pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 1, 2023 12:48:38 GMT 2
Γεια σας αγαπητοι μου φιλοι Η νεα σειρα επεισοδιων ειναι ετοιμη και προβαλεται αυτο τον καιρο στις οθονες σας! Κρατηστε την ανασα σας χαμηλωστε τα φωτα αγοραστε πασατεμπο, τσιπς και οτι αλλο γουσταρει ο ουρανισκος σας καθιστε αναπαυτικα στην καρεκλα σας και απολαυστε !!!! Αφου λοιπον ειχα αποφασισει να την αφησω ανοιχτη για να φαινονται τα εσωψυχα της σκεφτηκα... (ναι το κανω και αυτο μερικες φορες οχι παντα, αλλα που και που..) ρε φιλε δεν θα ηταν ωραια να την βλεπαμε και κλειστη? Αρχισα λοιπον δοκιμες να δουμε αν κλεινει σωστα, μπροστα λοιπον ειχε κατι τεραστια κενα που επρεπε τουλαχιστον να μικρυνουν αρχισα λοιπον διαφορες εργασιες ετριβα απο εδω εκοβα απο κει μικρυναν λιγο αλλα δεν εκλεινε οποτε αποφασισα το απονενοημένο, εβαλα φυλλα πλαστικου, αρα επρεπε να τριφτει απο την αρχη και να ξαναπερασω ασταρι!! Οταν ξαναβαφτει θα δουμε τι εχω καταφερει Στο μονοκοκ εβαλα ροδελιτσες για να προσομοιωσω τα πριτσινια του μονοκοκ Μετα αρχισα το χτισιμο του εργοστασιου παραγωγης δυναμης!!! Και βρισκομαστε σε αυτο το σημειο.. Μεινετε συντονισμενοι για τα επομενα υπεροχα επισοδεια της δημοφιλους σειρας!!! Σημερα θα παμε στην υπεροχη αλλα πολυ ταλαιπωρημενη Λατινικη Αμερικη Πολυ ωραιο τραγουδι με καταπληκτικες εικονες απο την λατινικη αμερικη!!! Και Δεν θελω να μπω και στα πιο σκληρα... Τα ξαναλεμε..
|
|
|
Post by gtziaf on May 1, 2023 20:25:14 GMT 2
Τι μου θυμίζεις, Παναγιώτη... πράγματα που βασικά θέλω να ξεχάσω... Ήρωας μόνο που το αποφάσισες να το κάνεις κλείνει. Καλό μήνα και καλή συνέχεια φιλαράκι
|
|
|
Post by alex78 on May 2, 2023 14:00:25 GMT 2
Το θέμα είναι ότι προχωράει Παναγιώτη, αργά μεν σταθερά και ποιοτικά δε, άσε που όσο μοντάρεται δείχνει ολοένα και πιό πολύ την ομορφιά της, καλή συνέχεια φίλε.
|
|
|
Post by konstantinf on May 3, 2023 6:07:23 GMT 2
Παίρνει μορφή Παναγιώτη... Καλή συνέχεια και περιμένω να την δω κλειστή και ανοιχτή! Όσο για την μουσική επένδυση...
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 3, 2023 8:46:01 GMT 2
Καλημερα φιλοι μου και ευχαριστω για τον σχολιασμο
Και εγω θελω να την δω κλειστη αλλα δειχνει πολυ δυσκολο με ολα αυτα που εχω βαλει μεσα... το ελπιζω
|
|
|
Post by nektarios on May 6, 2023 20:58:01 GMT 2
Μεγάλη η πρόκληση, αλλά δεν σε φοβάμαι! Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο! Καλή επιτυχία!
|
|