα και με απλά μέσα, να αναβαθμίσει ένα μοντέλο - δηλαδή υπό συνθήκες του "απλού" ή αρχάριου μοντελιστή. Μπράβο ευχαριστούμε και καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by czt on Feb 5, 2022 11:25:32 GMT 2
Φανταστικο θρεντ και ακρως ενδιαφερων! Η δουλεια οπως παντα σε υψηλα επιπεδα και το αποτελεσμα μοναδικο (μαζι με τα οποια τιπ μαθαινουμε παντα απο εσενα) καλο τελειωμα και αναμενω το επομενο!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 5, 2022 21:47:34 GMT 2
Ευχαριστώ για τον σχολιασμό και την υποστήριξη στο θέμα. Άλεξ, δυστυχώς η δουλειά στο ταμπλό χάνεται κάτω από το ρολ μπαρ, που περνάει από πάνω του. Αλλά, όπως είχες προβλέψει στην εκκίνηση του θέματος, δεν μπόρεσα να μην το ασχοληθώ λίγο, αν και χωρίς το 100% της προσοχής ή της ακρίβειας. Φάνη, είναι όντως fasteners της Scale production και είναι εκεί γιατί υπάρχει αφαιρούμενο πάνελ στο ταμπλό, το οποίο ασφαλίζουν. Ιδού η σχετική φώτο : Παναγιώτη, σίγουρα βοηθάει το ότι έχω τον δικό μου χώρο. Κατά τα άλλα η βέλτιστη εκμετάλλευση του χρόνου είναι η βάση, γιατί δυστυχώς με την πίεση που υπάρχει, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα τελείωνα τίποτα. Κώστα, στην κοινότητα υπάρχουν 10άδες, δουλειές μου που είναι άλλες γρήγορες, άλλες ΟΟΒ, άλλες για χαλάρωση, κοκ. Δεν είναι η πρώτη, κι ελπίζω ούτε η τελευταία φορά. Επίσης, προφανώς δεν είναι όλες οι δουλειές μου τα τα κιτ της MFH ή ο κάτερχαμ. Αλλά για να είμαι ειλικρινείς, προσωπικά το χρειαζόμουν αυτό το είδος του μοντελισμού, για προσωπική ευχαρίστηση, ως επιστροφή στο πως ξεκίνησα. Αν φυσικά, βοηθάει τους συμφορουμίτες, ακόμη καλύτερα. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για τον σχολιασμό
|
|