|
Post by LUNATIC on Apr 16, 2020 18:29:38 GMT 2
Παίδες θελω να φτιάξω μια ειδικη έκδοση του Ducati GP9. Περνάω στο θέμα μου που σχεδόν πάντα μου γινετε στραβή και δεν την γουστάρω με την καμια. Βάψιμο,χαλκομανία,λούστρο. Με το Ducati το πρόβλημα που εχω είναι το εξής. Έχει πολλά χρωματα μαζεμένα σε ένα τόσο μικρό χώρο. Το πρόβλημα είναι η ουρά. Οι λύσεις που σκέφτηκα 2. Η μια ξαναδουλεμένη και η άλλη νέα. Λοιπον ή το λευκό πλαϊνο θα το κανείς χαλκομανία που θα καλύψει πράσινο κόκκινο όπου χρειαζετε ή θα μαρκάρεις το λευκό και θα ψεκάσεις το πράσινο κόκκινο. Ολα απαιτούν δέκατα χιλιοστού ακρίβεια. Και εχουμε και το μπλε στο πάνω μερος της ουράς. Αυτο που αποφάσισα... Βγάζω πατρόν το πλαϊνο και το καπάκι... Τα περνάω απ το σκανερ τα στέλνω ζωγραφική τα διορθώνω και πάνε στον laser εκτυπωτή μου. Αλλα αντί για χαρτί κανονικό εκτυπώνω πάνω σε λευκή σελίδα χαλκομανιας και σελίδα χαρτοταινιας της tamiya. Και αποφάσισα τα πλαϊνα με πατρόν καλύπτω ότι θα μείνει λευκό και το καπάκι ψέκασμα με μπλε το λευκό της χαλκομανιας που θα μπει στο τέλος. Θα δείξω τι κατάφερα... Αναμείνατε.
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 16, 2020 19:42:58 GMT 2
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, περιμένουμε το αποτέλεσμα...
|
|