andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Oct 8, 2015 20:57:07 GMT 2
Καλησπέρα Opel Kadett GTE 1/24 ARENA MODELS RALLY ELBA 1977. Πραγματικά ένα από τα πιο δύσκολα μοντέλα που έχω φτιάξει. Ρητίνη γαρ, όλο το μοντέλο με photoeched και vac διαφανή. Μαύρη ρητίνη τα λάστιχα, και ανύπαρκτα φωτιστικά και φυσικά ούτε λόγος για οδηγίες συναρμολόγησης. Ας μην μιλήσω για εφαρμογή.... φαίνεται άλλωστε από τις φωτό, ιδιαίτερα ο μπροστά δεξιά τροχός είναι κομμάτι σούζα! Δεν ήθελα καν να κουμπίσω στα (περίπου) ψαλίδια για να τα λυγίσω λίγο γιατί θα είχαμε γλέντια. Βάφτηκε με κίτρινο της ΙΡΡ και μαύρο semi gloss επίσης IPP και γυαλίστηκε με ZERO 2K. Δεν μπορώ να πω πως έμεινα ικανοποιημένος από το μοντέλο γενικά, αλλά ...οκ προχωράμε, πάμε γι' άλλα. Σας ευχαριστώ.
|
|
|
Post by alex78 on Oct 9, 2015 16:50:31 GMT 2
Εξαιρετικά σπάνιο και όμορφο θέμα, συγχαρητήρια!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Oct 9, 2015 17:38:32 GMT 2
Ωραίο έγινε παρά τα προβλήματα φίλε μου. Τι μας επιφυλάσσεις για την συνέχεια??
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 9, 2015 18:06:56 GMT 2
Ανδρέα, είναι το πρώτο σου μοντέλο, εξ ολοκλήρου, ρητίνης; Μιλάμε για απίστευτο αποτέλεσμα φίλε μου, γιατί τα εν λόγω κιτ αποτελούν μια εντελώς διαφορετική κατηγορία με πολλές διαφοροποιήσεις κατά την κατασκευή τους, από τα πλαστικά. Και φυσικά προβλήματα σαν αυτά που λες είναι ο κανόνας... Δεν ξέρω, αυτή η πρόκληση που κρύβει κάθε τέτοιο κιτ, με έχει κάνει να κολλήσω με την εν λόγω θεματολογία. Εσένα πως σου φάνηκε, θα το ξαναπροσπαθήσεις; Γενικά εγώ σε αυτές τις κατασκευές, "στήνω" πρώτα το αυτοκίνητο τοποθετώντας τα βασικά κομμάτια και κάνω τις απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να κάθονται οι τροχοί. Κυρίως, επειδή οι ρητίνες ή στραβές είναι, ή οι τρύπες για τους άξονες είναι λάθος, ή τα ψαλίδια όποτε δίνονται δεν είναι ευθυγραμμισμένα, οι οι τροχοί δεν μπαίνουν στους θόλους, ή, ή, ή... Και μετά προχωράω στην κατασκευή. Αυτό για το αν θα το ξαναπροσπαθήσεις Μπράβο σου και πάλι
|
|
|
Post by freddieslotcars on Oct 9, 2015 21:05:31 GMT 2
Προσκινω... clap
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Oct 9, 2015 21:43:52 GMT 2
Εξαιρετικη δουλεια Ανδρεα!!!!
|
|
|
Post by manos13 on Oct 10, 2015 10:16:09 GMT 2
Εξαιρετικό!
|
|
|
Post by Sakis on Oct 10, 2015 11:28:36 GMT 2
Υπέροχο θέμα και πολύ καλή εκτέλεση! Από κιτ ρητίνης δεν έχω εμπειρία αλλά κρίνοντας από αυτά που βλέπω κατά καιρούς ζορίστηκες! Πάντως είναι πολύ όμορφο!
|
|
|
Post by jvolume on Oct 10, 2015 13:40:15 GMT 2
Αντρέα καλησπέρα
Συγχαρητήρια τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την πρωτοτυπία του θέματος. Τις δυσκολίες των ρητηνενιων κιτ τις γνωρίζω μόνο από τις προσπάθειες των συναδέλφων εδώ στο φόρουμ και από αυτά τα οποία έχω αντιληφθεί νομίζω ότι το οπελάκι σου βγήκε φανταστικό. Περιμένουμε και άλλες τέτοιες πολύ όμορφες δουλειές σου.
