|
Post by gtziaf on Feb 8, 2016 18:02:19 GMT 2
Νεκ, μια χαρά είναι η εξάτμιση. Όλα πολύ-πολύ καλά. Περιμένω να δω βαλβίδες στις ζάντες, wash γύρω - γύρω στο μπουλόνι κλπ... Επίσης βάψε τις βίδες στο πάτωμα - ανάρτηση, δεν είναι όμορφο να είναι μαύρες. Άντε καρντάσι
|
|
|
Post by nektarios on Feb 9, 2016 13:29:37 GMT 2
Είμαι πολύ χαρούμενος που σου άρεσε η εξάτμιση, γιατί προσωπικά την θεωρούσα "ό,τι νά'ναι"... Αυτά που περιμένεις να δεις, θα τα δεις! Τις βαλβίδες τι χρώμα προτείνεις να τις κάνω;
|
|
|
Post by nektarios on Feb 11, 2016 8:53:14 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 11, 2016 17:45:36 GMT 2
Νεκ, για τον Σεπτέμβριο μένουν όλοι, μετά βλέπουμε Πολύ καλύτερο το σασί, όσο για τις ζάντες σε εμπιστεύομαι καθώς το κόκκινο στις φωτογραφίες αποτυπώνεται όπως να 'ναι. Η δική μου πρόσφατη εμπειρία, με τα καθίσματα της F40 είναι ενδεικτική. Τώρα η βαλβίδα είναι πολύ παχιά. Ζεσταμένο και τεντωμένο πλαστικό είναι μια χαρά Καλή συνέχεια
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 11, 2016 19:22:06 GMT 2
Νεκτάριε τα πας περίφημα!!! Οι βαλβίδες είναι λίγο τροφαντές... Το ΖΤΠ θα σου δώσει πολύ καλή λύση για βαλβίδες αέρα στην συγκεκριμένη κλίμακα! Καλή συνέχεια! Απόστολος
|
|
|
Post by nektarios on Feb 12, 2016 11:13:29 GMT 2
Φίλοι μου Γιώργο και Απόστολε, σας ευχαριστώ πολύ! Για τις βαλβίδες έχετε δίκαιο, είναι κάπως υπερβολικές, ελπίζω τον Σεπτέμβριο να τα πάω καλύτερα!... Η ειρωνεία είναι οτι αρχικά είχα σκεφτεί να χρησιμοποιήσω μήκη από πλαστικό "κρίκο" από ταμπελάκι των καινούριων ρούχων, αλλά δεν το έκανα επειδή φοβήθηκα μήπως δεν θα φαινόταν αρκετά...
|
|
|
Post by alex78 on Feb 21, 2016 2:24:21 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά σε σασί & ζάντες!!
|
|
|
Post by manos13 on Feb 22, 2016 0:25:45 GMT 2
Προχωράει ωραία
|
|
|
Post by nektarios on Feb 22, 2016 8:26:21 GMT 2
Φίλοι μου Αλέξη και Μάνο, σας ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 24, 2016 13:30:40 GMT 2
Φίλοι μου, χαίρετε! Το σημερινό update είναι αφιερωμένο στο εσωτερικό του οχήματος. Πριν από οτιδήποτε άλλο, έγινε μια εκτεταμένη τροποποίηση στο εσωτερικό των θυρών, καθώς η Hasegawa δεν έδινε ουσιαστικά καμία λεπτομέρεια. Επίσης, έγιναν μερικές βελτιώσεις, όπως η προσθήκη των δυο μικρών κυκλικών οργάνων στο ταμπλώ (από το spare box) και του μεταλλικού "πατακιού" (από αυτοκόλλητο αλουμινόχαρτο) για τον οδηγό, ενώ κατασκευάστηκε (από φύλλο διαφάνειας) ο σκελετός των πεντάλ, επάνω στον οποίο κολλήθηκαν μεταλλικά πεντάλ από σετ της Hobby Design. Και τέλος έγινε η συναρμολόγηση. Στο επόμενο update προβλέπεται να ολοκληρωθεί το εσωτερικό, με την προσθήκη του καθίσματος (και των ζωνών ασφαλείας), του roll cage, κ.λπ. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσοχή σας!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 4, 2016 15:04:41 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 6, 2016 11:14:42 GMT 2
Νεκ πολύ ωραίο το εσωτερικό και σίγουρα έδειξε με τα διάφορα περιφερειακά. Για τις ζώνες, για να το ξέρεις την επόμενη φορά, πιάνουν χιαστί και όχι παράλληλα. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by nektarios on Mar 6, 2016 22:34:05 GMT 2
Γιώργο, σε ευχαριστώ! Για τις ζώνες έχεις δίκαιο. Η ειρωνεία είναι οτι αυτό που γράφεις το ήξερα (το είχα διαβάσει πολύ πρόσφατα στο φόρουμ!), αλλά όταν τοποθετούσα τις ζώνες το ξέχασα... Καταραμένο Αλτσχάιμερ...
|
|
|
Post by alex78 on Mar 8, 2016 14:57:06 GMT 2
Νεκτάριε τα κατασκευάζεις/παρουσιάζεις με ένα μοναδικό τρόπο που φαίνονται απλά και εύκολα ενώ δεν είναι και τόσο. Αποτελεσματικός & ουσιώδης όπως πάντα φίλε μου, καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 8, 2016 18:39:04 GMT 2
Φίλε Αλέξη, σε ευχαριστώ πολύ για το θετικό σχόλιο! Τα πραγματικά δύσκολα (και απρόβλεπτα...) είναι μπροστά μου... Βάψιμο, χαλκομανίες, βερνίκι, γυάλισμα...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 11, 2016 12:55:40 GMT 2
Πολυ προσεγμενο το εσωτερικο! Το υλικο των ζωνων μαρεσε πολυ, λευκοπλαστ ειναι ή ταινια; Καλη συνεχεια
|
|