|
Post by czt on Aug 22, 2019 10:11:48 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 22, 2019 10:19:40 GMT 2
Καλή αρχή Κωνσταντίνε! Θα αγοράσεις τα Marlboro Decals που δεν έχει το κιτ;
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 22, 2019 12:01:42 GMT 2
Πολύ ωραία επιλογή θέματος Κωνσταντίνε και καλό κιτ. Μ@lboro decals πρέπει να έχω ένα spare για την 310, οπότε θα κοιτάξω και θα στο φέρω στη συνάντηση. Καλή επιτυχία
|
|
|
Post by nektarios on Aug 22, 2019 12:06:08 GMT 2
Καλή αρχή κι από μένα, φίλε!
|
|
|
Post by czt on Aug 22, 2019 12:30:26 GMT 2
Καλή αρχή Κωνσταντίνε! Θα αγοράσεις τα Marlboro Decals που δεν έχει το κιτ; Φανή αν και δεν το είχα σκεφτεί μα πω την αλήθεια ο Γιώργος μας έδωσε την απάντηση ! θα προσθέσω αν θυμάμαι καλά που είναι η πρώτη χρόνια (1997) που σε κάποιους αγώνες δεν επιτρέπονταν οι διαφημίσεις καπνού. Τώρα όμως ούτε καπνίζουμε αλλά μόνο μοντελαρισμα και μαλμπορο φερραρι και οποίος θυμάται το έξυπνο east west που έκανε η maclaren. Πολύ ωραία επιλογή θέματος Κωνσταντίνε και καλό κιτ. Μ@lboro decals πρέπει να έχω ένα spare για την 310, οπότε θα κοιτάξω και θα στο φέρω στη συνάντηση. Καλή επιτυχία Πολύ σωστή επισήμανση που είχα παραλήψει! Σε ευχαριστώ πολύ! Καλή αρχή κι από μένα, φίλε! Φίλε νεκταριε σε ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by alex78 on Aug 22, 2019 17:35:26 GMT 2
Πολύ ωραίο θέμα Κωστή, καλή κατασκευή φίλε!
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 22, 2019 17:48:05 GMT 2
Καλό ξεκίνημα και του Κωνσταντίνου και του GB γενικώτερα!
|
|
|
Post by czt on Aug 24, 2019 11:11:20 GMT 2
Πολύ ωραίο θέμα Κωστή, καλή κατασκευή φίλε! Σε ευχαριστω πολυ Αλεξ! Ενα απο τα αγαπημενα μονοθεσια αλλα και περιοδος για την Φ1. Καλό ξεκίνημα και του Κωνσταντίνου και του GB γενικώτερα! Σε ευχαριστω πολυ συνονόματε αναμένουμε και τη δικια σου παρουσιαση.
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 9, 2019 17:04:39 GMT 2
Εξαιρετική επιλογή Κωνσταντίνε! Καλή επιτυχία!!!
|
|
|
Post by czt on Sept 10, 2019 10:10:01 GMT 2
Εξαιρετική επιλογή Κωνσταντίνε! Καλή επιτυχία!!! Σε ευχαριστω πολυ Αποστολε. Ευελπιστω να παρεις μερος και εσυ !
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 10, 2019 20:14:00 GMT 2
Εξαιρετική επιλογή Κωνσταντίνε! Καλή επιτυχία!!! Σε ευχαριστω πολυ Αποστολε. Ευελπιστω να παρεις μερος και εσυ ! Θα είμαι και γω μαζί σας!
|
|
|
Post by czt on Sept 10, 2019 20:26:06 GMT 2
Σε ευχαριστω πολυ Αποστολε. Ευελπιστω να παρεις μερος και εσυ ! Θα είμαι και γω μαζί σας! το διαπιστωσα μετα απο λιγο μετα χαρας! ευελπιστω να παρει παραταση και να ερθουν και αλλοι συμμετεχοντες σε αυτο το ενδιαφερον gb
|
|
|
Post by czt on Sept 21, 2019 23:48:32 GMT 2
Αν και οι υποχρεώσεις τρέχουν βρήκα λίγο χρόνο και ασταρωσα αλλά και κολληθηκαν κάποια κομμάτια. Ταυτόχρονα μέσω κάποιων φωτογραφιών προσπαθώ να βρω τις σωστές αποχρώσεις . Οι 2 αποχρώσεις χρυσού που έχω στο κελάρι είναι αυτές και έπαιξα και με το χρωμα τον σπρου που είναι και με τις αποχρώσεις ασταριου και χρώματος απόδοση. ( πρωτόγνωρο ε το έκανα και αυτό) . επισης βάφτηκαν τα ψυγεία και το τιμονι Φυσικά έγινε σκριμπαροαμα και τρίψιμο γραμμών καλουπιου. Σιγά σιγά λέω να εντάξω και δεύτερη φ310β για να γίνει το μονοθέσιο με τον έτερο τρελό οδηγό από την Ιρλανδία τον μεγάλο Εντι Ιρβαιν που για λίγο έχασε το πρωτάθλημα το 1999. Όντας απών ο Σουμαχερ λόγω ατυχήματος και σπασμένο πόδι.
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 22, 2019 5:45:02 GMT 2
Κωνσταντίνε, προσπάθησε να βγάζεις κοντινότερες φωτό γιατί οι κάπως μακρινές που βγάζεις δεν βοηθούν στον σχολιασμό της κατασκευής σου αφού δεν μπορείς να διακρίνεις τις λεπτομέρειες. Στην 3 φωτό με τα ασταρωμενα μέρη πάντως, το αστάρι φαίνεται αρκετά παχύ και τραχύ για να πέσει το χρώμα, οπότε αν δεν το έχεις κάνει ήδη, τρίψετε καλά και δες αν χρειάζεται επιπλέον δουλειά πριν το βάψιμο. Αυτή η προεργασία μαζί με τα ελαφρά χέρια βαψίματος είναι το κλειδί (για εμένα προσωπικά) για να έχεις μια καλή βάση πριν το βερνίκι! Καλή συνέχεια φίλε!
|
|
|
Post by czt on Sept 22, 2019 7:33:55 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φανη για το σχολιασμό! Αυτή τη φορά το ασταρι έγινε απο σπρέι και στο κάτω μέρος του μονοκοκ θέλει αρκετό τρίψιμο! Στο βαιπερ είχα ρίξει ασταρι με αερογραφο και έχει τεράστια διαφορά! Λέω να ξεκινήσω με 800 αρι η είναι πολύ τη λες φανη; Επίσης οι φωτογραφίες είναι μακριά κάπως για να χωρέσουν όλα . Πιστεύω και σκριμπαρισνα θα χρειαστεί γιατί 2 γραμμές χάθηκαν
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 22, 2019 10:04:35 GMT 2
Κωνσταντίνε η καρίνα (το δεξί κομμάτι στις φώτο σου) μαζί με τις βάσεις τις εμπρός αεροτομή, πρέπει να κολληθούν στο κεντρικό τμήμα του αμαξώματος, να στοκαριστούν οι ενώσεις τους και μετά να ασταρωθεί βαφεί. Καλή συνέχεια
|
|