Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 16, 2016 14:24:32 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2016 15:42:30 GMT 2
Τζορτζ, στο 1.16 ειναι η πολ στα Μεγαρα Φοβερος ο παγκος σου! Λαμπει! Ετσι θα γινω και εγω αν κανω παιδι? Χρησταρα μαγικα ειναι δυσκολο να πραγματοποιηθουν οταν μοντελιστης και μοντελο βρισκονται σε διαφορετικο χωρο Θα συνεχισω απο βδομαδα με τον κανονισμο σουπερ-ραλυ btw φιλοι Φεραριστι, για πρωτη φορα στην ιστορια σας συμπονω, για την στιαπού που επαιξε η Φορντ, η οποια δουλεψε τους παντες κανοντας σαντμπαγκινγκ εδω και εξι μηνες για να καταφερει να κερδισει την αφαιρεση ορισμενων κιλων. Και οι φωστηρες τσιμπησαν και πηγαν και εδωσαν και νεα αφαιρεση μποντιλαϊν μετα το τεστ γουικεντ οπου τα Φορντ ειχαν βγει βολτα στην παραλιακη με κατεβασμενα τζαμια και ταριφοχερο εξω. Και απο εκει που ηταν πιο αργα και απο Φιεστα 1.0 ecoboost τωρα εκαναν στο χαλαρο 1-2-4-5 και ψαχνεστε. Αχ!!! Που ειναι οι παλιες καλες εποχες της Ferrari International Assistance!?! Α μπιεντότ Χαχα, διορθώθηκε Μητσάρα. Άρχισε να βγάνει η κούραση, μου φαίνεται Αυτό που βλέπεις δεν είναι ο πάγκος, είναι το γραφείο... Εξ' ου και το τισερ ενδοσχολικές απολυτήριες εξετάσεις ΑΕΠΠ περιόδου Μαΐου - Ιουνίου, πάνω στο λαπιτόπι. Ο πάγκος είναι απέναντι και ναι, είναι καθαρός και τακτοποιημένος . Όταν κάνεις παιδί, δεν θα έχεις πάγκο... Γιατί νομίζεις μετακομίζω, για να πάμε σε σπίτι χωρίς πάγκο εργασίας Άσε που στα GT, για να ομαλογκαριστεί το αυτοκίνητο πρέπει να έχει καμιά κατοσταριά πωλήσεις το δρόμου. Το Φορντ δεν ξεκίνησε να παράγεται ακόμη Κότσους μας πιάσανε σσσε λέω. Αλλά, δεν πειράζει, είμαστε καλά παιδιά και τους παίζουμε.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 16, 2016 20:35:38 GMT 2
Εδω τα δοκιμαστικα και ο αγωνας live Και εδω οι χρονοι ζωντανα. live time
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2016 23:16:19 GMT 2
Κόκκινη σημαία και μαγείες από το safety car!
