|
Post by alex78 on Nov 28, 2016 0:46:34 GMT 2
Ο μοναδικόε περιορισμός που υφίσταται είναι σε παπιά, σκούτερ και τύπου τσόπερ μοτοσυκλέτες, τα υπόλοιπα συμμετέχουν κανονικά.Ο σκοπός του συγκεκριμένου gb πέραν της ευχαρίστησης, είναι να ''ανακαλύψει'' ο μοντελιστής τον 2τροχο κόσμο που ίσως δεν είχε την ευκαιρία μέχρι τώρα κάνει, οπότε και οι παραπάνω περιορισμοί τίθονται για να οριοθετηθεί στοιχειωδώς ένα g.b. Οπότε Απόστολε, Αγάπιε παίζεται μπαλίτσα κανονικά , Παναγιώτη δυστυχώς όχι (αν και βλέπω βρήκες ήδη εναλλακτική... ) και Κωσταντίνε ασφαλώς και μπορείς να συμμετέχεις με την H2R. Ήρθε λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να κατεβούν απο τα πάνω ράφια των ντουλαπών μας εκείνα τα αραχνιασμένα κουτιά που περιμέναν καρτερικά λίγη δημοσιότητα, πάμε δυνατά με πολλές συμμετοχές και διάθεση στα ύψη!!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 28, 2016 1:04:09 GMT 2
* Κομνηνέ το NSR 500 απο τα πιό ερωτεύσιμα κίτ αλλά τροχοπέδη τα ''σεντόνια'' που διαλύονται για πλάκα, μιά επανέκδοση σε συνεργασία με Cartograf θα διευκόλυνε πολύ τα πράγματα.
* Γίωργο με το καλό η άφιξη του θεριού φίλε μου.
* Απόστολε ''παπουδολάτρη'' μου περιμένουμε τα σύνηθη σεμινάρια σου.
* Παναγιώτη θεματάρα φίλε, δεν σου κρύβω οτι το ''φλέρταρα'' έντονα, αλλά όταν είδα την τιμή του στα ράφια ψιλοξενέρωσα.
* Αγάπιε φαίνεται τίμιο κίτ με μπόλικη λεπτομέρεια φίλε.
|
|
|
Post by nektarios on Nov 28, 2016 10:22:00 GMT 2
Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η συμμετοχή μου: [Honda CBR 1100 "Super Blackbird" με τα αγωνιστικά χρώματα της "With Me" Professional Racing Team] image hosting for forumsΚαλό GB σε όλους!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 28, 2016 11:57:56 GMT 2
Καλημερα σε ολους! Με ιδιεταιρη χαρα πραγματοποιειται το 1ο Μοτο GB μας!! Στο διαταυτα, οπως προειπε ο Αλεξης, οι εξης επιλογες σας ειναι εντος θεματολογιας Εγω δεν εχω αποφασισει ακομη αλλα συντομα θα μαθουμε ολοι! Καλες κατασκευες σε ολους!! ΥΓ: Ο Αλεξης, ο Κομνηνος και εγω ειμαστε στη διαθεση σας για οποιαδηποτε απορρια
|
|
|
Post by rawshooter on Nov 28, 2016 12:34:10 GMT 2
Αλέξη η αλήθεια είναι οτι και 'γω βλέποντας την τιμή έννοιωσα κάπως αλλά σκεφτόμενος οτι οι 12αρες Aoshima & Tamiya "πιάνουν" κοντά τα 35€ - 40€ είπα μέσα μου "Ok είναι και 9αρα όμως". Βέβαια η ποιότητα της είναι κατώτερη εκείνης της Aoshima ή της Tamiya αλλά δεν μπορούμε να τα 'χουμε όλα Μην ξεχνάμε οτι μια 9αρα Tamiya ξεπερνά τα 100€!!!! Πάντως ενώ η έταιρη 9αρα Agusta μ' αφήνει αδιάφορο, η Norton μου "μπήκε στο μάτι"
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 28, 2016 13:54:39 GMT 2
