|
Post by Kομνηνοs on Nov 25, 2016 1:23:27 GMT 2
Καλησπέρα, επιτέλους ξεκινά ενα GB με θέμα την μοτοσυκλέτα και μάλιστα την αγωνιστική. Αλλα παρά την χαρά μου δεν μπορώ να κρύψω την έκπληξη και απογοήτευση μου για την μη συμμετοχή των gp μοτοσυκλετών. Δεν είχα καταλάβει οτι υπάρχει περίπτωση να εξαιρεθούν ειδικά σε ενα GB που αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές, και εντάξει εγω αν και ειχα σκοπό να φτιάξω ενα 500αρι gp θα βρω κάτι άλλο να φτιάξω που να πληρεί τις προϋποθέσεις, όμως πιθανολογώ πως τουλάχιστον δυο άτομα θα σκεφτούν σοβαρά να μην συμμετέχουν τελικά λόγο της εξαίρεσης αυτής. Καταλαβαίνω πως αφού ανακοινωθηκαν οι κανόνες ίσως δεν θα έπρεπε να το γράφω αυτό αλλά ο λόγος που το κάνω δεν είναι για να αλλάξω ντε και καλα τους κανόνες, απλά πιστεύω πως εκτός ίσως από τα άτομα, δραματικά περιοριζονται και οι επιλογές θεμάτων μια που οι gp μοτοσυκλέτες είναι με διαφορά οι πολυπληθεστερες υπό κλίμακα. Πάντα φιλικά Κομνηνός.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 25, 2016 9:43:25 GMT 2
Καλησπέρα, επιτέλους ξεκινά ενα GB με θέμα την μοτοσυκλέτα και μάλιστα την αγωνιστική. Αλλα παρά την χαρά μου δεν μπορώ να κρύψω την έκπληξη και απογοήτευση μου για την μη συμμετοχή των gp μοτοσυκλετών. Δεν είχα καταλάβει οτι υπάρχει περίπτωση να εξαιρεθούν ειδικά σε ενα GB που αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές, και εντάξει εγω αν και ειχα σκοπό να φτιάξω ενα 500αρι gp θα βρω κάτι άλλο να φτιάξω που να πληρεί τις προϋποθέσεις, όμως πιθανολογώ πως τουλάχιστον δυο άτομα θα σκεφτούν σοβαρά να μην συμμετέχουν τελικά λόγο της εξαίρεσης αυτής. Καταλαβαίνω πως αφού ανακοινωθηκαν οι κανόνες ίσως δεν θα έπρεπε να το γράφω αυτό αλλά ο λόγος που το κάνω δεν είναι για να αλλάξω ντε και καλα τους κανόνες, απλά πιστεύω πως εκτός ίσως από τα άτομα, δραματικά περιοριζονται και οι επιλογές θεμάτων μια που οι gp μοτοσυκλέτες είναι με διαφορά οι πολυπληθεστερες υπό κλίμακα. Πάντα φιλικά Κομνηνός. Κομνηνέ, έτσι είχα καταλάβει από την κουβέντα. Μάλλον έκανα λάθος. Δεν υπάρχει πρόβλημα να αλλάξει φυσικά. Επίσης, η δουλειά μου είναι να φτιάξω τη βάση δεδομένων για να κουμπώσει το GB. Τα κειμενάκια είναι ενδεικτικά για να γίνει η αρχή. Π.χ. και την ημερομηνία αυθαίρετα την έβαλα μέχρι να κουμπώσει το όλο θέμα, να γίνουν τα μπανεράκια και τότε θα στηθεί τελικά το πράγμα. Αυτές τις επεμβάσεις στους κανονισμούς, τα γραφικά κλπ, τις κάνετε εσείς οι υπεύθυνοι του GB. Νόμιζα ότι ήταν κατανοητό, οπότε δεν υπάρχουν λόγοι απογοήτευσης. Καλό GB να έχουμε
|
|
|
Post by alex78 on Nov 25, 2016 13:00:05 GMT 2
|
|
|
Post by LUNATIC on Nov 25, 2016 16:35:20 GMT 2
Aφου κανατε και τις τελευταιες ρυθμισεις,ανοιξτε το το ρημαδι το θεμα για να ερθω και εγω... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Γατακια.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 25, 2016 19:56:16 GMT 2
Aφου κανατε και τις τελευταιες ρυθμισεις,ανοιξτε το το ρημαδι το θεμα για να ερθω και εγω... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Γατακια. Ταλενταρα μου ανυπόμονη!! Το θέμα είναι ανοιχτό ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΕ!! και μπορείς επιτέλους να μας δείξεις την πυρηνική σου κεφαλή..Ανυπομονούμε. Υ.Γ Βλέπω απο το αβαταρ σου οτι πήρες επιτέλους ενα μηχανάκι κατάλληλο για τις ικανότητες σου..χαχα Τι διάολο..με αυτό θα καταφέρεις να ακουμπήσεις γόνατο κάτω !!!.... ΑΑΑΑΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥχαχαχα (το γελιο του ΜΑΜ ΡΑ απο το θαντερκατς)
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 25, 2016 20:18:49 GMT 2
Καλησπέρα, επιτέλους ξεκινά ενα GB με θέμα την μοτοσυκλέτα και μάλιστα την αγωνιστική. Αλλα παρά την χαρά μου δεν μπορώ να κρύψω την έκπληξη και απογοήτευση μου για την μη συμμετοχή των gp μοτοσυκλετών. Δεν είχα καταλάβει οτι υπάρχει περίπτωση να εξαιρεθούν ειδικά σε ενα GB που αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές, και εντάξει εγω αν και ειχα σκοπό να φτιάξω ενα 500αρι gp θα βρω κάτι άλλο να φτιάξω που να πληρεί τις προϋποθέσεις, όμως πιθανολογώ πως τουλάχιστον δυο άτομα θα σκεφτούν σοβαρά να μην συμμετέχουν τελικά λόγο της εξαίρεσης αυτής. Καταλαβαίνω πως αφού ανακοινωθηκαν οι κανόνες ίσως δεν θα έπρεπε να το γράφω αυτό αλλά ο λόγος που το κάνω δεν είναι για να αλλάξω ντε και καλα τους κανόνες, απλά πιστεύω πως εκτός ίσως από τα άτομα, δραματικά περιοριζονται και οι επιλογές θεμάτων μια που οι gp μοτοσυκλέτες είναι με διαφορά οι πολυπληθεστερες υπό κλίμακα. Πάντα φιλικά Κομνηνός. Κομνηνέ, έτσι είχα καταλάβει από την κουβέντα. Μάλλον έκανα λάθος. Δεν υπάρχει πρόβλημα να αλλάξει φυσικά. Επίσης, η δουλειά μου είναι να φτιάξω τη βάση δεδομένων για να κουμπώσει το GB. Τα κειμενάκια είναι ενδεικτικά για να γίνει η αρχή. Π.χ. και την ημερομηνία αυθαίρετα την έβαλα μέχρι να κουμπώσει το όλο θέμα, να γίνουν τα μπανεράκια και τότε θα στηθεί τελικά το πράγμα. Αυτές τις επεμβάσεις στους κανονισμούς, τα γραφικά κλπ, τις κάνετε εσείς οι υπεύθυνοι του GB. Νόμιζα ότι ήταν κατανοητό, οπότε δεν υπάρχουν λόγοι απογοήτευσης. Καλό GB να έχουμε Οκ Τζορζ το σωσες στο παρα πεντε, γλυτωνεις την εκτελεση..Προς το παρον!!
|
|