|
|
|
Post by jvolume on Jun 17, 2016 6:42:59 GMT 2
Κόκκινη σημαία και μαγείες από το safety car! αυτά είναι!!! ψιχάλα ήταν αυτη?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 17, 2016 9:21:55 GMT 2
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 17, 2016 13:10:28 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου!!!! Μπήκαν και οι λευκές λωρίδες στον "ουρανό" της καμπίνας. Σειρά είχε το klearcote lacquer της Zero Paints ώστε να γυαλίσει και να "σφραγίσουν" χρώμα και σήματα. Μετά απο 8 ώρες κλεισμένο ερμητικά σε τάπερ (για την σκόνη) αφαιρέθηκαν οι μάσκες κτλ οπότε και είναι έτοιμο το αμάξωμα. Τώρα επόμενο στην λίστα το εσωτερικό......Ελπίζω να το προλάβω στις επόμενες 7-8 ώρες που έχω στην διάθεση μου :/
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2016 21:46:46 GMT 2
Ωραία Παναγιώτη... Πάμε στα δικά μας τώρα. Η S27 είναι μια αλλοπρόσαλλη εταιρεία, της οποίας τα κιτ έχουν διπλή προσωπικότητα. Αλλού πάνε ρολόι και σε άλλα σημεία, πιθανά και απίθανα, έχουν εφαρμογή για τα λιοντάρια. Για παράδειγμα οι ομφαλοί που δεν ταιριάζουν με τις ζάντες. Μετά από το απαραίτητο τρίψιμο, οπου επιστρατεύτηκε ο ταχυτροχός, μάσκαρα με καλαμάκι το μπουλόνι που δεν θέλει βάψιμο. Έγινε ένα wash και ιδού ο τροχός... Στα πρώτα χρονομετρημένα, όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το γυάλισμα. Στα βραδινά δοκιμαστικά, αφού έκανα διάλειμμα για ρετσίνες και μέρος του "φιλικού" Γερμανία - Πολωνία, λέρωσα τον πάγκο και τα χέρια μου (έτσι για να μην μας γλεντάει ο παπαραδιενεργός ) μήπως και προλάβω να καθαρίσω τα μεταλλικά κομμάτια του κιτ. Αυτά προς το παρόν. Αύριο στις 10.00 έχει warm-up και στις 4 ξεκινάει ο αγώνας. Ελπίζω να τον σχολιάζουμε παρέα
|
|
|
Post by jvolume on Jun 17, 2016 23:11:58 GMT 2
καλησπέρα σε όλους Βλέπω ότι η ομάδα πάει καλά. Ελπίζω να έχουμε και αρκετούς τερματισμούς την Κυριακή! Τα τουότα ανάμεσα στα γερμανικά αδελφάκια? Λέτε Αν και πορσάκιας μακάρι να το σηκώσει ο Ιάπωνας.... Οι κορβέτες και αυτές το παίζουν ψόφιοι κοριοί? Στα της κατασκευής μας τώρα. Αν και φέτος υπολόγιζα ότι θα είχα ένα πολύ χαλαρό GB με σίγουρο τερματισμό, κάτι επαγγελματικά ζόρια σε συνδυασμό με τη σχετική δυσκολία του εγχειρήματος της μετατροπής καθώς και οι μειωμένες μου (πλέον) αντοχές σε ξενύχτια και πρωινά ξυπνήματα με έφεραν πίσω χρονικά. Όμως, τόσο στο πνεύμα του αγώνα όσο και στο αντίστοιχο του GB μας δεν χωράει η έννοια της εγκατάλειψης αμαχητί. Κάτι τέτοια μας κάνουν να γουστάρουμε περισσότερο!!! και ο πόνος μόλις ξεκίνησε....................... Μια βοήθεια στο πόνημα 962, από τις οδηγίες της studio27. Γιάννη η πιο εύκολη λύση νομίζω είναι να πας για την έκδοση του 1987. Αν καταφέρεις να χρησιμοποιήσεις το πάτωμα της 956, θα γλιτώσεις λίγο κοπτοραπτική. