|
Post by gtziaf on Jun 26, 2020 19:11:02 GMT 2
Εν τω μεταξύ πρέπει να πέρασαν 2-3 λεπτά μέχρι να καταλάβω που είναι ο χάρτης , βλέπεις είναι και νοικοκύρης ο ήρωας της ιστορίας μας... Αυτό το φυστικοοινοπνευματί πάντως φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, για να δούμε.... Χαχα, κάλυψη απόκρυψη. Το φυστικοοινοπνευματί είναι δουλεμένο στην προπόνηση (βλ. lotus europa)
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 26, 2020 19:13:46 GMT 2
Φανταστικο χρωμα κ σιγουρα γυναικα οδηγος κ συνοδηγος ....κ ο χαρτης στην πορτα μην χασουν τον δρομο ... Γιωργο η μπουκα πισω δεν ειναι τεραστια για 1,0 η 1,3 κινητηρα Το εσωτερικο απαιχτο .... Είσαι μακρυά, Μιχάλη. Ο χάρτης είναι πίστας, για να σημειώνουμε τα breaking points. Η μπούκα είναι ανάλογη της μερακλοσύνης του ιδιοκτήτη και αντιστρόφως ανάλογη του κυλινδρισμού. Άλεξ, Μιχάλη, ευχαριστώ για το σχολιασμό.
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 26, 2020 19:28:14 GMT 2
Φανταστικο χρωμα κ σιγουρα γυναικα οδηγος κ συνοδηγος ....κ ο χαρτης στην πορτα μην χασουν τον δρομο ... Γιωργο η μπουκα πισω δεν ειναι τεραστια για 1,0 η 1,3 κινητηρα Το εσωτερικο απαιχτο .... Είσαι μακρυά, Μιχάλη. Ο χάρτης είναι πίστας, για να σημειώνουμε τα breaking points. Η μπούκα είναι ανάλογη της μερακλοσύνης του ιδιοκτήτη και αντιστρόφως ανάλογη του κυλινδρισμού. Άλεξ, Μιχάλη, ευχαριστώ για το σχολιασμό. Ο χαρτης εχει κ τα περιπτερα κ τα fast foods τις πιστας ? χαχαχαχα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 26, 2020 19:33:12 GMT 2
Ο χαρτης εχει κ τα περιπτερα κ τα fast foods τις πιστας ? χαχαχαχα Από εκεί ξεκινάμε και εκεί τελειώνουμε.
|
|
|
Post by alex78 on Jun 26, 2020 20:20:33 GMT 2
Το φυστικοοινοπνευματί είναι δουλεμένο στην προπόνηση (βλ. lotus europa) ...και έσπαγα το κεφάλι να θυμηθώ που το έχω ξαναδεί.... Γιωργο η μπουκα πισω δεν ειναι τεραστια για 1,0 η 1,3 κινητηρα Η μπούκα είναι ανάλογη της μερακλοσύνης του ιδιοκτήτη και αντιστρόφως ανάλογη του κυλινδρισμού. Πάντως όταν έλθει και κουμπώσει το καπάκι του αμαξώματος από πάνω δεν θα φαίνεται τόσο...
|
|
|
Post by czt on Jun 26, 2020 21:28:38 GMT 2
το πρωτο πρασινο το ορθοδοξο πριν γινει πιο εντονο! Πανεμορφο βαψιμο ζηλευω με την καλη εννοια παρα μα παρα πολυ ωραιο ! επανω στον ουρανω θα μπει ο ηλιος η προσωπικοτητα?
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 26, 2020 22:19:49 GMT 2
Τελειο το εσωτερικο,ο χαρτης η λεπτομερεια που κανει τη διαφορα!Το χρωμα δεν ειμαι σιγουρος αν μ αρεσει,κλινω προς το οχι αλλα μπορει κ να αλλαξω γνωμη οταν πεσει το βερνικι!
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 27, 2020 11:02:17 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 27, 2020 11:24:43 GMT 2
Το φύλο του πληρώματος ήταν το πρώτο που μου ήρθε και μένα στο μυαλό Γιώργο και Μιχάλη... Όλα πολύ τακτικά και ωραία. Τα χερούλια στις πόρτες θα τα κάνεις χρώμια ή στο πράσινο μέντας; Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by Φάνης on Jun 27, 2020 16:07:05 GMT 2
Πολύ όμορφο Γιώργο. Μου αρέσει πολύ το pastel green. Θα αναδειχθεί και με το βερνίκι. Μου θυμίζει έντονα 50ς και αμερικανιές! Έχω κάποια pastel χρώματα (gravity colors USA) για κάποια αμερικάνικα που θέλω να φτιάξω, ένα από αυτά το Hudson Hornet της Moebius!
|
|
|
Post by Sakis on Jun 28, 2020 21:28:08 GMT 2
Πανέμορφο είναι Γιώργο! Αν και νομίζω ότι ένα drive through penalty πρέπει να το φας λόγω των φωτοχαραγμένων πεντάλ...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 29, 2020 19:51:35 GMT 2
το πρωτο πρασινο το ορθοδοξο πριν γινει πιο εντονο! Πανεμορφο βαψιμο ζηλευω με την καλη εννοια παρα μα παρα πολυ ωραιο ! επανω στον ουρανω θα μπει ο ηλιος η προσωπικοτητα? Το πρασινάκι νομίζω είναι αρκετό. Ο θεατής μπορεί να φανταστεί ότι θέλει μετά.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 29, 2020 19:54:27 GMT 2
Τελειο το εσωτερικο,ο χαρτης η λεπτομερεια που κανει τη διαφορα!Το χρωμα δεν ειμαι σιγουρος αν μ αρεσει,κλινω προς το οχι αλλα μπορει κ να αλλαξω γνωμη οταν πεσει το βερνικι! Το είχα χρησιμοποιήσει στην Lotus europa (κάπου θα τη βρεις στα ολοκληρωμένα) και είναι συμπαθητικό, αρκετά βρεταννικό και ρετρό. Αλλά δεν μπορεί να αρέσει σε όλους, είναι λογικό. Μην ξεχνάς όμως, πάμε για σπουδή στο πράσινο
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 29, 2020 19:59:40 GMT 2
Το είδα, πολύ ενδιαφέρον. Γενικά είναι απίστευτο πόσο θέαμα βγάζουν τα αγωνιζόμενα Μίνι. Όπως έγραψα και στην εισαγωγή, κάποια από αυτά τα βίντεο, μου έδωσαν την για αυτή την κατασκευή. Το φύλο του πληρώματος ήταν το πρώτο που μου ήρθε και μένα στο μυαλό Γιώργο και Μιχάλη... Όλα πολύ τακτικά και ωραία. Τα χερούλια στις πόρτες θα τα κάνεις χρώμια ή στο πράσινο μέντας; Καλά τελειώματα! Τα χερούλια θα γίνουν χρώμιο. Οι γυναίκες πάντα παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν κάθονται στα μπάκετ.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 29, 2020 20:01:21 GMT 2
Αν και νομίζω ότι ένα drive through penalty πρέπει να το φας λόγω των φωτοχαραγμένων πεντάλ... Λόγω μη συμμόρφωσης με τους κανονισμούς του gb ή "ταιριάσματος" με τη φιλοσοφία του μίνι; Ευχαριστώ για τα σχόλια σας.
|
|
|
Post by iliasbass on Jun 30, 2020 22:18:26 GMT 2
με προλαβες, αυτο ειχα και εγω στο μυαλο μου!!!
|
|