|
Post by alex78 on Nov 5, 2019 14:55:46 GMT 2
Που να μην ήσουν και αγχωμένος δηλαδή....
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Nov 5, 2019 15:07:36 GMT 2
Σπατσιάλε
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 5, 2019 15:48:56 GMT 2
Ωραίος, Σάκη. Μπράβο καρντάση, το χάρηκα πραγματικά. Άκου τώρα, για το επιπλέον χέρι που λες. Το diamond της zero, έχει την τάση να δημιουργεί τρύπες όταν ψεκάσεις πάνω από επιφάνεια ήδη βερνικωμένη. Δεν συμβαίνει πάντα, αλλά είναι ο λόγος που το παράτησα κι έχω πάει σε άλλες λύσεις. Οπότε, θα σου πρότεινα να γυαλίσεις και τέλος. Εξάλλου, η επιφάνεια είναι άψογη οπότε δεν το χρειάζεσαι, οπότε ποιος ο λόγος για έξτρα ρίσκο. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Sakis on Nov 5, 2019 15:54:40 GMT 2
Θενκς Ζωρζ. Έχω το απλό και όχι το Diamond, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Έχεις δίκιο στο έξτρα ρίσκο, απλά ορμώμενος από έναν τύπο στο YouTube που κάνει δύο sessions βερνικώματος είπα να το δοκιμάσω. Τα μοντέλα του έχουν αρκετά βαθύ και ρεαλιστικό γυάλισμα, όμως δεν ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και με ένα χέρι. Με βάζεις σε σκέψεις τώρα...
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 5, 2019 16:58:26 GMT 2
Πολύ όμορφο Σάκη! Super! Καλά γυαλίσματα!
|
|
|
Post by Sakis on Nov 23, 2019 22:54:58 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 24, 2019 7:45:13 GMT 2
Συγχαρητήρια Σάκη. Πολύ όμορφο δείχνει. Περιμένουμε τις νέες φωτό. Ο Αγαπιος έχει απόλυτο δίκιο! Παραπονιόμαστε όταν δεν τελειώνουμε μοντέλα, να παραπονιόμαστε και όταν τα τελειώνουμε ακόμη και αν δεν είναι όπως εμείς θα θέλαμε (όχι ότι εγώ δεν το κάνω ) νομίζω κάνει την όλη διαδικασία πολύ αγχωτική και κουραστική! Απολαύσετε το λοιπόν στην όμορφη βιτρίνα και καρφί στο επόμενο!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 24, 2019 11:02:41 GMT 2
Σάκη, πέρα απ΄ τα συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα και τη χαρά της ολοκλήρωσης του κιτ (όλοι το χαρήκαμε κι ας σε πειράζουμε λίγο) το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι μοντέλισες μαζί με τον πιτσιρικά και φέρατε μαζί από ένα μοντέλο στην έκθεση. Προτείνω λοιπόν να φωτογραφήσεις κανονικά και την F40 και να την ανεβάσεις στα junior ώστε να χαρεί και να αποκτήσει κίνητρο για το επόμενο. Πολλά μπράβο και πάλι
|
|
|
Post by Sakis on Nov 24, 2019 11:41:26 GMT 2
Φάνη το χαίρομαι όσο δεν πάει. Ειδικά από τη στιγμή που είχα να προφέρω τη φράση "τελειωμένο κιτ" από το 2013. Έχοντας το μοντέλο στο ράφι ολοκληρωμένο και όχι σε κομμάτια στο κουτί του σε κάνει να ξεχνάς κάθε αβαρία ή σφάλμα και να το απολαμβάνεις με περισσή χαρά. Άσε που πήρα αέρα τώρα και τη λέω στους πάντες μπας και τελειώσουν και εκείνοι. Μιλάμε για θράσος τώρα...
Γιώργο είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη. Είναι σημαντική καμπή στη ζωή ενός μικρού παιδιού και μελλοντικού ενήλικα μια τέτοια εμπειρία ακόμα και αν δεν ασχοληθεί ποτέ ξανά. Μου δίνει μεγάλη χαρά που συμμετείχα σε αυτό και σε ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή σου σε αυτό!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 24, 2019 18:48:51 GMT 2
Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόλεεεεεεεεεεεεε!!!
|
|
|
Post by Sakis on Dec 9, 2019 12:23:07 GMT 2
Χρωστάω φωτογραφίες του τελειωμένου, σύντομα θα ξεχρεώσω.
|
|
|
Post by Sakis on Feb 19, 2020 16:23:57 GMT 2
Συνεχίζω να επιμένω πως θα ξεχρεώσω. Το ΣΚ θα παρω κινητό, μοντέλο και θα ξεχυθώ προς αναζήτηση ωραίου τοπίου. Ένα sneak peek όμως επιβάλλεται έτσι για να κρατιέται ζεστό το πάθος...
|
|
|
Post by alex78 on Feb 19, 2020 18:02:04 GMT 2
Το νού σου μόνο στα μπλόκα ....
|
|
|
Post by czt on Feb 20, 2020 21:56:44 GMT 2
Εκει που εισαι εχει φανταστικα τοπια!
|
|