|
Post by gtziaf on May 4, 2020 18:25:03 GMT 2
Γιώργο υπέροχο αυτοκίνητο και εξαιρετική η έκδοσή του 24 φορές μικρότερη! Θα τα ήθελα τα φιλέτα λίγο πιο χρωμιομένα στα παράθυρα (όπως είναι πχ. το χρώμιο στα εμπρός φανάρια) αλλά μάλλον είναι από τη λερωμένη μύτη που ανέφερες. Διαμάντι το έκανες το μοντελάκι... Από τη μύτη και το έντονο wash που έκανα για να αναπαραστήσω το λάστιχο γύρω από το χρώμιο. Τώρα που λες για τα φανάρια, θα έπρεπε να είναι περίπου στην ίδια τονικότητα, οπότε ίσως πρέπει να τα περάσω με τον μαρκαδόρο, ένα χεράκι. Λογικά είναι εύκολο, γιατί τα κόλλησα με λευκή κολλά, οπότε η αφαίρεση τους δεν θα είναι big deal. Ευχαριστώ, Σάκη
|
|
|
Post by iliasbass on May 6, 2020 16:00:46 GMT 2
φοβερο βγηκε, ομορφο αποτελεσμα!
|
|
|
Post by gtziaf on May 7, 2020 21:15:03 GMT 2
φοβερο βγηκε, ομορφο αποτελεσμα! Ευχαριστώ, Ηλία. Φοβερό δεν είναι αλλά δείχνει όμορφη στη βιτρίνα.
|
|
|
Post by pkout on Jun 9, 2020 21:38:49 GMT 2
Ακόμα μία κούκλα, ακόμα ένα εξαιρετικό φινίρισμα Τώρα για τις ατέλειες και τις στραβές, αν σου χαλάει το φενγκ σούι της βιτρίνας, ευχαρίστως να σε απαλλάξουμε
|
|
|
Post by iliasbass on Jun 10, 2020 8:48:41 GMT 2
φοβερο βγηκε, ομορφο αποτελεσμα! Ευχαριστώ, Ηλία. Φοβερό δεν είναι αλλά δείχνει όμορφη στη βιτρίνα. ...and that's the point!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 10, 2020 17:51:21 GMT 2
Ευχαριστώ Παύλο, χαίρομαι που σου αρέσει. Τώρα για τις ατέλειες και τις στραβές, αν σου χαλάει το φενγκ σούι της βιτρίνας, ευχαρίστως να σε απαλλάξουμε Νταξ, εσείς που θέλετε να απαλλάξετε τη βιτρίνα, τη ντουλάπα ή το ψυγείο μου από κάτι, βγάζατε πλέον αυτοδυναμία στο φόρουμ. Και το χειρότερο έχετε σύμμαχο - εφιάλτη, εκ των έσω, τη γυναικά μου. "Δωσ' τα βρε χριστιανέ, χώρο πιάνουν, να μπορώ να ξεσκονίζω..." Ευχαριστώ, Ηλία. Φοβερό δεν είναι αλλά δείχνει όμορφη στη βιτρίνα. ...and that's the point!!!! 100%
|
|
|
Post by nektarios on Jun 10, 2020 23:08:19 GMT 2
Εγώ πάντως δηλώνω ευθέως οτι ανήκω στην πλειονότητα των μοντελιστών που την ζηλεύουν (για να χρησιμοποιήσω τη φράση του Κωνσταντίνου, μαζί με τη σχετική διευκρίνισή του αναφορικά με την έννοια του όρου). Όσο για την "παρενθετική" συζήτηση περί ζήλειας, θεωρώ οτι η φράση-κλειδί είναι το "Ένας νορμάλ και τίμιος μοντελιστής..." του Μιχάλη. Αν αυτό υπάρχει, δεν μένει κανένα περιθώριο για φθόνο, χαιρεκακία και όλες τις υπόλοιπες συνέπειες του ανθρώπινου εγωισμού. Επειδή όμως το θέμα είναι όντως πολυεπίπεδο, περίπλοκο κ.λπ. κ.λπ., προτείνω να εφαρμόσουμε σύντομα την ιδέα του Σάκη! (δηλαδή συζήτηση εν μέσω μεζεδοκατάνυξης, κατά την οποία κάποιοι θα συζητάνε το ζήτημα και κάποιοι θα... μασάνε!)
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 12, 2020 19:10:49 GMT 2
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, Νεκ
|
|
|
Post by czt on Jun 13, 2020 21:27:51 GMT 2
Αν και πρεπει να ειναι σκια η κατι αλλο στο πλαι κατω στο πατωμα παιζει μια δυχρομια αλλα ξερω οτι ετσι πρεπει να ειναι! Τωρα επειδη λες οτι εχει θεματα πολλα στην αποδοση εγω ειμαι εδω τη παιρνω για εμενα να μη σε ανστατωνει για τα καμωματα που σε εκανε! Για εμενα ειναι ενα φανταστικο κιτ!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 14, 2020 9:01:09 GMT 2
Καλημέρα Κωνσταντίνε, κι ευχαριστώ για σχόλιο και τη διάθεση να με απαλλάξεις από ότι με στεναχωρεί Αν και πρεπει να ειναι σκια η κατι αλλο στο πλαι κατω στο πατωμα παιζει μια δυχρομια αλλα ξερω οτι ετσι πρεπει να ειναι! Δεν είναι σκιά, είναι η εξάτμιση, κάτω από το σασί. Και σωστά βλέπεις διχρωμία, την οποία ακολούθησα αναπαριστώντας το πραγματικό αυτοκίνητο αναφοράς.
|
|