|
Post by gtziaf on Dec 31, 2016 13:21:22 GMT 2
Είσαι σφαίρα Αγάπιε. Πολύ όμορφα όλα. Απλά σκέφτομαι μήπως ήμουν λίγο συντηρητικός με την πάρτι σου, στον καζαμία
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 31, 2016 23:27:54 GMT 2
Το αρκουδάκι της ντούρασελ, κατά κόσμον Αγάπιος... Από τη μία έχουμε τον Σούπερ (admin) Γκούφη με τα φυστίκια του (κατά κόσμον Γιώργος), από την άλλη εσένα, τί να πω... Ο ρυθμός σου φίλε είναι άπιαστος!!! Καλή συνέχια!!! Καλή χρονιά φίλε!!! Απόστολος
|
|
|
Post by alex78 on Jan 1, 2017 13:49:33 GMT 2
Καλή Χρονιά Αγάπιε! Πολύ ωραία δουλειά με καθαρά βαψίματα! Το οτι έχεις πλέον καθιερώσει με 2 updates να βγάζεις ολόκληρα wip's πραγματικά με ξεπερνάει φίλε....
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 17, 2017 22:46:06 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εξαφανισμένος τελευταία λόγω προσωπικών θεμάτων και έλλειψης όρεξης για απντέιτ. Παρόλα αυτά το μοντέλο συνέχιζε να δουλεύεται με τις εκάστοτε στραβές, ίσιες κτλ. Ωραία δουλειά Αγάπιε, και πολύ χρήσιμη / διαφωτιστική (για μένα) παρουσίαση! [Βεβαίως, το οτι εσύ κοντεύεις να το τελειώσεις - και αυτό - κι εγώ δεν το άρχισα ακόμη, είναι ένα άλλο θέμα..] Καλή συνέχεια, φίλε, και Καλή Χρονιά! Υ.Γ.: Κομνηνέ, το σχόλιο για τη μη αποχρωμίωση των εξατμίσεων έκανες πολύ καλά που το ανέφερες, γιατί μου δίνει επιχείρημα για τη μη αποχρωμίωση των δικών μου! Νεκ λυπάμαι που ξέφυγα πάλι από τα επεξηγηματικά, και οι επόμενες φωτο θα είναι λίγες, αλλά ότι θέλεις εδώ ήμαστε μιλάμε. Είσαι σφαίρα Αγάπιε. Πολύ όμορφα όλα. Απλά σκέφτομαι μήπως ήμουν λίγο συντηρητικός με την πάρτι σου, στον καζαμία Γιώργο τα παμε και τηλεφωνικώς, θενκ γιου. Συντηρητικός ήσουν καθώς το βλέπω να είναι το πρώτο και μόνο μοντέλο μου για το 17. Το αρκουδάκι της ντούρασελ, κατά κόσμον Αγάπιος... Από τη μία έχουμε τον Σούπερ (admin) Γκούφη με τα φυστίκια του (κατά κόσμον Γιώργος), από την άλλη εσένα, τί να πω... Ο ρυθμός σου φίλε είναι άπιαστος!!! Καλή συνέχια!!! Καλή χρονιά φίλε!!! Απόστολος Απόστολε σε ευχαριστώ φιλαράκι. Τον ρυθμό μου τον ματιάξατε και μου 'πεσε . Άσε που ξέρω και τους δικούς σου παλιούς ρυθμούς, που δεν τους φτάνω ούτε κατα διάνοια. Καλή Χρονιά Αγάπιε! Πολύ ωραία δουλειά με καθαρά βαψίματα! Το οτι έχεις πλέον καθιερώσει με 2 updates να βγάζεις ολόκληρα wip's πραγματικά με ξεπερνάει φίλε.... Άλεξ ευχαριστώ φίλε, ελπίζω να σου αρέσει και η συνέχεια. Στα του μοντέλου, έγιναν κάποιες δοκιμαστικές εφαρμογές των φαίρινγκ: Ετοιμάστηκε η τιμονόπλακα με τα grips: Και κάπου εδώ άρχισε η συναρμολόγηση: Ταυτόχρονα ετοιμάστηκαν τα φαίρινγκ: Κλείνοντας τελείωσαν οι δίσκοι και το καντράν: Αυτά προς το παρόν. Ελπίζω να ετοιμάσω σύντομα ένα ακόμα απντέιτ και να το κλείσω. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 20, 2017 12:00:04 GMT 2
Πολύ καλό Αγάπιε. Με αρέσει
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 20, 2017 12:48:16 GMT 2
