|
Post by ViL27 on Dec 29, 2020 21:20:46 GMT 2
Δεν της ξεφεύγει τίποτα.Μια μέρα είχα πάρει καινούρια χρώματα,τα εχωσα ανάμεσα στα υπόλοιπα,και τα βρήκε ποια είναι τα καινούρια και τα μύρισε ένα ένα!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 29, 2020 22:45:14 GMT 2
Αγορίνα σίγουρα έχεις ανεβάσει φώτο ή μόνο εγώ δεν βλέπω τίποτα απολύτως....?Edit: Κομπλέ τώρα, κουκλιά είστε και οι 3.
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 30, 2020 0:13:36 GMT 2
Ευχαριστούμε Αλεξ
|
|
|
Post by Sakis on Dec 30, 2020 0:51:45 GMT 2
Ωραία μπαλίτσα παίζετε! Θα ανέβαζα κι εγώ τη μικρή μου αλλά τέτοιο κριάρι που είναι το κόβω χλωμό. Στα μοντελιστικα θα σου κάνω σύντομα παρέα. Τώρα κοιτάζω να ξεμπερδευω με το μπαμπουρι ώστε να γυρίσω στο GB.
|
|
|
Post by czt on Dec 30, 2020 8:02:14 GMT 2
Δε φεύγει χιλιοστό ελέγχου από το βλέμμα της !
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 30, 2020 8:51:57 GMT 2
Κουκλί η μικρή Σπύρο, αν και εγώ είναι από αυτούς που δεν μπορώ τα κατοικίδια μέσα στο σπίτι!
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 30, 2020 9:43:53 GMT 2
Ωραία μπαλίτσα παίζετε! Θα ανέβαζα κι εγώ τη μικρή μου αλλά τέτοιο κριάρι που είναι το κόβω χλωμό. Στα μοντελιστικα θα σου κάνω σύντομα παρέα. Τώρα κοιτάζω να ξεμπερδευω με το μπαμπουρι ώστε να γυρίσω στο GB. Καλημερα Σακη .....εμεις εδω αγαπαμε ολα τα ζωντανα του θεου .....και τα κριαρια ....οποτε περιμενουμε φωτο οπως μονο εσυ ξερεις ....εννοειται γυαλισμενο πλυμενο κ περασμενο αλοιφες ....
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 30, 2020 9:44:11 GMT 2
Ποιος έβαλες τις χαλκομανίες και ποιος ανέβασε το update; Ήρεμα ρωτάω. Μια χαρά Σπύρο, καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 30, 2020 13:34:11 GMT 2
Καλημέρα σε όλους! @Σακη προσοχή μην σε τσιμπήσει ο μπαμπουρας και οι τζιτζιφιές.Καλα τελειώματα! @Φανη και εγώ για πολλά χρόνια δεν είχα κατοικίδιο αλλά δεν το μετάνιωσα στιγμή που την μάζεψα απ' τον δρόμο! @Μικη προσοχή με τα κριάρια μην σε κουτουλησουνε σε κανα ευαίσθητο σημείο @Γιωργο οι γάτες δεν κάνουμε ποταπες χιουμανιστικες εργασίες,μόνο επιβλέπουν,πάντα με υπεροπτικό και επικριτικό ύφος @Κωστα δεν της ξεφεύγει από ούτως τίποτα !Μόλις τσεκαρε και το levelling thinner που πήρα πριν λιγο
Είχαμε την ολοκληρωση των χαλκομανιων σήμερα,με τα δύσκολα να γίνονται σωστά αλλά με κάποια λάθη στα εύκολα..Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ένα κομμάτι γραμμής που το σήκωσε το πιστολάκι και δεν βρέθηκε ποτέ.Η απόφαση ήταν να παιχτεί βάψιμο και το αποτέλεσμα είναι απλά τιμιο.Ενα μικρό κομματάκι κόπηκε και χάθηκε από ένα σήμα και οι γραμμές δεν ευθυγραμμιστηκαν όπως έπρεπε σε ένα αλλο σημείο,ενοχλητικά πραγματακια αλλά όχι τίποτα τραγικό.ν
Ακολουθειι ενδελεχής ελεγχος στις χαλκομανιες και εν συνεχεία ξεκούραση μερικών ημερών μέχρι το βερνικι
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 30, 2020 20:57:30 GMT 2
Σπυρο μου πολυ ομορφη .....ειλικρινα εαν δεν ελεγες τιποτα κανεις δεν θα εβλεπε τιποτα .
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 30, 2020 21:01:15 GMT 2
Σπυρο το levelling thinner δεν το χρησιμοποιεις για αραιωμα ακρυλικων ...? ερωτηση γιατι βρωμαει τοσο πολυ ? ειλικρινα αυτο κ το διαλυτικο τις ταμιυα ειναι τα ποιο δυνατα για μενα κ μου μυριζουν πολυ ωρα μετα που τα χρησιμοποιω
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 30, 2020 21:29:31 GMT 2
Βρωμοκοπαει γιατί είναι δυνατός διαλύτης για λακέρ...το χρησιμοποιώ για όλα τα λακέρ+ακρυλικά της Ταμιγια και γκουνζε
|
|
|
Post by nektarios on Jan 2, 2021 23:00:24 GMT 2
Σπύρο, πρώτα από όλα καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και κάθε ευτυχία! Βαψίματα και χαλκομανίες, σπέσιαλ! Για τα 2 σημεία που αναφέρεις (αν είναι αυτά που νομίζω), αφού δεν έχεις ρίξει ακόμη βερνίκι θεωρώ οτι διορθώνονται εύκολα. Το κομμάτι από το "Ν" κολλώντας ένα μικρό κομμάτι λευκής χαλκομανίας, και η κόκκινη γραμμή που έχει ξεφύγει κόβοντάς και αφαιρώντας το κομμάτι που περισσεύει με ένα κοπίδι. Σε κάθε περίπτωση, καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 3, 2021 8:29:54 GMT 2
Στο Ν έπεσες μέσα Νεκτάριε.Δύσκολο βέβαια να κόψω κομμάτι λευκής χαλκομανιες όπως πρέπει,καθώς τα γράμματα είναι ελαφρώς ιδιαίτερα,αλλα έχεις δίκιο οφείλω να το προσπαθήσω! Στο δεύτερο κομμάτι που λες δεν μπορώ να κάνω κάτι καθώς είναι βάψιμο αυτό που πρέπει να αφαιρεθεί και όχι χαλκομανια,οπότε θα μείνει έτσι! Καλημέρα!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 3, 2021 13:02:35 GMT 2
Διαμαρτυρόσουν ότι σε ταλαιπωρεί, αλλά τελικά μια χαρά έστρωσες τις σεντονάρες, καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 3, 2021 13:11:32 GMT 2
Μου σπάσε τα νεύρα στην προεργασια Αλέξη,στοκαρα τρύπες παντού επειδή hasegawa ξερωγω😆
|
|