|
Post by ViL27 on Aug 10, 2020 16:35:51 GMT 2
Α οκ!!Πως θεωρείς ότι θα μπορούσα να κάνω διορθώσεις σε αυτά τα σημεία στο στάδιο της κατασκευής που βρίσκομαι? Μπορώ να σκεφτώ για το δεξιά που θα βαφτεί μαύρο, για το αριστερά εκτός της διαδικασίας του γυαλίσματος δεν έχω ιδέα πως θα μπορούσα να το διωρθωσω και αν αξίζει να το διορθώσω
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 10, 2020 16:38:38 GMT 2
Γι' αυτό είναι το γυάλισμα Σπύρο, για να φύγει το orange peel... Το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθειά σου. Καλά τελειώματα και καλές διακοπές!
|
|
|
Post by alex78 on Aug 10, 2020 16:41:16 GMT 2
Μπαίνοντας σφήνα πρίν σου απαντήσει ο Γιώργος, να σου δώσω και εγώ τα εύσημα για το εξαίρετο γυάλισμα σου και να σε προτρέψω να το συνεχίσεις μετά τις διακοπές με ξεκούραστα και ανανεωμένα μυαλά και χέρια!
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 10, 2020 20:39:10 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ παίδες, ξεκούραση 20 μερούλες και μετά βουρ στον πατσά😉 έχουμε και φουλ κρούσματα με βλέπω να μοντελαρω καταιγιστικα😁
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 12, 2020 8:09:52 GMT 2
Σπύρο, αναφερόμουν στο φιλέτο του παρμπρίζ, περισσότερο. Γενικά, όλα αυτά δύσκολα διορθώνονται μετά το βάψιμο ή το βερνίκι. Τώρα για τις χαρακιές, είναι όπως τα είπες. Αυτή στο λάστιχο, δεν θα πολυφαίνεται μετά το βάψιμο ή άλλη πιο πολύ. Αλλά, δεν είναι κάτι που να σε χαλάσει. Το κρίσιμο είναι το φιλέτο. Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 12, 2020 8:23:48 GMT 2
Καλημέρα Γιώργο! Κατ αρχήν δεν είχα δει το προηγούμενο σχόλιο σου, μου τυχαίνει καμία φορά όταν πέφτει στην αλλαγή σελίδας. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το γυαλισμα! Όσο αφορά το φιλέτο μου βγήκε πολύ καλύτερο από πριν, θα σου δείξω ενδεικτικά φωτογραφίες από χτες γιατί σήμερα δουλεύω όλη μέρα. Ήθελε πολύ τρίψιμο και προσοχή, δεν είναι τέλειο αλλά με ικανοποίησε αρκετα Όσο αφορα το φύλλο πλαστικού που προτείνεις δεν θα συμφωνούσα, εκοψα ένα κομμάτι να δοκιμάσω πως μπορεί να πάρει θέση αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να τοποθετηθει στο συγκεκριμένο σημείο που είναι και πολύ λεπτο σε παχος
|
|
|
Post by czt on Aug 12, 2020 11:05:24 GMT 2
Ειναι η καταρα του χρωματος δε με ακους Σπυρο.
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 12, 2020 11:49:58 GMT 2
Ειναι η καταρα του χρωματος δε με ακους Σπυρο. Φαγωθηκες με το χρώμα ρε σατανά, μια χαρά πάει η κατασκευή
|
|
|
Post by czt on Aug 12, 2020 15:39:01 GMT 2
Ειναι η καταρα του χρωματος δε με ακους Σπυρο. Φαγωθηκες με το χρώμα ρε σατανά, μια χαρά πάει η κατασκευή Τέλεια να πάει! Το χρωμα όμως σου δημιουργεί Τα θέματα !
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 12, 2020 17:45:03 GMT 2
Το σώσιμο δείχνει δυνατού παίχτου Μην αφήσεις τις χαρτοταινίες και πας διακοπές, γιατί μετά ποιος τον ακούει τον Κωστή
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 12, 2020 19:24:08 GMT 2
Το σώσιμο δείχνει δυνατού παίχτου Μην αφήσεις τις χαρτοταινίες και πας διακοπές, γιατί μετά ποιος τον ακούει τον Κωστή Ευχαριστώ δάσκαλε! Βγήκαν άμεσα οι ταινίες μην μου ανησυχείς!
|
|
|
Post by czt on Aug 12, 2020 21:10:10 GMT 2
κριμα εκει θα γινοταν η ολοκληρωση της καταρας του χρωματος αλλα σε βοηθησε ο δασκαλος!! δεν πειραζει στο επομενο κιτρινο θα γινει μου χαχαχαχααχα
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 14, 2020 14:07:55 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Aug 14, 2020 15:29:18 GMT 2
Πανέμορφη, πεντακάθαρη κατασκευή Σπύρο με (ως συνήθως) εξαιρετικό γυάλισμα αλλά και λίγο έντονο wash (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον). Επίσης το ζαντικό καταλαβαίνω ότι ήθελες ένα άγριο αλήτικο look (εννοείται πως το πέτυχες), προσωπικά όμως θα το προτιμούσα χρωμιωμένο. Πολλά συγχαρητήρια για τα άψογα φιμέ, ωστόσο οι ζώνες στο εσωτερικό μου λείπουν...
Κοντολογίς, καταπληκτική δουλειά που διακρίνεται η συνεχόμενη πρόοδός σου παντού!
Εύχομαι να περάσετε ευχάριστες και ξεκούραστες διακοπές και να επανέλθεις δριμύτερος φίλε!!
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 14, 2020 15:48:14 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αλέξη!Συμφωνώ για το wash σε κάποια σημεία, κάποιες γραμμώσεις έγιναν ίσως λίγο πιο φαρδιές. Όσο αφορά τις ζώνες, δεν έβαλα λόγω του oob χαρακτήρα της κατασκευής! Επιτέλους διακοπές
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 14, 2020 16:42:53 GMT 2
Πολύ καλό, Σπύρο. Μπράβο. Γενικά, απέφευγε το wash στα κίτρινα και τα λευκά αμαξώματα. Δείχνουν καλύτερα χωρίς. Επίσης, αν δεν έβαζες τον πίσω υαλοκαθαριστήρα, σε μένα δεν θα έλειπε. Αν προσέξεις λίγο τα πλαίσια των παραθύρων στο τέλος και το σκριμπάρισμα στην αρχή, θα μιλάμε για κορυφαίου επιπέδου μοντέλα. Καλές διακοπέεεεεεςςςςςς
|
|