spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Jan 2, 2019 22:49:43 GMT 2
Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια . Ενα απο τα βασικα προβληματα για τους αυτοκινηταδες και οχι μονο ειναι η κολλα που θα χρησιμοποιησουμε για τα διαφανα μερη. Ποια θα ειναι αυτη , ποσο θα κανει να στεγνωσει κλπ Εγω εχω ανακαλυψει το παρακατω και θελησα να το μοιραστω μαζι σας. Πραγματικα βοηθαει γιατι δΕΝ ΘΟΛΩΝΕΙ το σημαντικοτερο αλλα και σε 5 sec φωτιζοντας την αυτη κυριολεκτικα πετρωνει... Ελπιζω να σας φανει σημαντικο
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 2, 2019 22:58:49 GMT 2
Συνήθως χρησιμοποιώ εποξική, αλλά η πρόταση σου νομίζω ότι χρήζει δοκιμής.
Απο πού την προμηθευόμαστε? Και σε τι κόστος παίζει περίπου?
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Jan 2, 2019 23:09:51 GMT 2
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Jan 2, 2019 23:11:08 GMT 2
AAA και το σημαντικοτερο στοκάρει κιολας και τρίβεται άνετα ...
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 2, 2019 23:20:01 GMT 2
Τα έχω κι εγώ και επιβαιώνω. Είχα πάρει μια 5άδα από Κίνα για δοκιμή. Πολύ καλή εναλλακτική, όπως λέει και ο Σπύρος.
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 3, 2019 11:34:35 GMT 2
Και το υπεριώδες φώς παίδες πού θα το βρούμε;;;
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 3, 2019 12:50:52 GMT 2
Και το υπεριώδες φώς παίδες πού θα το βρούμε;;; Το έχει μέσα το σετάκι, Κωνσταντίνε. Είναι το μπλε τμήμα, πάνω από "στυλό" που περιέχει την κόλλα.
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 3, 2019 13:35:43 GMT 2
Ναι είναι καλή εναλλακτική λύση, το έχω στα υπόψιν. Εγώ προς το,παρόν χρησιμοποιώ τα παρακάτω
|
|
|
Post by czt on Jan 3, 2019 19:40:43 GMT 2
θα προσπεσω της ρεβελλ CONTACTA CLEAR TRANSPARENT PARTS GLUE δεν ειναι το τελειο αλλα κανει δουλεια επισης σπυρο και γιωργο ειχα παρει αυτη τη κολλα και δεν εμεινα ικανοποιημενος και παρα πολυ. αποψη μου παντα.
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Jan 3, 2019 21:44:14 GMT 2
Κωνσταντινε καλησπερα εννοειτε της ρεβελ ειναι πρωτη θεση στον παγκο, αλλα ξεχασα να πω το εξης σημαντικο. Η φωτοπολυμεριζομενη κολα (ετσι την λενε) πετρωνει μονο με το uv λαμπακι, αρα θελει λεπτες στρωσεις φωτισμα 5 με 10 sec ελεχγο την σκλυροτητα και επαναλαμβανω φωτισμα εαν χρειαστει πριν την επομενη στρωση κολας.Αυτες ειναι οδηγιες απο φιλο Οδοντιατρο που κανει με αντιστοιχο οδοντιατρικο υλικο το γνωστο σε ολους μας σφραγισμα. Η διαδικασια θελω να πω ειναι ιδια ...Σε διαφορετικη περιπτωση εαν βαλεις πολυ σε παχος κολλα η επιφανεια θα σκληρηνει αλλα απο κατω θα ειναι gel... Επισης οσο πιο δυνατο ειναι το φως απο το λαμπακι τοσο το καλυτερο και οσο πιο κοντα γινεται
|
|
|
Post by czt on Jan 3, 2019 22:06:59 GMT 2
Κωνσταντινε καλησπερα εννοειτε της ρεβελ ειναι πρωτη θεση στον παγκο, αλλα ξεχασα να πω το εξης σημαντικο. Η φωτοπολυμεριζομενη κολα (ετσι την λενε) πετρωνει μονο με το uv λαμπακι, αρα θελει λεπτες στρωσεις φωτισμα 5 με 10 sec ελεχγο την σκλυροτητα και επαναλαμβανω φωτισμα εαν χρειαστει πριν την επομενη στρωση κολας.Αυτες ειναι οδηγιες απο φιλο Οδοντιατρο που κανει με αντιστοιχο οδοντιατρικο υλικο το γνωστο σε ολους μας σφραγισμα. Η διαδικασια θελω να πω ειναι ιδια ...Σε διαφορετικη περιπτωση εαν βαλεις πολυ σε παχος κολλα η επιφανεια θα σκληρηνει αλλα απο κατω θα ειναι gel... Επισης οσο πιο δυνατο ειναι το φως απο το λαμπακι τοσο το καλυτερο και οσο πιο κοντα γινεται Να πω την αληθεια παρηγγειλα πριν λιγο μια απο το λινκ που εβαλεσ μπας και αυτη που ειχα παρει ηταν μουφα κλπ οταν θα ερθει θα μαθουμε.
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Jan 3, 2019 23:02:34 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Jan 4, 2019 11:32:32 GMT 2
με 3model η 9 model?
|