Πάρα πολύ καλή και καθαρή δουλειά Αγάπιε, όσο για το γρήγορη, άς' το καλύτερα (εκέινο το "ταυτόχρονα" είναι ενδεικτικό...). Και η βάση - τρέλα ως προς το χρώμα και την υφή! (αλλά τη δικιά μου δεν την αντέχει... ) Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 21, 2017 14:57:44 GMT 2
Πανέμορφη δείχνει χάριν της καταπληκτικής σου δουλειάς, με το καλό να τελειώσει φίλε!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 22, 2017 22:26:08 GMT 2
Όμορφη και καθαρή δουλειά! Άντε, πάει κι αυτή! (Εγώ να δούμε πότε θα αρχίσω τη δική μου...) Ερώτηση 1: Οι δισκόπλακες με τι είναι βαμμένες; Ερώτηση 2: Η τρίτη συμμετοχή σου στο GB ποιά θα είναι; Καλά τελειώματα, φίλε!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 22, 2017 23:09:25 GMT 2
Καλησπερα σε ολους παιδιά, Χαίρομαι που σας άρεσε. Η αλήθεια είναι οτι πρόκειται για την πρώτη μου ντυμένη μηχανή και δείχνει πολύ επιβλητική.
Νεκτάριε, οι δίσκοι είναι με μαύρο αστάρι της alclad αν θυμάμαι σωστά.
|
|
|
Post by nektarios on Feb 23, 2017 13:31:08 GMT 2
Το αστάρι πολύ σωστά το θυμάσαι αλλά οι εξωτερικοί δακτύλιοι με τι είναι βαμμένοι;
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 23, 2017 15:28:54 GMT 2
Φωτοχαραγμένα ειναι ρε νεκ. :-p
|
|
|
Post by nektarios on Feb 23, 2017 23:04:06 GMT 2
Φωτοχαραγμένα; Ούτε καν πήγε το μυαλό μου προς τα εκεί!.. Εκτός του οτι δεν έχω σχεδόν καθόλου εμπειρία με τα ΡΕ, επιπλέον βλέποντας τα "νερά" του μετάλλου να ακολουθούν την καμπύλη του στεφανιού απέκλεισα κάθε τέτοιο ενδεχόμενο... Είναι ΡΕ ΟΟΒ ή μήπως τα έχεις επεξεργαστεί με ταχυτροχό;
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 24, 2017 10:46:15 GMT 2
Φωτοχαραγμένα; Ούτε καν πήγε το μυαλό μου προς τα εκεί!.. Εκτός του οτι δεν έχω σχεδόν καθόλου εμπειρία με τα ΡΕ, επιπλέον βλέποντας τα "νερά" του μετάλλου να ακολουθούν την καμπύλη του στεφανιού απέκλεισα κάθε τέτοιο ενδεχόμενο... Είναι ΡΕ ΟΟΒ ή μήπως τα έχεις επεξεργαστεί με ταχυτροχό; Απο τα αεροπλανα που φτιαχνεις δεν εχεις μπλεχτει με pe; να μπλεχτεις να δεις τη χαρα!!! Δε θα μπορεις να κρατησεις το κοστος στα μοντελα χαμηλο με τιποτα. :-D Στους συγκεκριμένους εγινε απλά ενα περασμα με ντουκοχαρτο με το χερι. Αγάπιος
|
|
|
Post by pkout on Feb 26, 2017 16:53:04 GMT 2
Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση! Πολύ ωραίο Αγάπιε, καλά κλεισίματα
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 26, 2017 18:39:06 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους παιδιά, Παύλο, χαίρομαι που σου άρεσε και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Η χοντρή έχει πλέον τελειώσει και πήρε τη θέση της στη βιτρίνα. Μπορείτε να δείτε μερικές φωτό παρακάτω και φυσικά πολλές περισσότερες στη gb gallery. Αυτά. Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 26, 2017 18:52:40 GMT 2
Μπράβο Αγάπιε, εξαιρετική... και με διαφορά στήθους που λένε!!! Ποια θα είναι η νάμπερ θρή;
|
|