|
Post by gtziaf on Apr 26, 2020 16:23:30 GMT 2
Καλή επιτυχία με το βάψιμο, Φάνη. Κάντο με πολύ απαλά χέρια για να έχει νόημα το εφέ που συζητήσαμε. Τα CF του πατώματος μήπως να τα έκανες semigloss, καλύτερα; Δεν το έψαξα, να σου πω, περισσότερο σκέφτομαι φωναχτά , αλλά εγώ μάλλον θα πήγαινα σε κάτι πιο ενδιάμεσο. Δες και πράξε, όπως σου αρέσει περισσότερο.
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 26, 2020 18:46:35 GMT 2
Καλή επιτυχία με το βάψιμο, Φάνη. Κάντο με πολύ απαλά χέρια για να έχει νόημα το εφέ που συζητήσαμε. Τα CF του πατώματος μήπως να τα έκανες semigloss, καλύτερα; Δεν το έψαξα, να σου πω, περισσότερο σκέφτομαι φωναχτά , αλλά εγώ μάλλον θα πήγαινα σε κάτι πιο ενδιάμεσο. Δες και πράξε, όπως σου αρέσει περισσότερο. Ευχαριστώ Γιώργο. Ναι, θα το κάνω semigloss το CF στο πάτωμα. Όσον αφορά το χρώμα, δεν νομίζω να το πέτυχα, σίγουρα διαφέρει από το rosso-corsa συγκρίνοντας το με το χρώμα που έχω βάψει την 348ts (δεν της έχω περάσει ακόμη βερνικι) αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, οπότε θα συνεχίσω με αυτό. Να δούμε πως θα δείχνει και μετά το βερνίκι. Ευχαριστώ και πάλι!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 26, 2020 19:36:35 GMT 2
Ναι, μόνο το βερνίκι μπορεί να δείξει τη δουλειά που έχεις κάνει στο υπόστρωμα. Σκέψου ένα μοντέλο με μεταλλικό κόκκο ή πέρλα, πως είναι πριν και μετά το βερνίκωμα. Θεωρώ πως κάτι ανάλογο, σε μικρότερο φυσικά βαθμό, θα συμβεί κι εδώ. Εμένα καλό μου φαίνεται, πάντως.
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 26, 2020 20:53:22 GMT 2
Πόσα ανοιχτά μέτωπα που σε διατηρούν συνεχώς σε εγρήγορση Φάνη.
Ενδιαφέρον το χρυσαφί υπόστρωμα, είμαι περίεργος να δώ πως θα στρώσει πάνω του το κόκκινο, όπως επίσης και στην δουλειά σου πάνω στο ''ξύλο''.
Καλή συνέχεια φίλε! Ναι φίλε, πολλά ανοικτά, κάποια ευτυχώς έκλεισαν (340 Mexico, Ford GT40, XV1000 Virago) μαζί με την Monkey 125! Το καλό της καραντίνας! Εκτός από την F2007, υπάρχει ακόμη η 348TS και η F1 GTR Long Tail (λογικά αυτή θα ξαναεπιστρέψει στο επόμενο LeMans GB)! Το rosso corsa έπεσε, ας περιμένουμε και το βερνίκι να βγάλουμε τα τελικά συμπεράσματα, και αύριο θα βάψω το ξύλο!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 26, 2020 20:56:56 GMT 2
Ναι, μόνο το βερνίκι μπορεί να δείξει τη δουλειά που έχεις κάνει στο υπόστρωμα. Σκέψου ένα μοντέλο με μεταλλικό κόκκο ή πέρλα, πως είναι πριν και μετά το βερνίκωμα. Θεωρώ πως κάτι ανάλογο, σε μικρότερο φυσικά βαθμό, θα συμβεί κι εδώ. Εμένα καλό μου φαίνεται, πάντως. Ναι Γιώργο, ας περιμένουμε και το βερνίκι. Τις επόμενες ημέρες θα περάσω 1-2 ελαφρά χέρια 1κ για να αρχίσει ο μαραθώνιος με τις χαλκομανίες!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 30, 2020 13:00:10 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 30, 2020 20:36:21 GMT 2
Φανη με τον οργασμο που σε εχει πιασει θα προτεινα καθε μερα να περνας απο ενα παγκο των παιδιων να αναλαμβανεις τα δυσκολα σε ολους τους τομεις ....κ δεν θα χασεις ..
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 30, 2020 21:16:55 GMT 2
Φανη με τον οργασμο που σε εχει πιασει θα προτεινα καθε μερα να περνας απο ενα παγκο των παιδιων να αναλαμβανεις τα δυσκολα σε ολους τους τομεις ....κ δεν θα χασεις .. Χα, χα, ευχαρίστως Μιχάλη, όταν τελειώσει η καραντίνα!
|
|
|
Post by czt on May 1, 2020 11:36:51 GMT 2
Φανη εχω καποια κιτ με θεματακια σε περιμενω!!! Θα βαλω μπυρες στο ψυγειο πιτο γυρο φουλ και καλο φαγητο και θα στα δινω ενα ενα. Το βαψιμο μου αρεσε πολυ! Ετσι οπως βλεπω τα ταμιγια αρχιζω να αναζητω χρωματα τους πολυ ωραια ειναι.
Ξεχασα να πω ζητω η καραντινα!!!
|
|