Εγω δεν εχω αποφασισει ακομη αλλα συντομα θα μαθουμε ολοι! Καλημέρα Χρήστο, Επειδή είχαμε συζητήσει για το κιτ που εψαχνες για το GB και πόσο δυσεύρετο ηταν πια και ακριβό, παίρνω το θάρρος να σου προτείνω να εξετάσεις σαν επιλογή και το παρακάτω κιτ το οποίο είναι θεωρώ εξίσου εντυπωσιακό αλλά και φτηνό (έρχεται σπίτι σου απο ebay με περίπου 26 ευρώ.) και έχει μεγάλες δυνατότητες αναβάθμισης χωρίς κανένα βελτιωτικό. Επίσης είναι εύκολο και σωστό (υπάρχουν πολλές έξυπνες λύσεις για το κατασκευαστικο του ωστε να το προχωρήσεις εύκολα και γρήγορα αποφεύγοντας κακοτοπιές) οι χαλκομανίες του τουλάχιστον σε αυτό που είχα εγώ φτιάξει δεν εσπαγαν και τοποθετηθηκαν χωρίς κανένα απόλυτος πρόβλημα.. Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω αν άλλαξε η ποιότητας τους στις επανεκδόσεις του κιτ στα χρόνια που μεσολάβησαν, αλλά και αυτό να συμβαίνει τώρα έχουμε τρόπους να το αντιμετοπισουμε. www.1999.co.jp/eng/image/10012136/10/0
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 28, 2016 16:17:31 GMT 2
Οπότε λεβέντες μου θα σας θαυμάζω μέχρι να έρθει το σερβίτσιο και να αρχίσω κι εγώ την Panigale με τα μπικικίνια της! Welcome to the club Σάκη! Ποιο μοντέλο και τι κλίμακα;
|
|
|
Post by Sakis on Nov 28, 2016 16:27:26 GMT 2
Καλώς σας βρήκα! Την 1199 S της Tamiya στην 1/12. Αρκετά μαρτυρώ με τα αυτοκίνητα που πιάνω οπότε τώρα θέλω απλά και όμορφα πράγματα.
|
|
|
Post by czt on Nov 28, 2016 16:33:40 GMT 2
Καλημέρα Κωσταντίνε! Κανένα πρόβλημα φίλε μου, όποτε βολευέται ο καθένας μας, εξάλλου τα χρονικά πλαίσια των gb είναι και λίγο ''τυπικά'', δε σημαίνει σώνει και καλά κοινή αφετηρία/τερματισμό. Πάρε τον χρόνο σου, δες τις πρώτες συμμετοχές των παιδιών εδώ, αποφάσισε με ποιό κίτ θα μας κάνεις παρέα και εδώ είμαστε όλοι πρόθυμοι για κάθε σου απορία. ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση.
|
|
|
Post by alex78 on Nov 28, 2016 16:44:27 GMT 2
Η δική μου συμμετοχή:
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 28, 2016 16:45:42 GMT 2
τώρα θέλω απλά και όμορφα πράγματα. Το αυτό επιθυμούμε κι εμείς σύντροφε!
|
|
|
Post by Sakis on Nov 28, 2016 16:54:39 GMT 2
τώρα θέλω απλά και όμορφα πράγματα. Το αυτό επιθυμούμε κι εμείς σύντροφε! Άσε τα σάπια κι έλα εργαστήρι. Βάζω καφέ...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 28, 2016 19:21:48 GMT 2
Η δική μου συμμετοχή: Πολυ ωραία μοτοσυκλέτα φιλαράκι ελπίζω η ιταλευρι να την έχει προσέξει..
|
|
|
Post by alex78 on Nov 28, 2016 19:30:26 GMT 2
Την έχω φίλε ήδη στημένη στον πάγκο και ξεκίνησα την προετοιμασία, επανέκδοση είναι με ότι αυτό συνεπάγεται, χοντροκομένη σε μερικά σημεία, η καρτέλα των decals φαίνεται να στέκεται καλά με δυνατότητα για livery 3 αναβατών, αλλά εδώ θα 'μαστε να τα λέμε...
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Nov 28, 2016 20:17:25 GMT 2
Παρούσα και η...γιαγιά της NSR500 του Κομνηνού! upload png
|
|
|