|
Post by nikostheo on Mar 17, 2021 12:42:07 GMT 2
Γνώμη για superhobby έχουμε;
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 17, 2021 13:05:18 GMT 2
Πρόσεξε πάντως με τα χαμηλά μεταφορικά, τσεκάρισε αν είναι με κούριερ ή με απλό ταχυδρομείο κι αν παρέχεται tracking number. Όσο πιο φτηνά, συνήθως τόσο πιο αργά και μερικές φορές χαμένα στον δρόμο... Επίσης φρόντιζε να μαζεύεις ό,τι θες να παραγγείλεις, γιατί για μερικούς προμηθευτές τα ταχυδρομικά δεν αλλάζουν πολύ με το βάρος. Δηλ. δύο αποστολές των 400 γραμμαρίων, μπορεί να κοστίζουν περισσότερο από μία των 800. Στο Superhobby δεν έχω ψωνίσει ως τώρα.
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 17, 2021 17:37:25 GMT 2
Φιλοι μου ακουσα προχτες στο ραδιοφωνο οτι οι εισαγωγες απο αγγλια θα επιβαρυνονται κ με αποθηκευτρα (φυλαχτρα ) λογω καθυστερησεις των εκτελωνισμων λογω ελλειψεις εκτελωνιστων ... και ρωτησε ο δημοσιογραφος κ ο πελατης τι φταιει γιαυτο κ απαντησε ο δημοσιος ...ετσι λεει ο νομος . Οποτε μακρια ..
|
|
|
Post by alex78 on Mar 17, 2021 17:52:27 GMT 2
Όλοι αυτοί πληρούν τα κριτήρια σου (αξιοπιστία, ποικιλία, επαρκές στοκ) και ξέρεις το κόστος αποστολής πριν πατήσεις το τελικό ΟΚ.
Συμπληρωματικά θα πρόσθετα και το Τσέχικο μοντελοκατάστημα που νομίζω διασφαλίζει όλα τα παραπάνω εχέγγυα που έθεσε ο Κωνσταντίνος.
|
|
|
Post by nikostheo on Mar 17, 2021 19:49:41 GMT 2
Φιλοι μου ακουσα προχτες στο ραδιοφωνο οτι οι εισαγωγες απο αγγλια θα επιβαρυνονται κ με αποθηκευτρα (φυλαχτρα ) λογω καθυστερησεις των εκτελωνισμων λογω ελλειψεις εκτελωνιστων ... και ρωτησε ο δημοσιογραφος κ ο πελατης τι φταιει γιαυτο κ απαντησε ο δημοσιος ...ετσι λεει ο νομος . Οποτε μακρια .. ειναι για να σε πιανει νευρικο πραγματικα
|
|
|
Post by nikostheo on Mar 17, 2021 19:51:12 GMT 2
Όλοι αυτοί πληρούν τα κριτήρια σου (αξιοπιστία, ποικιλία, επαρκές στοκ) και ξέρεις το κόστος αποστολής πριν πατήσεις το τελικό ΟΚ.
Συμπληρωματικά θα πρόσθετα και το Τσέχικο μοντελοκατάστημα που νομίζω διασφαλίζει όλα τα παραπάνω εχέγγυα που έθεσε ο Κωνσταντίνος.
ναι ναι το κοιτουσα και αυτο πολυ καλο !!
|
|
|
Post by nikostheo on Mar 17, 2021 19:51:39 GMT 2
Πρόσεξε πάντως με τα χαμηλά μεταφορικά, τσεκάρισε αν είναι με κούριερ ή με απλό ταχυδρομείο κι αν παρέχεται tracking number. Όσο πιο φτηνά, συνήθως τόσο πιο αργά και μερικές φορές χαμένα στον δρόμο... Επίσης φρόντιζε να μαζεύεις ό,τι θες να παραγγείλεις, γιατί για μερικούς προμηθευτές τα ταχυδρομικά δεν αλλάζουν πολύ με το βάρος. Δηλ. δύο αποστολές των 400 γραμμαρίων, μπορεί να κοστίζουν περισσότερο από μία των 800. Στο Superhobby δεν έχω ψωνίσει ως τώρα. ισχυει και σε ευχαριστω για την συμβουλη!
