|
Post by Φάνης on Dec 11, 2018 17:38:58 GMT 2
Λυπάμαι Κωνσταντίνε. Παντως το κιτ, ενώ έχει καλή λεπτομέρεια, έχει πολλά προβλήματα προσαρμογής (αν αυτό είναι το πρόβλημα σου) και χρειαζόταν δραστικά μέτρα πριν το κόλλημα-βάψιμο των κομματιών. Νομίζω έχω δώσει παραπάνω τον σύνδεσμο μου με την κατασκευή μου, μέχρι την άτυχη στιγμή που το έριξα από τον πάγκο μου και διαλύθηκε! Είχα στεναχωρηθεί αρκετά γιατί είχα ρίξει και πολύ δουλειά στο aftermarket PE που είχα αγοράσει... Το ξεπέρασα γρήγορα όμως! Όπως και να έχει μην απογοητεύεσαι! Πάμε στο επόμενο!
|
|
|
Post by czt on Dec 12, 2018 2:04:12 GMT 2
Ναι είχα δει το λινκ Φανη, όπως λες ωραίο κιτ καλή λεπτομέρεια ΑΛΛΑ το χάσμα που έχει είναι απαράδεκτο και για τη τιμή του κιτ. Ότι και αν έκανα για να καλυφθούν οι πίσω θέσεις από τη καμπίνα δεν γινόταν με τίποτα δυστυχώς! Πρώτη φορά τακομ μάλλον και τελευταία . Να προσθέσω το χρωμα στα κομμάτια είναι διαφορετικό τα PE που χρησιμοποίησες ωραία ήταν έδιναν ωραίο αποτέλεσμα στο θέμα κόλες πλαστικού υπάρχει το ίδιο θέμα.
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 12, 2018 11:47:42 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Mar 6, 2019 23:38:36 GMT 2
Οπως καθε φορα η ελπιδα πεθαινει τελευταια υστερα απο επικοινωνια με την εταιρεια μου απεστειλαν τα σπρου που χρειαζομουν και παμε ξανα απο την αρχη σχεδον.Ενημερωτικα με το κοστος 1$ το σπρου πιο μεγαλο κοστος ειχαν τα μεταφορικα και τρακιν ναμπερ. αυτα για την ωρα σε λιγο ξανα στο παγκο το τρανσπορτερ
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 7, 2019 13:29:33 GMT 2
Οπως καθε φορα η ελπιδα πεθαινει τελευταια υστερα απο επικοινωνια με την εταιρεια μου απεστειλαν τα σπρου που χρειαζομουν και παμε ξανα απο την αρχη σχεδον.Ενημερωτικα με το κοστος 1$ το σπρου πιο μεγαλο κοστος ειχαν τα μεταφορικα και τρακιν ναμπερ. αυτα για την ωρα σε λιγο ξανα στο παγκο το τρανσπορτερ Ευχάριστα νέα, Κωνσταντίνε. Καλή επιτυχία
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 7, 2019 15:44:51 GMT 2
Καλή συνέχεια Κωνσταντίνε! Πολύ καλά νέα!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 9, 2019 22:36:14 GMT 2
Πάμε δυνατά, φίλε!
|
|