Γιάννης
|
|
|
Post by nektarios on Oct 10, 2015 16:16:03 GMT 2
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Oct 10, 2015 21:04:32 GMT 2
Ωραίο έγινε παρά τα προβλήματα φίλε μου. Τι μας επιφυλάσσεις για την συνέχεια?? Ευχαριστώ, στη συνέχεια... έχω μπλέξει με 205 Τ16 ΕVO II.
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Oct 10, 2015 21:10:10 GMT 2
Ανδρέα, είναι το πρώτο σου μοντέλο, εξ ολοκλήρου, ρητίνης; Μιλάμε για απίστευτο αποτέλεσμα φίλε μου, γιατί τα εν λόγω κιτ αποτελούν μια εντελώς διαφορετική κατηγορία με πολλές διαφοροποιήσεις κατά την κατασκευή τους, από τα πλαστικά. Και φυσικά προβλήματα σαν αυτά που λες είναι ο κανόνας... Δεν ξέρω, αυτή η πρόκληση που κρύβει κάθε τέτοιο κιτ, με έχει κάνει να κολλήσω με την εν λόγω θεματολογία. Εσένα πως σου φάνηκε, θα το ξαναπροσπαθήσεις; Γενικά εγώ σε αυτές τις κατασκευές, "στήνω" πρώτα το αυτοκίνητο τοποθετώντας τα βασικά κομμάτια και κάνω τις απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να κάθονται οι τροχοί. Κυρίως, επειδή οι ρητίνες ή στραβές είναι, ή οι τρύπες για τους άξονες είναι λάθος, ή τα ψαλίδια όποτε δίνονται δεν είναι ευθυγραμμισμένα, οι οι τροχοί δεν μπαίνουν στους θόλους, ή, ή, ή... Και μετά προχωράω στην κατασκευή. Αυτό για το αν θα το ξαναπροσπαθήσεις Μπράβο σου και πάλι Καλησπέρα Γιώργο κι ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες χρήσης ρητίνης. Σαν ολόκληρο κιτ, ναι είναι το πρώτο και λόγω βιασύνης να το τελειώσω για να δω τί θα βγει δεν έκανα αυτά που έπρεπε. Αν θα ξαναπροσπαθήσω... το AUDI QUATTRO S1 REJI καθώς και FORD SIERRA COSWORTH σαν να μου κλείνουν το μάτι!
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Oct 10, 2015 21:10:36 GMT 2
Αντρέα καλησπέρα Συγχαρητήρια τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την πρωτοτυπία του θέματος. Τις δυσκολίες των ρητηνενιων κιτ τις γνωρίζω μόνο από τις προσπάθειες των συναδέλφων εδώ στο φόρουμ και από αυτά τα οποία έχω αντιληφθεί νομίζω ότι το οπελάκι σου βγήκε φανταστικό. Περιμένουμε και άλλες τέτοιες πολύ όμορφες δουλειές σου. Γιάννης Γιάννη ευχαριστώ πολύ
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Oct 10, 2015 21:12:25 GMT 2
Σας ευχαριστώ όλους γιατί με αυτά που λέτε βοηθάτε λίγο την κατάσταση να ξαναπιάσω ρητίνη
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 12, 2015 23:27:27 GMT 2
Ανδρέα φοβερό μοντέλο και θεματολογία!
Μπράβο φίλε!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 14, 2015 15:02:52 GMT 2
Πολυ ομορφη κατασκευη Ανδρεα!! Ειναι απο τα αγαπημενα μου ιστορικα!! Αξιζε τον κοπο η ταλαιπωρια
|
|