|
Post by gtziaf on Jul 8, 2016 10:17:43 GMT 2
Δε θα ηθελα να σε στεναχωρησω αλλα ο χρονος θα ειναι πολυ περιορισμενος. Οταν με το καλο παει βρεφονηπιακο τοτε θα εχεις δυνατοτητα. Παντα φιλικα και εκ πειρας τα λεω Γιωργο. Καποιες στιγμες ειναι μοναδικες! Αναμενο σχετικο ποστ για μετακομησεις! Αυτά είναι θέματα χαράς όχι στεναχώριας φίλε μου. Είμαι προετοιμασμένος, αλλά δεν είμαι και από αυτούς που τα παρατάνε εύκολα, οπότε θα το παλέψουμε αλλά από εκεί πουν δεν επηρεάζεται η οικογένεια. Για τη μετακόμιση δεν έβγαλα φώτο, ήταν αδύνατον λόγω χρόνου.
|
|
|
Post by czt on Jul 8, 2016 13:14:46 GMT 2
Δε θα ηθελα να σε στεναχωρησω αλλα ο χρονος θα ειναι πολυ περιορισμενος. Οταν με το καλο παει βρεφονηπιακο τοτε θα εχεις δυνατοτητα. Παντα φιλικα και εκ πειρας τα λεω Γιωργο. Καποιες στιγμες ειναι μοναδικες! Αναμενο σχετικο ποστ για μετακομησεις! Αυτά είναι θέματα χαράς όχι στεναχώριας φίλε μου. Είμαι προετοιμασμένος, αλλά δεν είμαι και από αυτούς που τα παρατάνε εύκολα, οπότε θα το παλέψουμε αλλά από εκεί πουν δεν επηρεάζεται η οικογένεια. Για τη μετακόμιση δεν έβγαλα φώτο, ήταν αδύνατον λόγω χρόνου. Τεραστια χαρα να προσθεσω ! Στη μεταφορα τα εβαλες σε κουτι και βαμβακη η καποιο αλλο τροπο?
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 8, 2016 13:44:29 GMT 2
Τεραστια χαρα να προσθεσω ! Στη μεταφορα τα εβαλες σε κουτι και βαμβακη η καποιο αλλο τροπο? Σε κουτιά γεμισμένα με αφρολέξ "γαριδάκια" και βάση σφουγγάρι ή πετσέτα, για τους κραδασμούς στα 300χλμ της μετακίνησης. Γενικά μεταφέρθηκαν 50+ έτοιμα μοντέλα, με απώλειες ένας τροχό, 2 καθρέπτες, 2 υαλοκαθαριστήρες και μια εξάτμιση σε λεμανίτικη κατασκευή.
|
|
|
Post by czt on Jul 8, 2016 14:05:40 GMT 2
Τεραστια χαρα να προσθεσω ! Στη μεταφορα τα εβαλες σε κουτι και βαμβακη η καποιο αλλο τροπο? Σε κουτιά γεμισμένα με αφρολέξ "γαριδάκια" και βάση σφουγγάρι ή πετσέτα, για τους κραδασμούς στα 300χλμ της μετακίνησης. Γενικά μεταφέρθηκαν 50+ έτοιμα μοντέλα, με απώλειες ένας τροχό, 2 καθρέπτες, 2 υαλοκαθαριστήρες και μια εξάτμιση σε λεμανίτικη κατασκευή. Μικρες απωλειες. Ευχαριστω για την ενημερωση γατι θα μου χρειαστει πιστευω!
|
|