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 18, 2021 9:59:45 GMT 2
Ένα από τα αγαπημένα μου καταστήματα, εντός ευρωπαϊκής ένωσης! plastmodel.pl/
|
|
|
Post by nikostheo on Mar 18, 2021 12:30:39 GMT 2
Ένα από τα αγαπημένα μου καταστήματα, εντός ευρωπαϊκής ένωσης! plastmodel.pl/Πολύ καλό ευχαριστω πολύ!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 31, 2021 18:51:50 GMT 2
Γνώμη για superhobby έχουμε; Φιλαράκι είχα παραγγείλει πριν 10 μέρες περίπου κ μου ήρθαν σήμερα κ το καλό με πάνω από 70€ αγορά δεν έχει μεταφορικα κ σου δίνει να επιλέξεις κούριερ κ έδωσα 1€ για DHL
Το προϊόν δεν αποτελεί διαφημίσει
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 31, 2021 19:07:30 GMT 2
Καλώς τα δέχθηκες Κυριάκο. Το superhobby από ποια χώρα ταχυδρομεί τα προϊόντα της; Από Πολωνία; Ευχαριστώ!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 31, 2021 19:51:37 GMT 2
Καλώς τα δέχθηκες Κυριάκο. Το superhobby από ποια χώρα ταχυδρομεί τα προϊόντα της; Από Πολωνία; Ευχαριστώ! Ευχαριστώ φίλε μου ναι από Πολωνία
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 1, 2021 6:35:26 GMT 2
Για πληροφορία: Χτες παρέλαβα ένα πακέτο από ΗΠΑ, αξία με τα μεταφορικά πάνω από 100 €. Ο φόρος εισαγωγής (δηλ. ο ΦΠΑ 24%) κρατήθηκε στην αγορά, το δέμα πέρασε τελωνείο φτάνοντας στην Ευρώπη (Ολλανδία) χωρίς πρόβλημα ή έξτρα τέλη και έφτασε εδώ γλυτώνοντας τα επιπλέον εκτελωνιστικά των Ελλήνων. Άλλη μια φορά: Όταν ψωνίζουμε εκτός ΕΕ, αξίζει τον κόπο να επιλέγουμε προμηθευτές που προσφέρουν την δυνατότητα αυτή στην αγορά...
|
|
|
Post by nikostheo on Apr 4, 2021 17:55:58 GMT 2
Γνώμη για superhobby έχουμε; Φιλαράκι είχα παραγγείλει πριν 10 μέρες περίπου κ μου ήρθαν σήμερα κ το καλό με πάνω από 70€ αγορά δεν έχει μεταφορικα κ σου δίνει να επιλέξεις κούριερ κ έδωσα 1€ για DHL
Το προϊόν δεν αποτελεί διαφημίσει Ευχαριστώ Κυριάκο, αγόρασα πριν 2-3 βδομάδες από εκει το chaser και ένα σετ ζάντες σύνολο 50 ευρώ μαζί με 1€ μεταφορικά από την dhl όλα καλά πολύ προσεγμένα και μέσα σε μια βδομάδα και δύο μέρες ήταν στην πόρτα μου σίγουρα θα ξανά πάρω !!
|
|
|
Post by nikostheo on Apr 4, 2021 17:57:32 GMT 2
Για πληροφορία: Χτες παρέλαβα ένα πακέτο από ΗΠΑ, αξία με τα μεταφορικά πάνω από 100 €. Ο φόρος εισαγωγής (δηλ. ο ΦΠΑ 24%) κρατήθηκε στην αγορά, το δέμα πέρασε τελωνείο φτάνοντας στην Ευρώπη (Ολλανδία) χωρίς πρόβλημα ή έξτρα τέλη και έφτασε εδώ γλυτώνοντας τα επιπλέον εκτελωνιστικά των Ελλήνων. Άλλη μια φορά: Όταν ψωνίζουμε εκτός ΕΕ, αξίζει τον κόπο να επιλέγουμε προμηθευτές που προσφέρουν την δυνατότητα αυτή στην αγορά... Πολύ καλό! Ποιο ήταν αυτό το κατάστημα και πως έκανες αυτή την συννενόηση;
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 4, 2021 18:40:55 GMT 2
Το κατάστημα δεν παίζει ρόλο. Είναι αγορασμένο στο eBay. Και δεν έκανα καμιά συνεννόηση. Απλά κοιτάς να λέει κάτω από την τιμή του αντικειμένου που θες να αγοράσεις: Customs services and international tracking provided. Κάπου διάβασα ότι σύντομα όλες οι αγορές στις ΗΠΑ θα κρατούν αυτόματα τον ΦΠΑ της εκάστοτε χώρας εξαγωγής.
|
|