|
Post by czt on Mar 4, 2020 15:46:43 GMT 2
Στο παρακατω βιντεο που παραθετο ο κυριος που φτιαχνει ενα ακρος ενδιαφερον βιντεο για τ δημιουρια διοραματος απο το πρωτο βημα μεχρι και τη δημιουργια ακομα και φωτισμου στο κιτ που ειναι μια lancia stratos. Επισης εκτος απο συναρμολογηση και διαφορες τεχνικες που κανει δειχνει το πως μπορεις να βαλεις καλωδιωση και να ανεβασεις το επιπεδου του κιτ αλλα ακομα και του διοραματος ολου. Τελος κατα τη διαρκεια που βαφει πανω αριστερα υπαρχουν οι αναλογιες χρωματων ακομα και η πιεση που χρησιμοποιει. Προσωπικα με κινησε το ενδιαφερον και σκεφτομαι συντομα να προσπαθησω κατι παρομοιο. Καλη θεαση
|
|
|
Post by iliasbass on Mar 5, 2020 9:39:04 GMT 2
πολυ καλο το βιντεακι, εξυπνη ιδεα (το αλουμινοχαρτο?) με τις ζωνες ασφαλειας!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 5, 2020 10:13:21 GMT 2
Ωραίο το σκηνικό, καλές ιδέες για τη βάση κλπ, αλλά τη Stratos την φτιάχνει λες και τον κυνηγάνε. εξυπνη ιδεα (το αλουμινοχαρτο?) με τις ζωνες ασφαλειας! Εμένα μου μοιάζει τσαπατσουλιά. Έτσι τις φτιάχναμε όταν ήμασταν παιδιά και δεν υπήρχαν PE. Ευχαριστούμε Κωστή...
|
|
|
Post by czt on Mar 5, 2020 15:05:21 GMT 2
Ωραίο το σκηνικό, καλές ιδέες για τη βάση κλπ, αλλά τη Stratos την φτιάχνει λες και τον κυνηγάνε. εξυπνη ιδεα (το αλουμινοχαρτο?) με τις ζωνες ασφαλειας! Εμένα μου μοιάζει τσαπατσουλιά. Έτσι τις φτιάχναμε όταν ήμασταν παιδιά και δεν υπήρχαν PE. Ευχαριστούμε Κωστή... Για αυτο δεν αναφερω το πως να φτιαξεις τη στρατος της χασεγκαβα απλα λεω για το φωτισμο που ειναι απλος και ενδιαφερον αλλα και για το πως κανει το νερο να πεταγεται που μου αρεσε ο τροπος αν και απο αυτον που κανει μπορει μαλλον να γινει και αλλος αλλοι. χερομαι που σας αρεσε .
|
|
|
Post by alex78 on Mar 8, 2020 19:48:27 GMT 2
Ενδιαφέρον και χρήσιμο video, ευχαριστούμε Κωστή!
|
|