|
Post by gtziaf on Jun 15, 2015 17:14:25 GMT 2
Η δική μου, αναπληρωματική , συμμετοχή στο φετινό LM week build ήταν η De Tomaso Pantera που έτρεξε το Le Mans του '75, με τους Pierre Polese και "Willer" στα πηδάλια. Το συγκεκριμένο με αριθμό σειράς #5855, εγκατέλειψε τον αγώνα λόγω μηχανικών προβλημάτων στο μοτέρ. Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκε το κιτ της Fujimi (παλιό Arii ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων), τα σήματα της S27 ενώ έγιναν και κάποιες προσθήκες-τροποποιήσεις για να μετατραπεί η πολιτική έκδοση της Fujimi σε αγωνιστική. Ουσιαστικά, τα πάντα έγιναν σε 4 ημέρες, όταν η αρχική μου συμμετοχή, μια 312P, άρχισε να παρουσιάζει μηχανικά προβλήματα και ήταν επιρρεπής στην εγκατάλειψη, καθώς δεν μου καθόταν καλά να μην ολοκληρωθεί ένα μοντέλο στο φετινό, επετειακό, week build... Οπότε επιστράτευσα όλο το πείσμα που με διακρίνει (μάλλον, για να καλύπτω την μετριότητα μου σε αρκετούς τομείς... mode αυτοκριτική off ) και τις περισσότερες από τις ώρες ύπνου μου, και όλα πήγαν κατ' ευχήν. Προφανώς, δεν είναι τέλεια, αλλά αυτή είναι η ομορφιά των λεμανίτικων κατασκευών... (πρέπει να το δοκιμάσετε μάγκες για να καταλάβετε γιατί μιλάμε, μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να τελειώσεις ένα Χιρο λέμε... ) ΥΓ. Αντέγραψα λίγο τον Μήτσο, στην αρχική φώτο της παρουσίασης του μοντέλου για να υπάρχει μια ομοιομορφία στα λεμανίτικα. Δημήτρη, ελπίζω να μην σε πειράζει Ευχαριστώ όλους όσους πήραν μέρος ή σχολίασαν και φέτος. Ελπίζω να είμαστε καλά και να υπάρχει διάθεση να το επαναλάβουμε για 6η φορά, του χρόνου...
|
|
|
Post by nektarios on Jun 16, 2015 12:44:11 GMT 2
Τα είπαμε και κατά τη διάρκεια του G.B. Το μοντέλο είναι οπτικά πολύ όμορφο, με πλούσια και προσεγμένη λεπτομέρεια, ο δε χρόνος ολοκλήρωσής του είναι αληθινά εξωπραγματικός!!! Πολλά συγχαρητήρια!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2015 16:54:13 GMT 2
Ευχαριστώ Νεκ, να είσαι καλά ρε φίλε
|
|
|
Post by alex78 on Jun 20, 2015 14:25:35 GMT 2
Καταρχάς μπράβο για την ευστροφία σου να έχεις έτοιμη ''καβάντζα'' σε περίπτωση στραβής. Δυό φορές μπράβο που πήρες ένα χρέπι κίτ και εντός 4 ημερών το έκανες άκρως ενδιαφέρον και ένα κόσμημα για τη συλλογή σου!! Τρίτον, μην σταματάς να μοντελάρεις ρε φίλε....
|
|
|
Post by karolosh on Jun 20, 2015 18:54:30 GMT 2
Αυτο δεν το εχω δει πουθενα φτιαγμενο και μπορω να πω οτι χαζεψα λιγο...Τα χρωματα ειναι καταπληκτικα!!!Πραγματικα με αυτο το φοντο,θα ορκιζομουν οτι ειναι το πραγματικο!!!Χαζευω απλα...
|
|
|
Post by manos13 on Jun 21, 2015 21:15:24 GMT 2
Πολύ καλό!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 22, 2015 17:55:26 GMT 2
Ευχαριστώ παίδες. Να είστε καλά! Κάρολε το συγκεκριμένο το έχω δει και από ένα Ιταλό σε ξένο φόρουμ. Όντως δεν είναι συνηθισμένο θέμα, ιδίως σε αγωνιστική έκδοση. Η S27 είχε βγάλει χαλκομανίες τόσο για την GTS απλή έκδοση (όπως η δική μου) αλλά και για την φουσκωμένη. Τα κιτ που έχουν βγει για το αυτοκίνητο είναι αυτά: www.scalemates.com/search-solr.php?fkSECTION[]=All&q=DeTomaso+Pantera&qs=SearchΑλεξ, δεν θα σταματήσω να μοντελάρω φίλε. Αφού επέστρεψα στο χόμπι, αν δεν γίνει τίποτα πολύ άσχημο, κάτι θα φτιάχνω πάντα. Προφανώς οι ρυθμοί μου έχουν πέσει φέτος (το λεμαν είναι εξαίρεση ) λόγω αυξημένων υποχρεώσεων αλλά το προσπαθώ. Τώρα μακάρι να έχουμε μια στοιχειώδη 'κίνηση' στο φόρουμ να ανεβάζουμε τις δουλειές μας και να τα λέμε. Αν δεν τραβήξει το πράγμα, θα γίνεται μακρυά από τα "φώτα της δημοσιότητας". Σε ευχαριστώ για τη στήριξη σε όλα τα μέτωπα...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jul 13, 2015 15:31:21 GMT 2
Πολύ ιδιαίτερο και εντυπωσιακό μοντέλο Γιώργο!
Μπράβο!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 14, 2015 9:59:43 GMT 2
Χαίρομαι που σου άρεσε Αλέξανδρε. Ήταν κατασκευή του πανικού, αλλά βγήκε αποτέλεσμα στο τέλος.
|
|