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Οι χαλκομανίες της Studio 27 που έχω δίνουν τρεις versions της ομάδας για το Λε Μαν (87-88-89). Την έκδοση του 89 την ξεχνάω αφού δεν έχω για αυτήν ζάντες και πάω στις άλλες δύο. Σε αυτές τις δύο χρονιές έτρεξε στον αγώνα το ίδιο σασί και πήρε μια 4η (1987) και μια 8η θέση (1988). Οι πληροφορίες από εδώ: www.racingsportscars.com/chassis/photo/962-118CK-3.htmlwww.racingsportscars.com/photo/1988/Le_Mans-1988-06-12-011b.jpgwww.racingsportscars.com/photo/1987/Le_Mans-1987-06-14-011.jpgΣε φώτο που βρήκα, η έκδοση του 88 έχει διαχύτη μεγάλο ενώ του 87 όχι. Άρα πάω μόνο για αυτήν την έκδοση. Τώρα το πάτωμα της 956 δε κάνει για το πρόζεκτ γιατί είναι πιο κοντό από αυτό της 962 και δε ταιριάζει με το καπάκι της 962. Εδώ και φώτος από τις διαφορές στα δύο πατώματα. Στη συνέχεια βούτηξα το καπό της 956 σε υγρά φρένων για να ξεβάψει και έτσι αποκαλύφθηκε το κίτρινο χρώμα του. Έκοψα, ίσως περισσότερο από όσο θα έπρεπε, τον διαχύτη της 962 και προσαρμόστηκε ο διαχύτης της 956 με τους κομμένους θόλους της 962. Παράλληλα, με φύλλο πλαστικό προσάρμοσα τον διαχύτη, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι έκανα καλά, αλλά μετά την απομάκρυνση από το ταμείο..... Εχθές το βράδυ κατάλαβα ότι είχε φτάσει Πέμπτη και ακόμα στοκάρω και τρίβω οπότε αναγκάστηκα να αφήσω το κονσεπτ και να πάω στο back up σχέδιο με την 962 της ρεβελλ με τα, 26 χρονών!!!!, σήματα Blaupunkt από το αντίστοιχο κιτ της Ταμιγια που χρησιμοποίησα για την Leyton House. Το κιτ δουλεμένο από καιρό, λογικά αύριο πρωί θα βαφτεί άσπρο και το βραδάκι μαζί με τον αγώνα θα βάλω τα decals.....αν αντέξουν μιας και πέρασαν και ένα τετράμηνο στον ήλιο για να ξεκιτρινήσουν!!! Καλό αγώνα να έχουμε.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2016 6:28:21 GMT 2
Λεμανίντες μου καλημέρα... Γιάννη, πολύ αναλυτική παρουσίαση και εντυπωσιακή πρόοδος. Το θέμα revell-hasegawa 962 το έχεις δουλεμένο στην προπόνηση, οπότε δεν σε φοβάμαι. Φίνγκερς κροσντ για τα ντέκαλς και πάμε για τερματισμό. Αν είναι να αποθήκευσής την λέυτον 962, βγάλε τις χαρτοταινίες που προστατεύεις τα τζάμια της tamiya, γιατί συμβαίνει, σε ορισμένες περιπτώσεις, να αφήνουν υπολείμματα αν μένουν καιρό πάνω σε μια επιφάνεια. Χτες έγινε δουλειά με το εσωτερικό (κάποια στιγμή και οι φώτος), οπότε πρωινό ξύπνημα για να κόψουμε τα vacformed τζάμια (να θυμηθώ να το γράψω στο τι δεν μου αρέσει, όταν βρω χρόνο να ποστάρω κι εγώ στο συγκεκριμένο θέμα του φόρουμ μας ). Μετά πάμε για τα μαυρα του αμαξώματος, πλαίσια παραθύρων κλπ. Είμαστε σε επαφή
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2016 14:46:54 GMT 2
Πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας θα εκκινήσει ο αγώνας, λόγω της βροχής στην πίστα...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 18, 2016 15:10:34 GMT 2
O Μπραντ Πιτ που κολαει?!?
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2016 15:29:28 GMT 2
O Μπραντ Πιτ που κολαει?!? ιδίως χωρίς την αντζελίνα... Εμείς τα Rebellion αρχίσαμε τις επισκέψεις στα πιτ. Ο Νταλμάς στο SC, έχει πολύ γρήγορο ρυθμό ; Ο καντέμης ο Heidfeld...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 18, 2016 15:45:02 GMT 2
Ωωωωω γιατρε μου!!!! Το ρεμπελιον ειναι φτιαγμενο να πηγαινει μονο φλατ ουτ
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2016 15:50:04 GMT 2
Ωωωωω γιατρε μου!!!! Το ρεμπελιον ειναι φτιαγμενο να πηγαινει μονο φλατ ουτ Περιμένουν να τελειώσουν τα δοκιμαστικά στο Μπακού ;
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2016 16:01:49 GMT 2
Πέρασε το Τoyota!!! Παρέλαση κάνουν τα 911 τη βροχή!
|
|